Skip to main content

Sure bets

I denna artikel går vi igenom hur systemet Sure bets fungerar och hur du som spelare kan få ut mest av det. Vad det finns för några fördelar och nackdelar samt hur du kommer igång med att spela på Sure bets.

surebets

Vad är Sure bets och Arbitrage?

Sure bets betyder säkra spel. De två orden man hör regelbundet är Sure bets och Arbitrage. Ett sure bet är bara en annan term för arbitrage-betting när den används på rätt sätt, men det är också en term som har missbrukats vilt i bettingkretsar genom åren.

Sure bets och Arbitrage-betting är ett system byggt på att utnyttja felaktiga odds till ens egen fördel för att få garantera vinst på din satsning. Med andra ord är det exakt vad det låter som – En säker satsning. Ett sure bet ger alltså 100% garanterad vinst om satsningen har placeras korrekt.
Detta bygger på att man gör två satsningar på motsägande odds. På så sätt kommer du vinna på ena och förlora på andra, men ändå göra en vinst på din insats.

Hur har det missbrukats inom bettingkretsarna?

surebets missbrukats ikonFör att kunna se varför det används felaktigt måste vi först kolla på vad sure bet är för något.
En person kommer aldrig med 100 procent säkerhet kunna lova att ett fotbollslag gör fler mål än ett annat. Även om laget vinner 99 av 100 matcher är det fortfarande en procent av gångerna laget inte vinner.

Med andra ord är det då inte ett säkert bet. Per definition måste då en säker satsning ha 100 procent chans att vinna och 100 procent chans att lyckas. I annat fall är det inte ett säkert bett.

Tyvärr lovar många utländska och svenska bettingsidor att deras bet är säkra och även om det är en till 99 procent säker satsning är det fortfarande inte 100 procent och därför inte heller, per definition, ett säkert bet.

Tyvärr har säkra bet blivit en fras som används mycket av nya bettingsidor speciellt via reklam och social media. Detta för att locka spelare, marknadsföra tjänster, främja förtroende eller till att uppmuntra personer att placera större insatser på vad som verkligen inte är 100 procent säkra spel.

Alltså har denna term använts för att beskriva spel med hög chans att vinna, som egentligen inte har helt säker vinst. Genom tiden har det blivit allt vanligare att locka kunder på vad företag kallar för ”sure bets”, tills nu när ordet snart slutat ha sin betydelse.

Så finns det då Sure bets eller är allt en bluff?

Jo det finns sure bets, även fast mycket media använder orden felaktigt. Och för dig som är intresserad av det är det möjligt. Om du vill spela på det så gäller det att navigera dig runt sociala medier-jättarnas reklam och göra din egen efterforskning och framför allt hinna satsa pengar i tid innan bolagen själva upptäcker missen och rättar till det.

Varför spelar inte alla på Sure bets?

Sure bets är lite knepigt för dig som är ny på det och spelbolagen blir allt snabbare på att rätta till det så det gäller att vara snabb på att lägga din satsning. Det är också ett tidskrävande jobb att hitta dessa säkra bets och det är du själv som måste lägga din tid på det. Det finns alltså inga spelbolag som erbjuder säkra spel att satsa på utan du måste själv göra jobbet för att hitta dem.

surebets arbitrage ipad

surebets-arbitrage-ipad

För en del blir det alltså för tungt eller för tidskrävande att hitta spelen och samtidigt kan man vara för sent ute för att hinna lägga betten. Metoden ses dessutom ofta ner på i spelvärlden, vilket gör att många avstår från att spela på detta sätt och slutligen så behöver man ha ett stort kapital att spela för, för att skapa betydande vinster. Konsekvenserna om du bli påkommen är också att bli avstängd och begränsad för kommande spel och satsningar.

Många föredrar därför att spela på andra sätt även om man inte då får garanterad vinst. Men för dig som är intresserad av att spela på säkra bets, har kapitalet och intresset samt känner att det är värt risken kan det här vara alternativet för dig.

Hur fungerar Sure best?

Sure Bets fungerar helt enkelt genom att du letar upp motsägande odds och sedan satsar på båda. Då kommer du förlora på ena och vinna på andra. Du kommer förlora 100 procent på ena och samtidigt vinna med låt oss säga en vinst på 2.1 gånger insatsen på andra.

Vi skriver det i tal för att förenkla det.
HK Örebro möter Rögle i hockey och två olika svenska bettingsidor förutser olika resultat.

Splebolag A förutser att Rögle vinner denna match med 2.1 gånger insatsen.
Spelbolag B förutser att HK Örebror vinner denna match med 2.1 gånger insatsen.

Om du då placerar 1000 konor på både alternativ A och B kommer du onekligen förlora 1000 kr på ena spelbolaget och samtidigt vinna 2100 kronor på andra. På så sätt har du via säkra betts tjänat 100 kronor på din insats eftersom du vann en match.

Spelar det någon roll om det är spelbolag med utländsk eller svensk spellicens?

Om du vill spela på sure bets så spelar det ingen roll om det gäller svenska eller utländska spelbolag. Regler kan skilja mellan olika länder men principen förändras inte. Du kan alltså betta via spelbolag med svensk licens och precis lika väl på spelbolag utan svensk licens.

Bör man välja Sure bets?

Detta är helt upp till dig som spelare. Har du tiden att lägga på det och intresset så absolut! Det är aldrig fel med en säker vinst och denna möjlighet garanterar 100 procent vinst om du gör det rätt och är beredd att ta riskerna. Det kan vara lite knepigt att komma in i, men värt det om du har intresset och kapitalet att göra tillräckligt stora insatser för att tjäna några betydande summor på det.

Om du inte har tiden, energin eller lusten att göra allt jobb på egen hand så kan det finnas alternativ som passar dig bättre, så som att spela med förhöjda odds, spela med bonus utan omsättningskrav eller med bonus utan insättning.

Även om det är helt säkert att du vinner på ditt spel så är inte metoden helt vattentät. Värt att tänka på är att spelbolagen aktivt jobbar på att få bort dessa ”missar” och det är inte säkert att man hinner placera en satsning innan det är korrigerat.

Vad finns det för fördelar och nackdelar med att spela på Sure bets?

Det finns både för och nackdelar med att spela på sure bets. Som vi gått igenom här tidigare så kommer det mycket ner till dig som person, vad du är beredd att ta för risker samt vad du har för spelkapital.

Fördelar:

  • Sure bets är ett bra sätt att tjäna pengar om du har pengarna, eftersom du är garanterad vinst på din insats.
  • Det finns ingen ekonomisk risk för dig som spelare på sure betting så länge du inte åker dit. Om du kan spela på sure betting utan att bli påkommen kommer du att göra vinst.
  • Om du har ett stort kapital att satsa, så har du en möjlighet att tjäna betydande summor.
  • Det finns bottar och hemsidor som hjälper en att leta upp säkra bets.

Nackdelar:

  • Du behöver lägga ner mycket tid på att hitta motsägande odds och sure bets.
  • Även om du hittat motsägande odds är det inte säkert att du hinner göra en satsning innan spelbolagen korrigerat det.
  • Vinstmarginaler är ofta inte så stor vilket gör att man inte tjänar mycket på små insatser.
  • Det finns risk att bli avstängd, bli limiterad och få spelet ogiltigförklarat.

Hur gör du för att spela på Sure bets?

Idag finns det både hemsidor och bottar som hjälper än att leta upp sure bets. Dessa sidor fungerar någorlunda effektivt men i slutändan kommer det komma ner till dig att göra grovjobbet. Såhär gör du steg för steg:
Idag finns det både hemsidor och bottar som hjälper än att leta upp sure bets. Dessa sidor fungerar någorlunda effektivt men i slutändan kommer det komma ner till dig att göra grovjobbet. Såhär gör du steg för steg:

Hitta en hemsida eller bott

Kolla upp hemsidor eller bottar som hjälper dig söka efter sure bets. Dessa hjälper dig att göra grovjobbet.

Räkna ut vinstmarginalet

När du hittat ett potentiellt säkert bett räknar du ut vad för vinstmarginal de olika betten erbjuder.

Kolla efter insättstak

Kolla om det finns ett insatstak eller om du kan satsa större summor pengar på båda betten. Desto mer du kan betta desto högre vinst kommer du kunna få.

Gör din sattsning

Var snabb på att bestämma dig och göra din satsning. Spelbolagen kan hinna korrigera felet så du måste vara snabb med att lägga ditt bett.

Slutsats

sammanfattning ikonSure bets fungerar och det är precis som det låter, spel med garanterad vinst. Möjligheten att tjäna betydande summor pengar är varierande från bolag till bolag och du måste vara snabb med att göra din satsning.

Även om metoden är fungerande är den inte vattentät då spelbolagen kontinuerligt jobbar för att ta bort säkra bets. Fördelarna är många men det finns också risker att få spelet ogiltigförklarat och att bli avstängd från spelsidorna.

FAQ

Ja, det finns både bottar och hemsidor som kan hjälpa dig hitta Sure bets. Dessa sidor och bottar kan hjälpa dig med en stor del av grovjobbet.
Du behöver nödvändigtvis inte sattsa mycket för att få en vinst. Destomer du kan betta desto högre vinst kommer du kunna få. Små sattsningar ger sällan en betydande vinstmarginal.
Sure bets och Arbitrage-betting är exakt vad det låter som – En säker satsning. Det ett system byggt på att utnyttja felaktiga odds för att få garantera vinst på din satsning.
Om du blir påkommen kan det bli konsikvenser för dig som spelare. Konsekvenserna kan bland annat bli att du som spelare kan bli avstängd och begränsad för kommande spel och satsningar.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]