Skip to main content

Nya bettingsidor

Ta chansen att spela på nya bettingsidor. Höga odds, snabba uttag och ett brett utbud av spel än några av fördelarna med att välja ett nytt spelbolag.

Fast skillnaden mellan nya spelbolag kan vara stora. Läs mer i vår guide för att få veta mer om allt som rör spel på ett nytt spelbolag.

Vi tipsar även om hur du gör för de bästa bonusarna på nya spelbolag 2022.

Innehåll

nya bettingsidor

Lista: De bästa nya bettingsidorna

I vår lista så hittar du de bästa alternativen idag. Dessa nya spelbolag 2022 ger dig som spelare många nya fördelar. Letar du efter en ny betting sida så ska du alltså börja med att kolla in de som presenteras på vår lista.

Helt nya bettingsidor i Sverige

Sverige är ett spelälskande folk! Många tar chansen att betta på allt från fotboll till ishockey. Därför öppnar det ständigt nya bettingsidor i Sverige. En ny bettingsida kan ofta erbjuda riktigt bra villkor. Du kan även få höga odds och ta del av allt från en odds bonus till en cash out.

I ett internationellt perspektiv så kan spelbolag i Sverige dessutom erbjuda en riktigt hög nivå – både då det gäller teknik och funktioner.

Och i den här guiden ska vi alltså tittar närmare på flera av de nya spelbolagen med snabb betting – läs mer för att välja till exempel bettingsidor med betting utan konto som passar dig.

Hur vi hittar nya bettingsidor

I vår guide till nya spelbolag och bettingsidor bygger på en analys av våra spelexperter. Dessa har testat flera olika bettingsidor, för att på så sätt kunna guida svenska spelare till de främsta alternativen.

Nedan kan du läsa mer om vilka faktorer som ingår i vår bedömning av olika bettingsidor.

Utbud

1 ikonEtt bra utbud är så klart ett krav. Fast vad man egentligen med ett bra utbud?  Vi tycker att bettingbolag med svensk licens alltid ska kunna ha ett mångsidigt utbud av spel. Vi förväntar oss så klart att kunna hitta de stora ligorna på nya bettingsidor i Sverige, men även möjligheten att ta del av mindre kända turneringar.

Odds

2 ikonI vår bedömning av spelbolag med svensk licens utvärderas givetvis även oddsen. För att hamna på vår lista så krävs att spelbolagen kan erbjuda bra odds i många olika typer av spel. Det gäller både för de traditionella oddsen men även för live betting. En odds bonus är ett annat plus.

Säkerhet

3 ikonNär du väljer att spela på bettingsidor med svensk licens så kan du vara säker på att allt går rätt till. Spelbolag i Sverige kontrolleras nämligen av den svenska Spelinspektionen. Det innebär att de nya spelbolagen alltid erbjuder en hög säkerhet. De nya spelbolagen erbjuder dessutom ofta funktioner som inloggning med BankId (betting utan konto).

Funktioner

4 ikonFörutom möjligheten att ta del av ett brett utbud av sport så krävs att de nya spelbolagen tillhandahåller praktiska funktioner. Hit räknar vi till exempel tillgång till ativ högkvalitlive streaming, bet builder, cash out – kort sagt så den som hjälper dig när du spelar på olika bettingsidor. Det är också ett plus om ett spelbolag i Sverige kan erbjuda särskilda appar till sina spelare.

Vilka spelfunktioner finns på nya spelbolag?

Olika spelbolag erbjuder olika funktioner. Därför lönar det sig alltid att göra en jämförelse mellan olika nya bettingsidor. Vi ska titta närmare på olika spelfunktioner som kan göra ditt spelande ännu bättre när du väljer nya bettingsidor.

Snabb registrering – snabba uttag

En funktion som många nya spelbolag med svensk licens erbjuder är det som kallas för snabb registrering. Det betyder att du kan komma igång och spela direkt. Detta tack vare att du kan logga in direkt med ditt BankID.

Därmed så finns det inget krav på att du först anger namn, adress etcetera. Du behöver inte heller välja ett användarnamn och lägga ett krångligt lösenord på minnet.  Istället så matar du bara in ditt personnummer och registrerar dig direkt med ditt BankID.

Flertalet av alla nya svenska betting sidor ger dig tillgång till snabb inloggning och snabb registrering. Det enda du behöver ha tillgång till för att kunna använda funktionen är ett BankID.

Fördelen med att välja nya bettingsidor som använder sig av BankID-tekniken är att du också har möjlighet att göra snabba uttag. Eftersom du använder dig av din e legitimation så sköts ju all verifiering direkt.


Nya spelbolag med bet builder

Många nya spelbolag erbjuder även det som kallas för en bet builder. Det är ett betyder att du får möjligheten att bygga ihop dina egna spelkombinera. Genom att kombinera flera odds på en och samma match kan du och dessutom ofta få högre odds.

Det här är alltså en funktion som du kan hitta på många nya spelsidor vilket kan jämföras med det traditionella kombinationsspelet.

En bet builder på nya spelbolag ger dig garanterat betydligt mer valfrihet när du spelar. Du kan till exempel använda den omtyckta funktionen för att kombinera ett odds där du spelar på både antal mål samt antal hörnor i en och samma match.


Cashout på nya spelbolag

En funktion som vi redan har nämnt är den som kallas för cash out. Och är det här en funktion som du vkan nvända dig av för att minimera eventuella förluster – och du hittar du den på många nya bettingsidor med svensk licens . Det ger dig en extra säkerhet när du bettar på fotboll, ishockey eller någon sport.


Livebetting  och live streaming på nya spelbolag

En trend på nya spelbolag är också att man storsatsar live betting. Detta ger det alltså möjligheten att betta live på olika marknader. Lite längre fram så ska vi titta närmare på hur du använder dig av den här funktionen på nya bettingsidor.


Nya spelbolag – nya teknologi

Rent generellt så kan man säga att nya spelbolag ofta erbjuder en bättre teknik. Förklaringen är att nya spelbolag oftast satsar på en högkvalitativ teknologi. Programvaran är skräddarsydd för att kunna möta spelarnas behov.

Och framöver lär vi garanterat få se fler spelbolag erbjuda unika innovativa tekniska nyheter.

Hittat ett nytt spelbolag? Tips för att spela

Efter att nu har tittat på allt från betalmetoder till tekniska lösningar alltså ska vi ge dig några tips. Dessa kan du använda för att komma igång och spela på nya bettingsidor!

Jämför alltid oddsFör att få så bra resultat som möjligt så är det viktigt att du gör en oddsjämförelse. Med denna så är det nämligen möjligt att enkelt jämföra olika typer av odds.

På så sätt kan du alltid få högsta odds för just din marknad. Det kan tyckas som att skillnaderna är små men i det långa av loppet kan de påverka hur stor din utdelning blir.
Jämför bonusarPrecis som att det lönar sig att göra en oddsjämförelse, så lönar sig garanterat även en jämförelse av bonusar. Bonusar används av nya bettingsidor för att locka nya spelare.

Men en närmare titt på till exempel minsta odds och omsättningskrav visar att skillnaderna kan vara stora. Om du lär dig principerna kring bonussystemet så kan du tjäna mer på dina bonusar.
Spela ansvarsfulltI all form av spelande så är det viktigt att spela på ett ansvarsfullt sätt. När du tar impulsiva beslut så ökar riskerna för att du förlorar pengar. Tänk på att alltid göra genomtänkta beslut och att alltid spela på ett ansvarsfullt sätt.

Du kan till exempel använda dig av funktionen som cash out för att minska riskerna i ditt spelande på nya bettingsidor.
Ta del av statistikHos nya bettingsidor kan du ofta ta del av statistikverktyg. Med dessa så har du möjlighet att förbereda dig inför kommande spel.

Använd dig av statistiken för att få en större förståelse för spelet och för att lära dig läsa av matchbilden på ett nytt sätt. Statistik är inte minst väldigt praktiskt när det gäller livebetting på nya bettingsidor.

Nya spelbolag med bonusar

Ett annat skäl till att spela på nya spelbolag är möjligheten att få en odds bonus. För faktum är att nya spelbolag som har en svensk licens ofta erbjuder olika typer av bonusar till sina spelare.

Nya kunder får chansen att testa på spelbolaget för att se hur utbudet av spel ser ut. Det finns flera olika typer av bonusar- och vi ska titta närmare på de vanligaste som erbjuds på nya spelbolag.

Välkomstbonus

Den vanligaste av alla insättningsbonusar är den som kallas för en välkomstbonus. Det här är alltså en bettingbonus som bara är tillgänglig för nya spelare.

oddsbonus expekt riskfria spel

Välkomstbonus expekt: Riskfria spel

Denna odds bonus kan se ut på flera olika sätt. Den vanligaste ger dig en så kallad matchningsbonus. Det innebär att bettingsidan kommer att matcha det belopp som du sätter in.

Om du till exempel gör en insättning på  300 kr och får en insättningsbonus på 100 % betyder det alltså att du får 100 kr extra att spela för.

Riskfritt spel

En annan typ av bonus är det som kallas för ett riskfritt spel. Det här bonusen går även under namnet gratis spel.

Om du får en insättningsbonus med ett riskfritt spel så betyder det att du får tillbaka dina pengar om din insats inte skulle gå hem. Du kan alltså placera en insats i en match utan risken att dessa pengar går förlorade.

Om du till exempel får riskfritt spel upp till 300 kronor, så kan du alltså placera summan på en specifik match. Eftersom det handlar om ett riskfritt spel så kan du inte förlora pengarna.

Går din satsning inte hem så går helt enkelt pengarna tillbaka till spelbolaget, men om det blir vinst så tillfaller den självfallet dig.

Om du vill testa att spela med riskfritt spel ska du kolla in våra aktuella bonuskampanjer som du hittar i vår uppdaterade lista.

Förhöjda odds

Missa inte heller möjligheten att få en betting bonus som ger dig en odds bonus. Förhöjda odds, eller boostade odds de också kallas, innebär att bettingsidan ger dig extra bra odds på en utvald match.

När det gäller fotboll kan du till exempel få boostade odds på Champions League eller Premier Leauge. Kolla gärna i vår lista för att se aktuella kampanjer med boostade odds.

Cash out

Populärt på många spelbolag är även funktionen cash out. Det här är en typ av erbjudande som fungerar på ett lite annorlunda sätt om man jämför med andra oddsbonusar.

När du använder en cash out så kommer du minska riskerna i ditt spelande. Detta genom att du helt enkelt kan stänga ditt spel i förväg. Skulle du märka att din satsning troligtvis inte kommer gå hem så kan du alltså välja att aktivera din cash out – och på så sätt alltså minska beloppet som du annars skulle förlora.

Omsättningskrav

Oavsett om det gäller free bets insättningsbonusar eller en kanske asian handicap så kan bonusen ha ett omsättningskrav.

Det här är alltså ett villkor för att du ska kunna aktivera din bonus. Om bonusen har ett omsättningskrav så betyder det att du måste omsätta dina bonuspengar ett visst antal gånger innan du har möjlighet att göra ett uttag med riktiga pengar.

Exempel omsättningskrav:

 1. Du har valt en bonus som har ett omsättningskrav på 5x.
 2. Du valde att göra en insättning på 200 kr.
 3. I det här fallet så måste du omsätta 1000 kr.
 4. När du har omsatt summan så har du möjlighet att göra ditt första uttag
Kolla det finstilta

Det är viktigt att alltid kontrollera det finstilta. Kolla inte bara på bonussumman utan även på eventuella villkor. Ligger till exempel omsättningskravet alltför högt så kan det vara svårt att fyller detta. Det betyder i sådana fall att du inte har möjlighet att göra ett uttag.

Givetvis så kan du vara säker på att vi alltid kontrollerar eventuella omsättningskrav innan vi rekommenderar ett spelbolag. Det betyder att alla nya spelbolag som du hittar i vår topplista alltså har villkor och regler som vi tycker är rimliga.

Bonus utan omsättningskrav

 • Om du väljer att spela på nya bettingsidor och så har du även möjlighet att få en bonus utan omsättningskrav.
 • Den stora fördelen med den här bonusen är att du inte behöver omsätta den summa som du har fått i bonus.
 • Om du till exempel fått 100 kr gratisspel och bonusen inte har något omsättningskravet så kan du alltså ta ut din minst direkt.
 • Den här typen av bonus erbjuds på flera nya bettingsidor- så håll utkik efter aktuella kampanjer!

Vad är minsta odds?

Något annat som är viktigt att ha koll på vad är det som kallas för minsta odds. Det här är nämligen ett villkor som visar vilka marknader du kan spela.

Om du till exempel har fått den på bonus med 100 kr gratisspel eller ett riskfritt spel och detta har ett minsta odds på 1.4 så betyder det att det endast är de odds som uppfyller denna lägsta nivå som kan räknas in i till exempel ett omsättningskrav.

Därför är det alltså viktigt att alltid kontrollera minsta odds – vilket alltid ska anges i bonusens regler och villkor.

Nytt spelbolag med höga odds

Hur hittar man då höga odds? Och vilka spelbolag med svensk licens har bäst odds? Vi ska fortsätta med att titta närmare på olikaa typer av odds – och hur alternativen ser ut för den som vill spela på den svenska marknaden.

Oddsleverantör på nya spelbolag 2022

Odds kan fastställas på två olika sätt. Det ena är att nya bettingsidor själva väljer att sätta sitt odds. Det andra alternativet är att ett nytt spelbolag med svensk licens väljer att samarbeta med en oddsleverantör. En ny bettingsida kan då alltså välja att köpa in oddset.

Fast vad är egentligen det bästa alternativet på bettingsidor med svensk licens? Vilka av dessa kan erbjuda höga odds? Det finns inte givet svar på dessa frågan. Bettingsidor erbjuder olika odds och därför är det alltid viktigt att göra en oddsjämförelse.

Högs odds för olika marknader

Vi rekommenderar som sagt att man alltid jämför flera olika bettingsidor. Vissa spelbolag och bettingsidor erbjuder väldigt bra odds på just fotboll. Andra fokuserar på riktigt bra odds i hockey.

Svenska spelare har som sagt många alternativ och kan alltid hitta höga odds på alla typer av sporter Tack vare ett stort utbud kan du alltid hitta riktigt bra alternativ när du väljer att till exempel spela utan konto.

Däremot är det viktigt att komma ihåg att bara för ett spelbolag i Sverige är väldigt bra på fotboll så betyder det inte att detta spelbolag även kan erbjuda bra odds för svenska spelare på andra sporter-och av den anledningen så kan det alltså vara en god idé att vara medlem på flera nya bettingsidor!

Olika typer av odds på bettingsidor

Förutom att de oddsen kan skilja sig åt, så finns det även ett stort utbud av markander. Den mest klassiska varianten av 1×2. Det betyder alltså att du spelar på om resultatet i matchen kommer att bli en vinst för hemmalaget eller bortalaget – alternativt ett oavgjort resultat.

Det finns även ett stort utbud av nya bettingsidor 2022 som ger du möjlighet att betta på en rad andra marknader. Du kan till exempel få höga odds på både och singelspel och kombinationsspel.

Bet builder – hos nya spelbolag

Som vi redan har nämnt här i vår guide så finns det även något som kallas för bet builder. Med denna så är det alltså möjligt att sätta samman sitt eget spel. Det betyder att du kan sätta ihop flera olika odds – vilket garnterat ger en helt ny typ av spelupplevelse.

betbuilder betsson

Om du har specialkunskaper i en viss sport så kan du alltså dra nytta av dessa genom att välja dig av funktion bet builder  hos nya spelbolag.

Det här är däremot inte en funktion som finns på alla spelbolag – fast vi hittar den faktiskt på många nya spelbolag på den svenska marknaden. Ännu ett skäl att alltså hålla utik efter nya bettingsidor i Sverige alltså!

Asian handicap på nytt spelbolag

En särskild form av odds är den som kallas för asin handicap. När du spelar med detta odds så är ett oavgjort resultat uteslute. Du kommer alltså istället bara spela på två olika utfall – detta görs möjligt genom att spelbolaget ger varje lag ett handikapp.

Sort intresse för live betting växer på nya bettingbolag

En av de tydligaste trenderna hos nya bettingsidor är det ökade intresset för live betting. Att betta live innebär att man spelar under den pågående matchen. Istället för att göra en insats innan matchen börjar så spelar man alltså under pågående match. Du kan betta från matchens första minut fram till slutminuterna.

Eftersom oddsen kommer att ändra sig under matchens gång så får du möjlighet att göra olika specialsatsningar. Du kan till exempel välja att live betta på hur många mål du tror du att det kommer att bli totalt i matchen. Andra populära spel är över/under på slutresultatet samt resultat i halvtid

Hos nya bettingsidor är utbudet av live odds stort – och många erbjuder även funktioner som lives treaming. Detta ger dig alltså chansen att följa matchen live direkt via hemsidan. Utifrån hur matchen ändras så kan du även ändra dina satsningar hos nya bettingsidor.

Vilka bettingsidor i Sverige är bäst på livespel?

I vår toppranking så kan du alltså se de spelbolag som erbjuder bäst erbjudanden. Och med tanke på det enorma intresset för just livebetting så har våra spelexperter tittat extra noga på just utbudet av livespel.

Vill du vara säker på att välja en ny bettingsida med många live-alternativ så är det alltså en smart idé att börja med att titta i vår lista.

betsafe live odds

Betsafe: Live odds

Där kan du även hitta många bettingsidor som erbjuder särskilda live bonusar. Denna odds bonus kan du använda för att få ut mesta möjliga av ditt spelande när du väljer spelbolag i Sverige.

För att ta sig in på vår topplista krävs såklart ett stort utbud och riktigt bra spelmöjligheter för livespel.

Sporter på bettingsidor med svensk licens

Vi har nu tittat på flera olika marknader som du kan spela på. Fast vilka sporter erbjuds på spelbolag med svensk licens? Vi har tittat närmare på de några av de populäraste alternativen.

Fotboll

Det är så klart fotboll som är den populäraste sporten på svenska betting sidor. Från internationella toppligor till Allsvenskan – fotboll lockar många spelare. Därför storsatsar spelbolag med svensk licens på att ha ett stort utbud av matcher. Du kan alltid räkna med att alltid få bra odds – och dessutom så kan du se fram emot särskilda oddsbonusar i samband med stora mästerskap som till exempel EM och VM.


Ishockey

Hockeyintresset är också stort i Sverige. Betta på svenska SHL eller Hockeyallsvenskan. Eller rikta blicken mot Nordamerika och spela på NHL. De bästa spelbolagen ser till att erbjuda ett brett urval av marknader. Tänk på att alltid göra en oddsjämförelse för att få de bästa oddsen när du bettar på hockey.


Vintersporter

Att vintersport också väcker ett stort intresse i Sverige är inte heller någon överraskning. Skidåkning, både utförsåkning och längdskidåkning, lockar många bettare. Detsamma gäller intresset för curling. Inte minst så är vinter OS en populär spelmarknad.


Tennis

Vill du betta på tennis? Då kan du komma igång direkt med betting utan konto. De flesta svenska spelbolag ger dig möjlighet att spela på allt från Australian Open till franska öppna. Givetvis så hittar vi även Wimbledon och US Open på många nya bettingsidor.


Betta på underhållning

Fast det är så klart inte bara sport som lockar spelarna. Idag är det möjligt att betta på flera andra evenemang. Inom kategorin underhållning på spelbolag med svensk licens får du till exempel möjlighet att betta på allt från vinnaren i Idol till det är ett vinnande bidraget i melodifestivalen.

Jämförelse etablerade och nya bettingsidor

I valet av spelbolag på den svenska marknaden så finns det flera olika alternativ. Vilka är då de främsta för- och nackdelarna med just nya bettingsidor? Läs mer om det är viktigaste skillnaderna mellan ett etablerat och nytt spelbolag.

Nytt spelbolag

 • Erbjuder ofta ny teknik. (+)
 • Särskilda bonuserbjudanden. (+)
 • Betting utan konto. (+)
 • Snabba uttag. (+)
 • Begränsad erfarenhet. (-)

Etablerat spelbolag

 • Lång erfarenhet. (+)
 • Använder äldre plattformar. (-)
 • Traditionella bonusar. (-)
 • Traditionell inloggning. (-)
 • Uttag kan ta 1-3 dagar. (-)

Nya betalmetoder på nya spelbolag

Även när det gäller faktorer som insättningar och uttag så kan ett nytt spelbolag ofta erbjuda en rad fördelar.

Betalningsmetoder Ikon

Ett krav på nya spelbolag 2022 är nämligen att de alltid kan ge möjlighet till smidiga insättningar och snabba uttag.

Under senare år så har flera nya betalningsmetoder introduceras – och vi ska fortsätta med att titta närmare på vilka alternativen är för den som vill göra snabba uttag på nya bettingsidor 2022.

Nya bettingsidor 2022 förenklar både insättningar och uttag

Det har som sagt hänt en hel del på betalningsområdet. Detta gäller så klart inte bara för spel och betting utan för alla typer av köp.

Fast här ska vi givetvis fokusera på betaltjänster på nya bettingsidor 2022 – där det numera är enklare än någonsin tidigare att utföra sina transaktioner.

BankID förenklar

Detta beror inte minst på att vi numera kan använda oss av BankID för att logga in och spela hos nya spelbolag.  Det betyder alltså att vi kan verifiera vår insättning direkt när vi spelar på den svenska marknaden.

Därför kan du alltså göra din första insättning och komma igång och spela direkt på bettingsidor med svensk licens. Detta brukar även kallas för att spela utan konto eller betting utan konto.

Tack vare att vi även kan använda oss av BankID för uttagen så blir rutinerna betydligt enklare. Snabba uttag kan erbjudas tack vare den nya tekniken- och dessutom behöver du inte skicka in några i ID-handlingar. Snabba uttag kan därför göras på bara 5 till 15 minuter.

Färre betalmetoder på nya spelbolag?

Om vi backar några år i tiden så försökte bettingsidor erbjuda så många olika betalsätt som möjligt. Detta hade såklart sina fördelar. Alla spelare kunde välja mellan kanske upp till 15 olika betalmetoder. Nackdelen? Det kunde såklart bli en smula rörigt.

Numera ser vi en trend där nya spelbolag snarare väljer att erbjuda ett mindre antal betalmetoder, och framförallt sådana som är anslutna till BankID.

Vi ska fortsätta med att titta närmare  på vilka dessa betalmetoder är – och hur du använder dem för att spela på nya spelbolag 2022.

Swish hos nya spelbolag

swish ikonDen absolut populäraste betalnings appen i Sverige är Swish. Hos nya spelbolag har du också möjlighet att använda den här betalmetoden. Detta är så klart goda nyheter för alla som föredrar att använda sig av Swish i vardagen – nu går det ju alltså nämligen även att använda sig av Swish för att betta på nästa match!

Om du redan har tillgång till tjänsten så kommer du alltså igång direkt- vilket garanterat gör det väldigt lätt att använda swish när man spelar hos nya spelbolag.

Gör transaktioner med Swish på bettingsidor

Den stora fördelen med att använda swish hos nya spelbolag är att allt fungerar väldigt enkelt!

 1. Logga in med hjälp av BankID.
 2. Välj Swish som ditt betalsätt.
 3. Verifiera din insättning/uttag med BankID.
 4. Nu är transaktionem klar.

Svårare än så är det alltså inte att använde sig av Swish hos nya spelbolag. Det är viktigt att tänka på att du alltid måste ha ett aktivt svenskt telefonnummer för att kunna använda dig av tjänsten.

Om du ännu inte har tillgång till Swish-appen så kan du hämta den genom att kontakta din bank. Tänk på att du även behöver ha tillgång till ett BankID för att kunna använda Swish hos nya spelbolag.

Trustly hos nya spelbolag

trustly ikonNär du väljer att spela på spelbolag med svensk licens så är ett annat populärt alternativ Trustly. Även när du använder det här betalningssättet så erbjuds du alltid enkla snabba och smidiga överföringar.

När du använder Trustly på nya bettingsidor så görs överföringarna direkt från ditt bankkonto. Precis som när det gäller Swish så behöver du aldrig lämna ut dina kortuppgifter. Flertalet av dom stora svenska bankerna är idag anslutna till tjänsten:

 • Swedbank
 • Nordea
 • Handelsbanken
 • SEB
 • Länsförsäkringar
 • ICA Banken
 • Skandiabanken
 • Danske Bank
 • Forex
 • Sparbanken Syd

Med tanke på hur populär den här betalmetoden är så kan vi nog räkna med att alla nya spelbolag i framtiden kommer att erbjuda Trustly. Smidigt och enkelt!

Gör transaktioner med Trustly på bettingsidor

Att använda sig av Trustly på den svenska marknaden är väldigt enkelt. Trustly har nämligen förenklat alla betalsteg vilket betyder att du får en väldigt smidig och enkel spelupplevelse på nya spelbolag.

 1. Logga in på bettinsidan med hjälp av BankID.
 2. Välj Trustly som din betalmetod.
 3. Verifiera din insättning/uttag med BankID.
 4. Nu är transaktionen klar.

Om du vill undvika krångliga och omständiga betalmetoder är alltså Trustly ett självfallet val på alla nya bettingsidor.

Zimpler hos nya spelbolag

zimpler ikonEtt tredje alternativ som finns till gänglig på många nya spelbolag är Zimpler. Till skillnad från Swish och Trustly så erbjuder Zimpler en lösning vilket innebär att du spelar på faktura på nya spelbolag.

Fördelen är att tjänsten är väldigt säker – men det är viktigt att vara medveten om att en fakturalösning fungerar på ett annat sätt än traditionella betalmetoder.

Däremot så är det inte möjligt att använda sig av Zimpler för att göra uttag på nya bettingsidor.

Gör transaktioner med Zimpler på bettingsidor

 1. Skriv in ditt telefonnunmmer.
 2. Du kommer nu att få en verifikationskod skickad per SMS.
 3. En nästa steg så får du ange Zimpler som betalmetod.
 4. Efter att insättning är verifierad kan du börja spela.

Andra betalmetoder på nya spelbolag med svensk licens

De digitala direktbanköverföringstjänsterna erbjuder som sagt många fördelar. Snabba uttag är en av de viktigaste. Många spelare uppskattar även möjligheten att kunna använda sitt BankID för att kunna spela på nya spelbolag.

Fast du har givetvis även möjlighet att använda traditionella betalmetoder när du spelar på den svenska marknaden.

När det gäller betting på nätet så kan du till exempel även göra en insättning med ett traditionellt kontokort men även med e-plånböcker.

Använda kontorkort på nya spelbolag

Visa och MasterCard räknas som de absolut vanligaste kontokorten i dag. De finns tillgängliga över hela världen och kan så klart även användas på många nya bettingsidor 2022 med svensk licens.

Du kommer att få ange det kontonummer och din CVV-kod för att utföra insättningar respektive uttag. När det gäller just uttag kan det vara bra att tänka på att dessa tar lite längre tid om man väljer att använda kontokort på nya spelbolag. Ett uttag kan ta cirka 1 till 3 dagar.

Använda e-plånböcker på nya spelbolag

Ett annat alternativ som finns tillgängligt på nya bettingsidor är e-plånböcker. Till de mest kända hör Skrill och Netelller. Viktigt att tänka på är att dessa i vissa fall inte är godkända om du vill ta hem en bonus för betting på nätet.

Att tänka på i valet av betalsätt på nya spelbolag

Det finns alltså flera olika alternativ att välja bland när man vill spela på ett nytt spelbolag. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar om det tillkommer några särskilda avgifter- många nya bettingsidor erbjuder helt kostnadsfria insättningar och uttag – vilket såklart är en stor fördel.

Tänk även på att kontrollera hur lång tid ett uttag tar. Om du är ute efter just snabba uttag så finns det som vi redan har sett vissa metod det som är att föredra.

Mobilspelande och appar på nya spelbolag

Något som vi självfallet alltid utvärderar är hur bra det är mobila plattformarna är. Nya bettingsidor erbjuder alltid mobilkompatibla sidor. Fast däremot så kan det finnas stora skillnader då det gäller funktioner.

Och detta kan påverkar dig som spelare på många sätt. För när det gäller sportbetting så kan det ju gå snabbt och då är det viktigt att ha tillgång till bra funktioner för att inte missa en satsning. Och faktum är att nya bettingsidor kan ha många fördelar i jämförelse med de äldra.

nya bettingsidor app unibet

Många nya bettingsidor vill erbjuda en app, vilket Unibet har gjort i flera år.

Så kan du spela mobilt på nya spelsidor

Det är möjligt att spela på nya spelsidor på flera olika sätt. Vi ska titta närmare på de vanligaste sätten.

Spela i webbläsaren

Det vanligaste alternativet är att du spelar direkt i webbläsaren på svenska bettingsidor. Det spelar då ingen roll vilken smartphone som du använder. Den mobilkompatibla sidan är tillgänglig för både Android och iOS-system.

Det betyder att du loggar in för att spela precis som vanligt- du har tillgång till samtliga funktioner och inloggningen fungerar på precis samma sätt.

Spela med en app

Även om en mobilkompatibel sida fungerar det väldigt enkelt så föredrar många att betta med en app.

Fördelarna är bland annat att spelandet blir lite smidigare. Efter att du har laddat ner din app så kan du använda alla tillgängliga tjänster i form av till exempel cash out.

Du får även tillgång till funktioner samt push notiser för att hålla dig uppdaterad med de senaste matchhändelserna i ditt spel.

Enkel inloggning kan även erbjudas med funktioner som touch ID/ face ID. Många nya spelsidor erbjuder även särskilda svajpfunktioner som gär spelandet en ännu enklare.

App för iPhone & Android

Du har givetvis möjlighet att ladda ner en app till både Iphone och Android. Nya spelbolag ser till att erbjuda samma funktioner oavsett vilken enhet som du spelar på.

Iphone appar laddas ner via App Store och Android appar via Google Play.

Du kan ladda ner appen direkt för att ta del av alla smarta funktionen och betta direkt på nya bettingsidor.

Ladda ned app för iPhone
 1. Besök App Store. Och sök upp det nya spelbolaget
 2. Följ anvisningarna för att spela på din Iphone eller Ipad.
 3. Logga in med vald inloggninsmetod.
Ladda ned app för Android
 1. Appen laddas med vid Google Play.
 2. Sök efte bettingbolaget och följ instruktionerna för att ladda ned appen.
 3. Appen är nedladdad och du kan logga in och spela.

Viktiga funktioner för en bra app

Alla spelbolag erbjuder som sagt inte möjligheten att spela direkt i en app. Och du har så klart alltid alternativet att välja att spela på den mobilkompatibla sidan.

Fast vilka faktorer påverkar den mobila spelupplevelsen`? När vi utvärderar nya spelbolag tittar vi närmare på och funktioner såsom livestreaming, inloggning och spelupplevelse.

Live streamingMöjligheten att live streama sina matcher direkt med mobilen har många fördelar. På så sätt behöver du ju aldrig riskera att missa någon match.

De bästa spelbolagen erbjuder många matcher och tävlingar. Tänk på att ett positivt saldo ofta är ett krav för att kunna ta del av live streaming.
InloggningEn bra app ska givetvis vara enkel att hantera. Oavsett vilken inloggningsmetod så du väljer så ska det vara enkelt att logga in.

Den smidiga inloggningen ska ge dig tillgång till alla dina spel – och ett stort plus är så klart att många nya svenska betting sidor ger dig möjlighet att logga in med BankID.
SpelupplevelseNär det gäller spelupplevelsen så kan det finnas stora skillnader mellan olika spelbolag. De bästa alternativen kan erbjuda en smidig och enkel spelupplevelse.

En lättnavigerad app med tillgång till höga odds och snabba uppdateringar är alltid ett stort plus.

För- och nackdelar med nya bettingsidor

Det är viktigt att alltid förstå att det mesta har sina för och nackdelar. Detta gäller det så klart även i spelvärlden – samt för nya bettingsidor.

Fördelar med nya bettingsidor

 • Erbjuder ofta bonusar.
 • Smidiga och enkla plattformar.
 • Nya typer av spelfunktioner.
 • Modern teknik.

Nackdelar med nya bettingsidor

 • Mindre erfarenhet.
 • Saknar recensioner från spelare.
 • Inte lika stor branschkunskap.
 • Obeprövade spelfunktioner.

Är nya spelbolag säkra?

Frågan om säkerhet är självfallet viktig. Spelaren ska alltid kunna ta del av trygga och säkra plattformar. Den stora fördelen med att välja ett spelbolag med svensk licens är att du vet att allt går rätt till. Det betyder nämligen att den svenska Spelinspektionen måste godkänna bettingsidan.

Därefter så kommer den svenska Spelinspektionen även att kontrollera att reglerna följs.

Därmed så kan man säkert säga att nya bettingsidor med svensk licens är trygga och säkra att spela på.

Sammanfattning: Nya bettingsidor

sammanfattning ikonDagens spelare har möjlighet att välja mellan många olika bettingsidor. Det är möjligt att spela utan konto, betta live och följa live streaming hos nya bettingsidor.

Utbudet av odds är stort och dessutom så tillkommer det ständigt nya spelmarknader. Bettingsidor 2022 erbjuder mängder av möjligheter  – och intresset för att spela på bettingsidor i Sverige ökar hela tiden.

Innan du börjar att spela på ett spelbolag med svensk licens rekommenderar vi att du går igenom vår guide. Med våra tips så får du dessutom mesta möjliga av ditt spelande hos nya bettingsidor.

Frågor och svar

Bland annat Swish, Trustly och Zimpler.
Självklart! Kolla vår bonuslista för de bästa alternativen.
En form av odds bonus betyder att du inte behöver riskera att förlora din insats.
Det betyder att du kan logga in med ditt BankID – inga övriga uppgifter behövs.
En cash out ger en del av en ev. förlust tillbaka.
Du kan till exempel få välkomstbonusar på nya spelbolag.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]