Skip to main content

Insättningsbonusar

Det här är din kompletta guide till allt som rör insättningsbonusar. Vi har nämligen undersökt vilka kampanjer som ger högst mervärde. Vill du hitta en riktigt bra kampanj, i form av till exempel en bonus utan omsättningskrav, är det här guiden för dig. Läs vidare för att ta del spel experternas bästa tips.

Innehåll

insättningsbonusar banderoll

Lista: Bästa insättningsbonus

I den här listan hittar du dagens bästa insättningsbonusar. Alla kampanjer är handplockade av våra spelexperter. Dessa insättningsbonusar har valts ut för att de uppfyllde samtliga kriterier: de erbjuder höga bonusnivåer i kombination med låga eller inga omsättningskrav.  Och du kan självfallet aktivera ditt bonus erbjudande direkt!

 • Bonus

  120 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  1x | 1,50 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se & Spela ansvarsfullt – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50 » Regler och villkor

 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  1250 kr

  Villkor

  1x | 1,20 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  120 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  1000 kr

  Villkor

  4x | 1,80 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  500 kr

  Villkor

  6x | 1,80 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se & Spela ansvarsfullt – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 6x omsättningskrav lägsta odds 1,80 » Regler och villkor

 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  1x | 1,75 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  1000 kr

  Villkor

  5x | 2,00 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  1000 kr

  Villkor

  7x | 1,80 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  500 kr

  Villkor

  5x | 1,80 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

Sveriges bästa insättningsbonus

Letar du efter dagens bästa insättningsbonusar? Då har du garanterat kommit till rätt plats. Vi har nämligen tagit fram den här guiden för att hjälpa dig välja rätt.

För även om de flesta spelbolag erbjuder någon form av kampanj så skiljer sig alla insättningsbonusar mycket åt. Fast dagens bästa insättningsbonus kan du garantert hitta här.

Syftet med är insättningsbonus är att attrahera nya spelare. Den absolut vanligaste formen är en insättningsbonus som du får när du öppnar ett konto. Denna kallas för en välkomstbonus och hur denna, och alla andra typer av insättningsbonusar fungerar , får du alltså veta här.

Varför ska du använda dig av vår bonuslista?

Tanken med vår bonuslista är att hjälpa dig att välja rätt. Den är till stor hjälp för dig som vill testa olika spelbolag och hitta de bästa insättningsbonusarna.

Listan bygger på en jämförelse mellan många olika spelbolag. Vi har gjort en helhetsbedömning och kollat på vilken bonus som erbjuds, men även tittat på faktorer som till exempel minimum odds och omsättningskrav.

Så vill du göra ett riktigt bra val av insättningsbonus, då är den här listan det perfekta valet. Och i den här guiden får du dessutom fördjupad information kring allt som rör sportbonusar.

Vad är en insättningsbonus?

En insättningsbonus delas alltså ut när du väljer att öppna ett spelkonto på ett spelbolag. Den här bonusformen kallas ibland även för en välkomstbonus.

insaettningsbonusar campobet

Nuvarande insättningsbonusar Campobet

Genom att använda sig av insättningsbonus så kan spelbolagen attrahera nya spelare. Dessutom är konkurrensen på spelmarknaden väldigt hög. Spelbolagen jobbar hårt på att erbjuda riktigt bra insättningsbonusar.

Därför är det alltid en god idé att jämföra olika alternativ, för att på så sätt hitta det allra bästa valet. Och vår bonuslista hjälper dig som sagt på vägen!

Olika typer av insättningbonusar

Det finns som sagt olika typer av insättningsbonusar. Alla har sina olika fördelar, och vilken bonus som passar bäst för dig beror på dina spelvanor, vilka sporter som intresserar dig och vilken typ av marknader .du vill spela på.

Vi ska gå vidare med att titta närmare på de vanligaste bonustyperna så att du kan välja vilken insättningsbonus som är bäst för just dig.

Insättningsbonus med matchningDen kanske vanligaste formen av insättningsbonus är den de ger en matchning. Det här är det alltså ett erbjudande som ger en extra summa att spela för baserat på hur stort belopp som du sätter in.

Låt säga att du gör en insättning på 400 kr. Om du får en matchningsbonus på 100 % betyder det alltså att du får 400 kr extra. Om du ser ett erbjudande som säger ”sätt in 100 kr få 100 % bonus” så betyder det följaktligen att du får 100 kr extra att spela för.

Det här är en väldigt populär insättningsbonus som erbjuds på många svenska betting sidor. Hur hög insättningsprocent som man kan få varierar förstås – och en jämförelse lönar sig alltid.
Insättningsbonus med free betsEn annan vanlig insättningsbonus är den som erbjuder free bets. Free bets kallas även för gratis spel. Med hjälp av den här bonusen så kan du maximera ditt spelande.

Enkelt förklarat så kan man säga att spelbolaget ger dig en summa pengar som du kan använda för att placera en insats helt utan kostnad.

Ett exempel på en free bet bonus skulle till exempel kunna vara att du får 200 kr i gratisspel. Eftersom du inte behöver ta någon risk när du använder den här bonusen, så kallas den även för riskfritt spel.
Insättningsbonus med både matchning och free betsEn spelbonus kan egentligen se ut på vilket sätt som helst (förutsatt att spelbolaget följer gällande licenslagar förstås). Du kan till exempel få en insättningsbonus som erbjuder både en matchningsprocent i kombination med free bets.

Det här kan vara ett bra alternativ om du vill prova på flera olika sporter och marknader.
Bonus utan insättningDet finns även en särskild form av bonus som inte kräver någon insättning alls. Det finns alltså inget krav på att först gör du en insättning på spelkontot. Istället så får du en gratis summa av spelbolaget som du kan spela för.

Fast den här typen av bonus är ärligt talat väldigt ovanlig. Och även om man brukar säga att ”gratis är gott” så är den här typen av bonusar ofta förenade med särskilda krav.

Det kan till exempel handla om ett väldigt högt omsättningskrav. Alternativt så kan bonussumman vara väldigt låg. Och det är faktiskt en anledning till att många spelare trots allt föredrar en klassisk insättningsbonus som kräver att första insättning.
Insättningsbonus med förhöjda oddsSom spelare drar du stor nytta av höga odds. Ju högre oddsen är, desto större kan vinsterna bli. Därför finns det en särskild insättniningsbonusar som ger dig chansen att ta del av förhöjda odds, eller boostade odds som de också kallas.

Precis som med en traditionell insättningsbonus så är syftet med dessa kampanjer att locka nya spelare.
Du kan till exempel få förhöjda odds i form av en komboboost. Det här är alltså en form av kombinationsspel som innebär att flera olika marknader och spel väljs ut.

Det finns även spelbolag som erbjuder boostade odds på flera olika marknader för samma match. Det här är en spännande bonus som du också ska hålla utkik efter! Fast tänk på att aktuella erbjudanden kan försvinna snabbt eftersom dom är kopplade till en specifik match.

Regler och villkor för insättningsbonus

Det som avgör hur bra en insättningsbonus är dess regler och villkor. För det är nämligen så att insättningsbonusar ofta har olika utformningar.

Det är inte bara bonusnivåerna som skiljer sig åt, utan även det finstilta. Och faktum är det ofta det senare som kan avgöra om det är värt att aktivera en insättningsbonus eller ej.

Vi ska fortsätta vår guide med att titta närmare på de viktigaste villkoren och reglerna. Dessa bör du ha koll påom du letar efter dagens bästa insättningsbonus.

Omsättningskrav

Det är vanligt att en bonus har ett omsättningskrav. Dessa kan vara utformade på olika sätt. Låt oss ta ett exempel som visar hur det skulle kunna se ut:

”Gör första insättning och omsätt din sportbonus 3x till minimoodds 1,40.”

3x är då vad som anger omsättningskravet. Det betyder att du måste omsätta din bonus 3 gånger innan du kan ta ut din eventuella vinster. Om du har gjort en insättning på 200 kr betyder det att du måste omsätta 600 kr.

Omsättningskravet kan omfatta enbart insatsen, som i exemplet ovan, men även innefatta bonusen. I det senare fallet så måste du alltså även omsätta den summa som tillhör tilldelats i form av en bonus.

I det här fallet så skulle det betyda att du först måste omsätta den summa du satte in (200 kr) och där efter densamma du fick i bonus (200 kr). Totalt blir då omsättningskravet 1200 kr.

Det kan som sagt finnas stora skillnader när det gäller omsättningskravet. Därför är det viktigt att alltid noggrant kontrollera dessa bonus villkor innan man börjar spela.

Och som redan nämns – i vår bonuslista har självfallet omsättningskravet vägts in i bedömningen!


Minimumodds

Något annat som också är viktigt när det gäller för dagens bästa insättningsbonus för sportspel är det som kallas för minimumodds. Låt oss gå tillbaka till exemplet från ovan: ”Omsätt din sportbonus 3x till minimoodds 1,40”

Detta visar alltså att du enbart kan spela på event som erbjuder ett minimoodds på 1,40. Om du går lägre så kommer det alltså inte spelet att räknas in i ditt omsättningskrav.


Giltighetstid

En annan faktor att hålla koll på är giltighetstiden. Denna visar alltså hur länge din bonus är giltig. Och det är avgörande att den är inte är alltför kort. För i sådana fall riskerar ju du att inte hinna uppfylla omsättningskravet. Och om du inte gör det så går ju på bonussumman förlorad utan att du kan ta ut riktiga pengar.

I normala fall så brukar en sport bonus vara giltig i cirka 30 till 60 dagar. Om du hittar en boknus som har en giltighetstid på kanske bara 7 dagar så kan det vara en varnings signal.

Vilket spelbolag har en hög insättningsbonus?

Hur höga bonusnivåerna är varierar självfallet. Det kommer ständigt nya kampanjer och nya öppnade spelbolag brukar erbjuda särskilda insättningsbonusar.

Därför är det en god idé att hålla utkik efter aktuella kampanjer – insättningsbonusar är ju så att säga en färskvara.

Självfallet så ser vi till att hålla vår lista uppdaterad, så att du alltid kan ta del bästa alternativen på odds och betting.

Letar du efter dagens bästa insättningsbonusen är det rätt plats att börja på!

Kan jag få en insättningsbonus utan omsättningskrav?

En helt annan typ av bonus är den som inte har något omsättningskrav alls. Den fungerar precis som en vanlig insättningsbonus med skillnaden att den inte har något omsättningskrav.

Det är så klart en väldigt förmånlig bonus. Du behöver ju alltså inte omsätta din bonus summa utan kan i stället ta ut vinsten i form av riktiga pengar direkt.

Dessutom så slipper du ju oroa dig för att kontrollera faktorer som minimum odds.

Det här är som sagt en väldigt generös bonus och om du hittar ett erbjudande utan omsättningskrav, så kan läget vara perfekt för att ta del av sport bonusen.

Och självfallet så kan du även hitta oddsbonusar utan omsättningskrav i vår uppdaterade bonus lista. Tänk dock på att många gäller endast nya spelare.

Hur får jag en bonus utan insättning?

Hittills har vi enbart pratat om insättningsbonusar med krav på insättning. Inte minst sådana som matchats av spelbolaget, det vill säga en matchningsbonus. Men faktum är att det även finns bonusar utan krav på insättning.

Det här är alltså en väldigt förmånlig bonus som blir din direkt utan motprestation. Det skulle till exempel kunna få en bonus som ger dig 50 kr gratis.

Ett annat alternativ skulle det vara att 100 kr ges till spelaren i bonus i samband med registreringen.

Däremot så ska det sägas att det här är en väldigt ovanlig bonus, som du sällan hittar på spelbolag med svensk spellicens. Detta beror på att dessa bonusar är väldigt kostsamma för spelbolagen.

Hur bra är en bonus utan insättning?

Även om en sport bonus utan insättning kan låta väldigt lockande, så ska det också nämnas att dessa kan ha andra begränsningar.

Det kan till exempel ha ett väldigt högt omsättningskrav, eller dela ut väldigt låga bonussummor.

Och om man tar sådana faktorer i beaktande så kan det faktiskt vara bättre att välja en klassisk insättningsbonus som vid en helhetsbedömning faktiskt kan vara mer generös.

Kom alltid ihåg att ha ett helhetperspektiv där alla faktorer ingår: från omsättningskrav till spelutbud.

Att aktivera en insättningsbonus

Vi har nu gått igenom hur en insättningsbonus fungerar. Vi har även tittat närmare på vilka regler och villkor som gäller för en sådan bonus.

Om du känner dig redo att gå vidare med att aktivera en insättningsbonus, så behöver du först öppna ett konto. Fast det här garanterat riktigt enkelt! Vi visar hur du går till väga:

Alternativ 1: Logga in med BankID

Många av dagens bettingbolag erbjuder möjlighet att logga in med e-legitimation.

 1. Ange ditt personnummer med 12 siffror
 2. Logga in genom att verifiera med ditt BankID.
 3. Fyll i hur stort belopp du vill sätta in.
 4. I regel så aktiveras din insättningsbonus direkt.

Alternativ 2: Traditionell inloggning

Om spelbolaget inte erbjuder inloggning med e-legitimation, eller om du föredrar en traditionell registrering följer du dessa steg.

 1. Välj funktionen för att öppna konto.
 2. Fyll i de efterfrågade uppgifterna som till exempel namn och e postadress.
 3. Verifiera genom att följa instruktionerna (ofta skickas en länk till din e post)
 4. Aktivera din bonus i samband med din första inloggning.

Att aktivera en insättningsbonus är alltså lätt. Välj bara det alternativ som passar dig bäst. Tänk på att alla spelbolag kan olika rutiner för sin inloggning, även om grundfunktionerna är de samma.

Betalmetoder

Innan du kan aktiverar din gratis bonus så krävs så klart att du gör en första insättning. Du kan i regel använda många olika insättningsmetoder.

Betalningsmetoder Ikon

Svenska bettingsidor erbjuder en rad olika betalningslösningar:

 • Betalkort. Du kan så klart välja ett klassiskt kontokort som till exempel Visa eller Mastercard när du gör din första insättning. Dessa betalmetoder erbjuds på de flesta spelbolag i dag. För bara instruktionerna för att till exempel verifiera via din internetbank.
 • Digitala direktöverföringstjänster. Ett annat alternativ är att använda sig av digitala direktöverföringar. Hit räknas till exempel tjänster såsom Swish och Trustly. Om du redan i dag brukar använda dessa metoder så vet du hur snabba betaltjänsterna är. Ett annat alternativ är att göra sin första insättning med till exempel Google Pay eller Apple Pay.
 • E-plånböcker. Sedan några år tillbaka så erbjuds även många e-plånböcker. Vanliga alternativ är till exempel Skrill och Neteller.

Hur hög ska den första insättningen vara?

Detta varierar så klart. Via bonusvillkoren så kan du alltid få all information om lägsta insättningsbelopp. Detta visar alltså hur stor summa du måste sätta in för att kunna aktivera din insättningsbonus.

Det är alltså ett krav på att en sådan insättning görs. Om beloppet inte uppfylls så kan bonusen nämligen inte aktiveras.

En vanlig kampanj hos svenska spelbolag kan till exempel vara ”sätt in 100 kr” få 100 % insättningsbonus. Då är det alltså ett krav på att du gör en insättning på minst 100 kr (olika typer av bonusar har olika rgler).

Kan jag avbryta min insättningsbonus?

Det kan så klart hända att man ångrar sig. Kanske vill man trots allt inte tar del av den insättningsbonus som man har fått.

Eller kanske har man råkat att aktivera ett kampanjerbjudande med en bonus som har ett omsättningskrav som man egentligen inte är intresserad av. Frågan är då om det är möjligt att avbryta en insättningsbonus?

Den frågan är inte helt enkel att svara på. Det beror helt enkelt på de rutiner som bettingbolaget har för nya kunder.

Ibland så är det möjligt att avbryta en insättningsbonus med omsättningskrav om man ännu inte hunnit börja spela. Vårt råd till dig är då att kontakta kundsupporten.

Dom kan hjälpa dig vidare och hitta en lösning som passar dig.

Bäst insättningsbonus för odds

Som spelare är man självfallet alltid på jakt efter den bästa bonusen. Så vilken är egentligen dagens bästa insättningsbonus just nu?

I vår bonus listor har vi som sagt valt ut ett antal riktigt bra bonusar med rimliga omsättningskrav. Det är sådana som inte bara erbjudeer bra bonusnivåer utan även schyssta villkor.

Fast det är viktigt att komma ihåg att alla spelare har olika preferenser. Vad som är bäst för en spelare passar kanske inte nästa.

För att hjälpa dig att välja en insättningsbonus som passar dig här vi satt samman en kort checklista.

Checklista för insättningsbonus

 1. Hur hög bonussumma erbjuds? Passar den din spelbudget?
 2. Hur ser minimum oddset för nya kunder som får en bonus?
 3. Vilka spelmarknader har du tillgång till? Hittar du dina favoritligor? Känns det som att deras sportbook passar dina krav?
 4. Är du nybörjare eller van spelare? Även det här är en faktor som påverkar nya spelare i valet av spelbolag.

Hur högt är omsättningskravet? Måste din bonus omsättas ett t.ex. 20 gånger innan du kan ta ut pengar?

Fördelar och nackdelar med insättningsbonusar

Vilka fördelar har då olika insättningsbonusar? Och finns det några egentliga nackdelar? Vi har listat de viktigaste punkterna.

Fördelar

 • Genom att aktivera en insättningsbonus så minskar du din risk.
 • Du får chansen att testa på en spelbolag som du kanske inte skulle blivit medlem på annars.

Nackdelar

 • Innan du kan ta ut din vinst i riktiga pengar är det vanligt att ett omsättningskrav måste uppfyllas.
 • Det finns ofta krav på en första insättning.
 • Din insättningsbonus kan vara begränsad till särskilda spel.

De populäste sporterna

Nu tror vi att du har fått en känsla för hur insättningsbonusar fungerar. Vi har tittat på flera olika typer av insättningsbonusar och villkoren för dessa.

Därmed börjar det bli hög tid att titta på själva spelandet. Vilka sporter erbjuds och hur kan man använda sin insättningsbonus på bästa sätt? Vilka är de bästa marknaden om man har en insättningsbonus – och vilka bör man undvika?

Svaren får du om du läser vidare i vår  guide.

Insättningsbonusar för fotboll

Om det är någon sport som verkligen lockar många spelare så är det fotboll. Så gott som alla spelbolag erbjuder mängder av fotboll. Du kan betta på många olika ligor.

Välj om du föredrar att betta på svensk fotboll eller på en internationell toppliga.

Vad karaktäriserar då ett bra bettingbolag som erbjuder mycket fotboll? Våra spelexperter lyfter fram följande faktorer:

Spelbolaget ska ha ett brett utbud av fotboll.

Spelaren ska kunna ta del av konkurrenskraftiga och attraktiva fotbollsodds.

Cash out är en viktig funktion när det gäller fotboll.

Eftersom fotboll är så populärt så uppskattas om spelbolaget kan erbjuda olika typer av specialspel med låga omsättningskrav.

Självfallet måste även live odds erbjudas!

I vår bonus lista så kan du garanterat hitta flera spelbolag som kan leverera just detta. Så varför inte hämtar hem en insättningsbonus med ett lågt omsättninskrav eller en bonus utan omsättningskrav direkt?

Insättningsbonusar för ishockey

Självfallet så lockar även ishockey en stor publik. Och kanske tillhör du också skaran av de spelare som gärna satsar på SHL eller NHL?

insaettningsbonusar ishockey

Du söker på internet efter en spelbonus för ishockey.

Ishockey finns på flertalet av de stora svenska spelbolagen. Fast det kan finnas stora skillnader när vi snackar kvalitet.

De här faktorerna tycker vi är viktigast när vi snackar ishockey på svenska spelbolag:

 • Ett krav är att såväl nationell som internationell topphockey erbjuds.
 • Självfallet ska du kunna hämta hem en insättningsbonus eller en bonus utan omsättningskrav sant ta del av riktigt bra live odds.
 • En annan funktion som vi värdesätter högt är livestreaming. Följ nästa match direkt på spelbolagets hemsida.
 • Smidiga rutiner vid din första insättning är viktigt.
 • Vi sätter självfallet värde på en riktigt bra mobil plattform.
 • Olika former av specialspel ger dessutom extra mervärde till spelbolaget.

Insättningsbonusar för handboll

I dag kan du ta del av alla tänkbara sporter när du spelar på nätet. Men om det är någon sport som har fått lite extra fäste här i Sverige så är det ju handboll.

Det har garanterat att göra med det svenska handbollsundret som hade sin storhetstid under 1990-talet.

Eftersom intresset för handboll är stort så erbjuder dagens bettingbolag ofta ett brett urval av alternativ. Kolla in dessa faktorer för att hitta det bästa valet:

 • Kan spelbolaget erbjuda ett brett urval av handbollsspel?
 • Vilka olika typer av spel erbjuds efter din första insättning? Erbjuds både match- och turneringsspel? Finns det möjlighet till långtidsspel?

I samband med de stora mästerskapen som till exempel OS, EM och VM brukar intresset vara rekordstort.

Kolla gärna in om spelbolaget kan erbjuda några särskilda specialspel i samband med de stora mästerskapen.

Insättningsbonus för trav

Du kan självfallet även använda din insättningsbonus för trav betting. V75, v65 och dagens dubbel räknas som riktiga klassiker här i Sverige.

Hur stort urvalet av travspel är varierar självfallet från spelbolag till spelbolag. Det spelbolag som vi tycker är allra bäst är det som kan uppfylla följande kriterier:

 • Du har tillgång till ett brett urval av  lopp – från Jägerso till Bodentravet, via de internationella topploppen.
 • Spelaren har tillgång till både head-to-head-spel samt placeringsodds.
 • Kombispel med låga omsättningskrav erbjuds också.

Inästtningsbonus för E-sport

En insättningsbonus kan självfallet även användas för att betta på e-sport. Och faktum är att det här är en sport som blir allt mer populär.

För bara några år sedan sågs så här som någonting relativt ovanligt men idag så erbjuder många av de stora spelbolagen ett brett urval av e-sport alternativ.

Håll utkik efter det spelbolag som kan erbjuda:

 • Möjlighet till spel på de populäraste mästerskapen som till exempel Counter Strike, Starcraft 2,  League of Legends.
 • Tillgång till funktioner som live streaming.

Specialbonusar vid stora mästerskap

Om du vill ge ditt spelande lite extra krydda på nätet så rekommenderar vi att du håller utkik efter specialbonusar.

I samband med stora mästerskap som till exempel OS, EM och VM så storsatsar nämligen många bettingsidor.

Det ger dig som spelare möjlighet att få riktigt bra odds samt låga omsättningskrav. När Sverige står inför en ny stormatch är det vanligt att du till exempel får förhöjda odds.

Och visst blir det en helt annan upplevelse av att följa de stora mästerskapen om man samtidigt ser till att betta på sitt favoritlag.

Många spelbolag kan dessutom erbjuda tjänster som livestreaming. Det gör det möjligt att följa de populära matcherna direkt via spelbolagets hemsida.

Insättningsbonus – inte bara för sport

Många av dagens spelbolag erbjuder även en hel del alternativ inom till exempel underhållning.

Det betyder att det alltså är man kan aktivera en insättningsbonus med lågt omsättningskrav och betta på vinnaren i nästa Melodifestivaltävling.

Filmälskare betta på vinnaren i Oscarsgalan. Vem tar hem priset för bästa manliga huvdroll och vilken blir årets film? Allt går självfallet att betta på!

Du kan även spela politik. Många svenska spelbolag erbjuder till exempel betting på vinnaren i nästa presidentval – fast du kan självfallet även spel på nästa svenska statsminister.

Hur fungerar en cashout?

Efter att du har använt din insättningsbonus med lågt omsättningskrav så har du möjlighet att ta del av flera andra kampanjer.

Det erbjuds flera olika alternativ men vi kan verkligen rekommendera det som kallas för en cashout. Det här är nämligen ett sätt att minimera sina risker då man bettar.

Precis som namnet antyder så kan du få en del av pengarna tillbaka. Låt säga att du har satsat på matchen mellan Sverige och Finland. Om det inte ser ut att bli en blågul seger så kan du välja att avsluta spelet i förväg.

Genom att stänga spelet så får du tillbaka en del av den summa som du skulle ha förlorat: en cash out helt enkelt.

Rutinerade spelare använder den här funktionen för att maximera sitt spelande – så missa inte det möjligheter som den här typen av kampanj erbjuder.

Redo att ta ut din vinst?

Förhoppningsvis så kommer din insättningsbonus att generera en bra vinst. Och oavsett om du har valt att spela på fotboll, handboll eller någonting helt annat så är det så klart målet är att satsningen ska generera en plusvinst.

Hur går man då ta ut pengarna från den vinst som insättningsbonusen har gett? Det beror på bonusens upplägg.

Som vi nämnde tidigare så har ju en bonus i regel särskilda villkor. Den kanske viktigaste rör det här med omsättningskrav.

För det är ju först när du har omsatt hela omsättningskravet som du har möjlighet att göra ett uttag. Du kan alltid se hur stor del av omsättningskravet som har uppfyllts.
Denna information finns tillgänglig för dig under dina sidor eller dina inställningar. Om du är osäker så kan vi rekommenderas att du kontaktar spelbolaget direkt.

Hur lång tid tar ett uttag?Idag har du möjlighet att göra snabba och smidiga uttag. Tack vare funktioner som till exempel BnkId kan du nämligen verifiera både insättningar och uttag direkt.

Därmed behöver du inte oroa dig för långa uttagstider. Väljer du till exempel att använda dig av Trustly så kan ett uttag göras får bara 5 till 15 minuter.
Andra direktbanköverföringstjänster som till exempler Zimpler och Swish tillåter också uttag på kort tid.

Du har självfallet även möjlighet att använda dig av ett kontokort för att göra ett uttag. Fast det kan vara bra att komma ihåg att om du använder dig av Visa eller Mastercard så kan ett uttag dröja mellan 1 till 3 dagar.

Lite snabbare går det om man använder sig av e-plånböcker. Populära alternativ är både Skrill och Neteller.

Det finns även ett mindre antal spelbolag som ger dig möjlighet att använda PayPal för dina insättningar och uttag.
Kan jag använda kryptovalutor när jag spelar på nätet?Ja, det här är en fråga som intresserar många spelare. Intresset för att använda kryptovalutor som till exempel Bitcoin eller Etherum ökar hela tiden.

Det händer också mycket på det juridiska området vilket betyder att allt fler spelbolag får möjlighet att acceptera spel med kryptovalutor.

Vi kommer så klart att uppdatera vår guide med information om det senaste som rör spelande med just kryptovalutor – eftersom vi vet att det här är ett ämne som många intresserar sig för.

Nya bettingsidor för dig som vill ha en insättningsbonus

Det här är ett tips som du säkert har hört tidigare: kolla in nya bettingsidor för att få en insättningsbonus.

Förklaringen är enkel. Det är ju nämligen så att insättningsbonusar används som en form av marknadsföring. Syftet är helt enkelt att få nya spelare att testa spelbolaget.

Därför är det vanligt att nya spelbolag erbjuder särskilt bra insättningsbonusar. Det kan handla om särskilt förmånliga matchningsbonus med låga omsättningskrav men även spelbonusar är förhöjda odds och free bets.

I vår spellista så kan du hitta ett antal nya spelbolag som vi tycker är väl värda att spana in.

Och så snart ett nytt spelbolag öppnar som erbjuder en bra bonus så kommer den självfallet få en plats på vår lista.

Vilka strategier kan jag använda när jag spelar med min insättningsbonus?

Okej. Låt säga att du har hittat en bonus som passar dig. Du har kollat in spelbolaget och det känns helt rätt. Vilken strategi ska man då använda för att maximera sin bonus?

Vi ger dig några råd på vägen för att du ska kunna använda din insättningsbonus på bästa sätt.

Ta inga onödiga riskerDet här är egentligen ett generellt råd som gäller vid all typ av spelande. Fast det är faktiskt lite extra viktigt när det gäller just insättningsbonusar. Vaför?

Jo, det kan nämligen hända att man blir lite mer riskbenägen när man har fått en gratis bonus. Det är så klart riktigt dumt eftersom det också ökar risken för att du gör en dålig satsning, och därmed inte drar nytta av din bonus.
Spela vid flera tillfällenDen här punkten hänger ihop med den föregående. För många kan känna sig stressade när det har fått en insättningsbonus med omsättningskrav.

Detta kan leda till att man snabbt försöker omsätta bonusen. Och det är något som ofta leder till dåliga beslut. Mycket smartare är då att spela vid flera olika tillfällen.
Välj rätt marknaderVilka är då de bästa marknaderna att spela på om man har fått en insättningsbonus? Det finns två sätt att se på frågan. Ett är att alltid satsa på sådana marknader som man kan mer om. Det ger dig såklart möjlighet att göra en bättre satsning.

Samtidigt är en fördel att en bonus utan omsättningskrav det ger spelaren möjlighet att testa på nya spel. Här får man helt enkelt göra en avvägning – men spela som vi sa alltid i ett lugnt tempo och var medveten om vilka beslut du tar.
Välj rätt oddsSlutligen så börjar man fundera på vilka odds man vill spela för. Om bonusen har ett minimum odds så är det det som avgör vilka spel du kan välja för att uppfylla ditt omsättningskrav. Om du väljer evenemang med lägre odds kommer du också att få lägre vinster. Välj rätt odds för dina behov.

Testa flera olika spelbolag

Vi tycker att en bra insättningsbonus är en sådan som får oss att hitta ett nytt riktigt bra spelbolag.

En betting sida med alla sporter som vi gillar och en riktigt bra användarmiljö.

Vårt råd till dig är därför att testa flera olika spelbolag. Om du tar dig tiden att pröva olika sidor så kommer du snart se vad du gillar – och vilka funktioner som passar dig.

Den stora fördelen idag är ju att det går väldigt snabbt att komma igång. Om du till exempel använder din e-legitimation så kan du hämta hem din bonus och börja betta inom loppet av bara någon minut.

Det gör det superenkelt att testa olika bettingsidor för att hitta det där perfekta valet.

Bästa plattformen för betting?

I dag kan du självfallet välja att spela på många olika typer av plattformar. Det är ju numera en självklarhet att vi kan växla mellan datorn, mobilen och surfplattan.

Och skillnaderna dem emellan är knappast särskilt stora. Du har alltid tillgång till samma funktioner och spelmiljön ser likadana ut.

Så vilken plattform du väljer är alltså helt och hållet upp till dig själv.

Många bettingsidor erbjuder dessutom särskilda spelappar. Med hjälp av dessa går det ännu snabbare att placera sina insatser.

Och just när det gäller betting kan snabbheten vara en stor fördel- för som bekant så kan det gå väldigt snabbt i sportens värld.

Är det säkert att betta på nätet?

saekerhet ikonFrågan om säkerhet är otroligt viktig. Du ska självfallet alltid kunna känna dig trygg och säker om du aktiverar en insättningsbonus.

Du ska veta att det spelbolag du väljer följer alla gällande regler kring t.ex. omsättningskrav. samt andra regler och villkor.

Det bästa sättet att kontrollera att ett spelbolag är säkert är att kolla upp vilken licens det innehar. Ett licensierat bettingbolag följer nämligen alltid gällande spellagar.

Dessutom så kontrolleras bettingbolaget ifråga av de ansvarade myndigheterna.

Säkra uttag på licenscierade sidor

Ett licensierat spelbolag erbjuder självfallet alltid säkra betalsätt. Du behöver därför inte oroa dig för uttag som aldrig hamnat på kontot eller krångliga insättningar.

Licensierade spelbolag ser självfallet till använda kryptering för att alltid skydda dina känsliga uppgifter, till exempel dina personuppgifter samt bankuppgifter.

Som spelare så kan du självfallet också vidta många försiktighetsåtgärder för att alltid spelar på ett ansvarsfullt sätt.

Det handlar dels om att vara medveten om sitt eget spelamönster och att aldrig spela för och mer än vad man tänkt sig.

Är det säkert att spela på nya spelbolag?

Vi har tidigare pratat om fördelarna med att spela på nya spelbolag. Detta då det ofta kan erbjuda riktigt bra insättningsbonusar.

Fast är det då säkert att välja dessa nyöppnade sidor? Vi skulle vilja säga att återigen så är det licensen som är avgörande.

Om ett spelbolag innehar en licens så betyder det att det uppfyller de tuffa krav som myndigheterna ställer  – oavsett om det rör sig om ett nytt bettingbolag eller ett etablerat som har varit igång i många år.

Checklista inför valet av spelbolag

I den här guiden så har du fått med dig en rad olika tips.

Och vi ska även ge dig en checklista som du kan använda dig av för att utvärdera olika spelbolag.

Använd dig av den här checklista för att dagens bästa insättningsbonus för dig.

 1. Börja med att kontrollera vilken licens bettingsidan har.
 2. Kolla därefter upp vilken insättningsbonus som erbjuds för tillfället för tillfället.
 3. Hur bra är oddsen och finns det en variation av både klassiska odds och liveodds?
 4. Kan spelbolaget erbjuda funktioner som till exempel cash out?
 5. Är det enkelt att komma i kontakt med spelbolaget? Finns det en lättillgänglig kundsupport?
 6. Kontrollera vilka uttagsmetoder som erbjuds.
 7. Kolla in användarmiljön och vilka enheter du kan använda.
 8. Hur ser spelmiljön ut? Trivs du med designen?
 9. Vilket rykte har spelbolaget?

Om du följer dessa punkter så kommer du garanterat kunna hitta ett riktigt bra spelbolag och en odds bonus som passar dig.

Sammanfattning: insättningsbonusar

sammanfattning ikonI den här guiden har vi tittat närmare på allt som rör insättningsbonusar. Vi hoppas att du har kunnat hitta den information som du söker – och att du även hittat den bästa insättningsbonusen för dig.

I vår lista har vi sammanställt några av de absolut bästa valen just nu- och dessa passar garanterat för både nybörjare och rutinerade spelare.

FAQ: Frågor och svar om insättningsbonusar

Dessa bonusar vänder sig till alla spelare över 18 år.
Kolla gärna i vår bonus lista för att hitta några riktigt bra alternativ.
Information om hur hög insättning som krävs hittas alltid via regler och villkor.
Nej, det varierar. Vissa har faktiskt inget omsättningskrav alls.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]