Skip to main content

Bonus utan omsättningskrav

Maximera ditt spelande med en bonus utan omsättningskrav. Den generösa bonusen ge dig chansen att öka dina vinster. Du kan använda den i allt från fotboll till hockey – fast vilka spelbolag erbjuder egentligen bäst bonusar utan omsättningskrav? Och vad ska man tänka på innan man aktiverar den här bonusen? Vi guidar dig till de bästa kampanjerna just nu och ger dig svar på alla dina frågor som rör bonusar utan omsättningskrav.

Innehåll

bonus utan omsaettningskrav

Lista: bäst omsättningsfria bonusar

I vår bonuslista kan du se de absolut bästa valen just nu. De bästa bonusarna utan omsättningskrav är handplockade av våra experter. Dessa bonusar erbjuder de bästa villkoren och de högsta bonus nivåerna. Klicka på ett erbjudande för att hämta hem din bonus utan omsättningskrav direkt.

 • Bonus

  120 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  120 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

Så har vi valt ut det bästa bonusarna utan omsättningskrav

De bonusar som rekommenderas av oss uppfyller många olika krav. Våra spelexperter har nämligen studerat alla bonusar i sömmarna.

Detta för att kontrollera att de verkligen är så bra som det utger sig för att vara och att du faktiskt kan få en bonus utan omsättningskrav.

Självfallet så har våra spelexperter bara valt ut de spelbolag som erbjuder en trygg och säker spelupplevelse.

De är alltid transparenta med alla sina villkor som rör bonusar utan omsättningskrav och andra former av kampanjer.

Vad är skillnaden mellan omsättningsfria bonusar och bonusar med omsättningskrav?

foerdelar och nachdelarFast vad är då egentligen en bonus utan omsättningskrav? Och vad är skillnaden mot en sådan bonus som har ett omsättningskrav? Vi ska fortsätta vår guide med att titta närmare på dessa frågor.

 

Idén med en bonus är att locka nya spelare. För att göra det så får spelaren en viss procent på det insatta beloppet.  En bettingsida kan till exempel ge 300 kr bonus upp till ett 1000 kronor.

Fast det finns stora skillnader mellan omsättningsfria bonusar och sådana som har ett omsättningskrav.

Låt oss börja med att titta på en bonus med omsättningskrav. Om du till exempel har fått en odds bonus som har ett krav att bonusen måste omsättas 10 gånger till ett odds på minst 1,50 betyder det att summan måste omsättas helt och hållet innan ett uttag med riktiga pengar kan göras.

Om det däremot gäller omsättningsfria bonusar så behöver ett sådant krav inte uppfyllas. Du kan göra ditt uttag med riktiga pengar direkt.

Så fungerar en bonus med omsättningskrav

 1. Spelbolaget sätter samman ett bonuspaket som ger spelaren extra pengar att spela för.
 2. I detta bonuspaket finns även ett villkor. Detta visar hur många gånger bonusen måste omsättas. Detta är alltså det som kallas för ett omsättningskrav.
 3. Först när du har omsatt ditt omsättningskrav så kan du ta ut riktiga pengar.

Så fungerar en bonus utan omsättningskrav

 1. Bettingbolaget skapar en bonus utan omsättningskrav.
 2. Du kan börja spela direkt och när du har gjort din vinst så kan du ta ut den i form av riktiga pengar.

Om man förstår den här grundprincipen, så förstår man också varför omsättningsfria bonusar är så populära.

Dessa är helt enkelt betydligt mer förmånliga. Så vill man få ut så mycket som möjligt av sitt spelande så är en bonus utan omsättningskrav garanterat något man ska hålla utkik efter.

Vilken av dessa bonus är vanligast?

Tyvärr är det så att bonusar utan omsättningskrav är betydligt mer ovanliga. Att hitta en odds bonus med omsättningskrav är lätt – men att hitta en en kampanj utan omsättningskrav är helt enkelt svårare.

Och förklaringen är inte särskilt komplicerad. Att dela ut en sportbonus utan omsättningskrav är helt enkelt väldigt kostsamt för spelbolagen.

Fast då och då så dyker faktiskt dessa bonusar upp. Och hittar du ett erbjudande utan krav på omsättning då är det garanterat läge att kolla lite närmare på vad detta har att erbjuda!

Därför är välkomstbonusar utan omsättningskrav ett bra val

Den kanske absolut vanligaste formen av bonus är den som kallas för en välkomstbonus eller insättningsbonus. Det här är alltså ett erbjudande som delas ut till den nya medlemmar.

I samband med att man öppnar ett konto så kan man få en bonus utan insättning. Det kan till exempel handla om ett erbjudande som ger 100 kr extra att spela för.

välkomstbonusar utan omsättningskrav bärbar dator

En man som söker efter välkomstbonusar på en bärbar dator utan omsättningskrav.

Bonusen kan alltså ses som en liten belöning till alla som väljer att öppna ett konto. I vår lista ovan kan du till exempel se flera olika välkomstbonusar som är tillgängliga för alla nya spelare.

Vi rekommenderar alltid att man kontrollerar vilka välkomstbonusar som erbjuds. Dessa ger dig nämligen en väldigt bra start på ditt spelande.

Du aktiverar din insättningsbonus direkt och pengarna går i regel direkt in på ditt spelkonto. Sen är det bara att börja betta på fotboll, ishockey, tennis eller vad du önskar.

Jämför alltid välkomstbonusarna

Flertalet av spelbolagen erbjuder som sagt någon form av välkomstbonus. Men det är viktigt att kontrollera hur bonusen faktiskt ser ut.

Förutom att kontrollera allt som rör ett omsättningskrav så rekommenderar vi att du även kikar på följande faktorer:

 • Hur länge är din välkomstbonus utan omsättningskrav giltig?
 • Vilka odds regler gäller för din bonus?
 • Vilket insättningsbelopp krävs för att du ska kunna ta del av din omsättningsfria bonus?
 • Finns det några begränsningar för vilka marknader som du kan spela på?

Varfär är en bonus utan omsättningskrav så populär?

Den frågan har vi nog mer eller mindre redan besvarat! När du hämtar hem en bonus utan omsättningskrav så har du möjlighet att göra ett uttag med riktiga pengar direkt.

Det är självfallet något som gynnar dig som spelare – och det rejält!

Om du hittar en bonus utan omsättningskrav så finns det så många anledningar till att aktivera den populära bonusen.

Vilka är de bästa erbjudandena för en bonus utan omsättningskrav ?

Faktum är att det finns flera olika typer av bonusar utan omsättningskrav. Många tror felaktigt att det här är något som enbart gäller välkomstbonusar. Men så är faktiskt inte fallet.

Du har även möjlighet att få förhöjda odds liksom riskfria spel utan omsättningskrav. Läs vidare så ska vi förklara hur detta fungerar.

Förhöjda odds utan omsättningskrav

Som vi redan har nämnt så är det relativt ovanligt att spelbolag erbjuder en bonus utan omsättningskrav. Fast den goda nyheten är att det faktiskt finns andra alternativ.

En är till exempel särskilda boost-kampanjer där du har chansen att få en vinst som är befriad från detta omsättningskrav.

Vad är förhöjda odds?

I samband med särskilda kampanjer så kan spelbolag erbjuda det som kallas förhöjda odds. Detta handlar alltså om att du får bättre odds på ett särskilt event.

Låt oss säga att det är normala oddset ligger på 2,50. I samband med en särskild kampanj så kan istället förhöjda odds erbjudas. Oddset på 2,50 kan då stiga till 3. Skulle du vinner betyder det att du får en betydligt högre vinst. Och det är här som omsättningskravet kommer in.

För spelbolaget skulle naturligtvis kunna ha ett villkor som säger att du behöver omsätta vinsten ett visst antal gånger. Fast det är även möjligt att erbjuda förhöjda odds – utan kravet på ett omsättningskrav.

Därför rekommenderas du som spelare att alltid hålla utkik efter just förhöjda odds utan omsättningskrav.

Låt oss ta ett exempel:

 • Du har fått förhöjda odds utan omsättningskrav som ger dig 2,10 istället för 1,6 i odds I en populär fotbollsmatch.
 • Om du satsar 1000 kr och vinner så skulle du faktiskt få hela 500 extra i vinst. Bra va?

Vad är riskfria spel utan omsättningskrav?

Fast det är inte bara förhöjda odds som erbjuder möjligheten att slippa ett omsättningskrav. Detsamma gäller även för riskfria spel inom t.ex. livebetting.

Dessa brukar även kallas för gratisspel eller free bets. Självfallet så är riskfria spel utan omsättningskrav bättre än sådan med ett villkor som säger att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger.

Riskfritt spel erbjuds i flera olika former. Vissa bettingbolag erbjuder ett förutbestämt antal riskfria spel, till exempel att du får 10 riskfria spel. Andra spelbolag väljer istället att ge riskfria spel upp till en viss summa.

Det här är en väldigt populär bonus då den försäkra dig mot eventuella förluster. Eftersom du inte har betalt något för din satsning så kan du inte heller förlora något på ditt riskfria spel.

Hur fungerar spelbörser utan omsättningskrav?

Något som har fått allt större genomslagskraft under senare år är så kallade spelbörser. Enkelt förklarat så handlar det om att du kommer att spela mot de andra medlemmarna – och inte mot spelbolaget.

Detta skapar möjligheter som att till exempel skapa egna odds inom t.ex. Asian Handicap. Du kan även välja att spela med de odds som andra spelare erbjuder. Spelbolaget har alltså ingenting med det aktuella oddset att göra.

Då och då dyker det upp spelbörser som erbjuder en bonus utan omsättningskrav. Detta ger dig chansen att prova på hur det känns att vara bookmaker. I kombination med riktigt bra odds kan det ge dig som spelare en rad fördelar.

Hur fungerar en cash back utan krav på omsättning?

En annan form av bonus är det som kallas för en cash back. Det här är en bonus som kan hittas på många olika bettingsidor.

Idén är enkel: om du har gjort en förlust så kan du få en del av dina pengar tillbaka. Med andra ord en cashback.

Fördelen med en sådan bonus är att riskerna vid spelandet minskar. Skulle ditt bett inte gå hem kan du ju få en del av förlusten tillbaka.

Fast precis som då det gäller andra bonusar så kan en cash back både erbjudas med och utan omsättningskrav.

Har den ett omsättningskrav betyder det alltså att pengarna som du ”får” tillbaka måste omsättas ett visst antal gånger. Tvärtom är det med en cashback som är omsättningsfri. Då kan du ta ut dina riktiga pengar direkt.

5 olika typer av sport bonusar utan omsättningskrav

För att snabbt sammanfatta så finns det alltså 5 olika typer av omsättningsfria bonusar:

 1. Välkomstbonus. Delas ut till nya spelare som blir medlemmar på ett nytt bettingbolag.
 2. Förhöjda odds. Ta del av boostade odds helt utan omsättningskrav.
 3. Riskfria spel. En tredje form av bonus är den som kallas för riskfria spel vilket kan gälla olika sporter eller matcher.
 4. Spelbörser. Det finns även spelbolag som erbjuder unika spelbörser – vilket ger dig chansen att få unika odds. Och detta helt utan ett omsättningskrav.
 5. Cashback. Spelare idag har dessutom chansen att få en omsättningsfri cash back.

Hur aktiverar man en bonus utan omsättningskrav?

Har du hittat en välkomst bonus utan omsättning? Då är det dags att aktivera ditt erbjudande. För att göra detta så följer du bara följande steg:

Steg 1Välj ett av våra utvalda spelbolag som erbjuder en bonus utan omsättning.
Steg 2Följ anvisningarna på ditt spelbolag. Om du kan använda din e-legitimation behöver du endast uppge ditt personnummer.
Steg 3Aktivera din bonus utan omsättningskrav direkt.
Steg 4Nu är allting klart och du är redo att börja spela direkt, inga omsättningskrav gäller!

Hur hög insättning krävs för en omsättningsfri bonus?

Nya bettingsidor har självfallet olika villkor. Men det finns i regel alltid en lägsta gräns som visar hur hög summa du måste sätta in för att aktivera din bonus då inga omsättningskrav gäller.

Något som är viktigt att komma ihåg är att den här insättningsnivån kan vara något högre när det gäller en bonus utan omsättningskrav. Dessa insättningsbonusar är ju nämligen väldigt förmånliga, och därför kan det finnas ett motkrav på att du ska göra en högre insättning.

Hur hög insättning som gäller på till exempel ett spelbolag med svensk licens kan du alltid se om du kollar på vilkoren kopplade till en omsättningsfri bonus.

Vilka betalsätt är godkända för en bonus utan omsättning?

Dagens spelbolag erbjuder i regel många olika betalsätt. Om du vill aktivera en omsättningsfri bonus kan vi rekommendera någon av dessa metoder:

Betalkort. Flertalet av alla bettingbolag erbjuder möjligheten att göra insättningar med betalkort som till exempel Visa eller MasterCard.

Betalningsmetoder Ikon

E-plånböcker. Ett alternativ till kontokorten är att använda sig av en e-plånbok. Neteller och Skrill är väldigt vanliga på spelbolag. Vissa erbjuder även tjänsten PayPal.

Direktbanköverföring. Många svenska bettingsidor ger dig även möjlighet att använda så kallade direkt banköverföringstjänster. Hit räknas till exempel både Swish och Trustly. Självfallet så kan du även använda dig av Zimpler. Dessutom så börjar allt fler nya bettingsidor erbjuda både Google Pay och Apple Pay.

Kan jag spela med kryptovalutor?

bitcoin ikonMånga spelare är intresserade av möjligheten att använda sig av kryptovalutor. Redan idag så finns det ett antal internationella sportbolag om erbjuder möjlighet till spelande med till exempel Bitcoin.

Däremot så är dessa spelbolag ännu inte så många – men vi lär garanterat få se fler spelbolag hoppa på tåget med kryptovalutor. Vilket gör det möjligt att även få en omsättningsfria bonusar efter att ha gjort en insättning med en kryptovaluta.

För- och nackdelar med bonusar utan omsättning

Det mesta har både för och nackdelar. Detta gäller självfallet även bonusar utan omsättning. Nedan har vi sammanfattat både för och nackdelar med att välja en odds bonus utan omsättningskrav.

Fördelar

 • En förmånlig bonus som ger nya spelare möjlighet att göra uttag med riktiga pengar direkt.
 • Du behöver inte läsa in dig på villkor och krångliga regler.
 • Du får chansen att testa på nya spelbolag.
 • Riskerna som kopplas samman med spelande minskar för nya spelare.

Nackdelar

 • Omsättningsfria bonusar är relativt ovanliga.
 • Om du väljer att aktivera en bonus utan insättning så är bonusnivån i regel relativt låg.
 • Höga insättnignskrav. En nackdel med en bonus utan omsättningskrav är att den har ett högt insättningskrav. Du måste alltså sätta in en relativt hög summa för att kunna ta del av bonusar med låga omsättningskrav.

På vilka sportmarkander gäller en bonus helt utan omsättningskrav?

För att sammanfatta så finns det alltså flera möjligheter att få en bonus utan ett omsättningskrav. Du kan till exempel hämta hem en insättningsbonus utan omsättningskrav. Vidare kan du även få fria spel utan omsättningkrav liksom förhöjda odds.

Med andra ord så är det hög tid att hitta närmare på hur man kan använda sin bonus. Kort sagt vilka olika marknader som erbjuds för låga omsättningskrav.

fotboll bonus utan omsaettningskrav

Unibet: Fotboll bonus utan omsaettningskrav

FotbollAlla spelbolag har såklart olika sportbooks för sina nya spelare. Fast det är knappast en överdrift att säga att fotboll är det populäraste valet. På så gott alla bettingbolag så är det fotboll som lockar storpubliken.

Efter att du tagit hem din sport bonus utan omsättningskrav kan du spela på allt från Allsvenskan till La Liga, via Premier League och Bundesliga. I samband med de stora mästerskapen som till exempel i EM och VM är det självfallet möjligt att satsa på många olika spel med inget eller lågt omsättningskrav.
IshockeyVi i Sverige är ett ishockey-älskande folk. Därför så ser spelbolagen till att erbjuda mängder av möjligheter att betta utan omsättningskrav på till exempel SHL och NHL.

Oavsett om det är de kända toppligorna som lockar, eller en
mer okänd serie, så finns det i regel mängder av olika alternativ. Månda spelbolag erbjuder även funktioner som cashout. En stor fördel är givetvis om du har tillgång till live streaming.
TennisFrån US Open till Wimbledon. Givetvis har även tennisen en självklar plats på många spelbolag. Kolla in om det finns möjlighet att använda en bonus utan krav på omsättning i nästa match mellan Federer och Nadal.

Ett stort plus är självfallet om du även erbjuds olika kombinationsodds och andra specialspel.
TravI Sverige är även trav väldigt populärt. Faktum är att det här är något av en folksport. Flera av de stora spelbolagen erbjuder bra odds på både fasta och rörliga travodds. Spela på klassiska lopp på Jägersro, eller rikta blicken mot de intenationella storloppen.

Om spelbolaget kan erbjuda travstatsitk är det självfallet också ett stort plus.
Andra sporterFast det finns såklart mängder av sport alternativ utöver fotboll, ishockey tennis och trav. Vad sägs om att betta på basket handboll alpint amerikansk fotboll simning volleyboll fäktning… Ja listan kan självfallet göras lång.

I samband med de stora mästerskapen har du dessutom ofta chansen att ta del av boosade odds och andra specialkampanjer.
SpecialspelDessutom finns det en rad specialspel. Hit räknas till exempel betting på vinnaren i Melodifestivalen eller Eurovision. Du kan även spela på vinnaren i Let’s Dance.

Föredrar du att byta underhållning mot politik kan du till exempel satsar en slant på kandidaten som du tror blir nästa vinnare i det amerikanska presidentvalet.

Därför rekommederas nya bettingbolag

Konkurrensen på dagens spelmarknad är tuff. Det öppnar ständigt nya spelbolag. För att marknadsföra sig så erbjuder dessa sport bolag ofta olika bonusar. Det kan givetvis handla om klassiska free bets men även en större bonus utan omsättning. Det kan därför vara en god idé att hålla utkik efter just nya spelbolag.

Fem skäl att spela på nyöppnande spelbolag

 1. För att marknadsföra sig så erbjuder dessa spelbolag oftast särskilt förmånliga bonusar.
 2. Du har möjlighet att till exempel få en bonus utan omsättningskrav på ett nyöppnat spelbolag.
 3.  Dessa spelbolag erbjuder ofta någonting extra – allt för att kunna utmärka sig mot de redan etablerade aktörerna.
 4. Nyöppnade spelbolag har naturligt nog också nyproducerade plattformar. Vill du ta del av den senaste tekniken är detta alltså ett smart val.
 5. Det är vanligt att nya spelbolag erbjuder inloggning direkt med BankID – på så sätt kommer du alltså igång på direkten.

Säkerheten då?

Finns det några risker med att välja spel på ett nyöppnat spelbolag? Så länge ett spelbolag innehar en licens så kan du känna dig trygg och säker. Denna licens bevisar nämligen att spelbolaget följer alla gällande lagar.

Dessutom kontrolleras nya bettingsidor regelbundet av de ansvarade myndigheterna. Så oavsett om man väljer ett nyöppnat eller väletablerat spelbolag så är licensen den viktigaste indikatorn på att allt går rätt till.

Sammanfattning: därför är en bonus utan omsättningskrav ett bra val

sammanfattning ikonI den här guiden så har vi tittat närmare på en eftertraktad bonus. Närmare bestämt den som inte har något omsättningskrav. Bonusen ger dig som spelare flera fördelar. Eftersom den inte har något omsättningskrav så betyder det att du kan spela, vinna och ta ut din vinst i riktiga pengar direkt. Vår bonuslista har vi presenterat några av de absolut bästa bonusarna just nu. Dessa är handplockade av våra spelexperter. I bedömningen har många olika faktorer vägts in. Så vill du vara säker på att göra ett riktigt bra val, då är det helt rätt plats att börja på.

FAQ – Frågor och svar om bonus utan omsättning

Du hämtar dessa direkt via spelbolagets hemsidor. Vår lista guidar dig till de bästa alternativen.
Det varierar såklart, det lönar sig alltid att göra en jämförelse.
Ja, om din bonus inte har något omsättningskrav så ska du kunna ta ut vinsten direkt. Tänk dock på att det kan finnas andra villkor.
Det innebär att endast det spel som uppfyller detta odds ingår i din bonus.
Dessa bonusar kan vara relativt ovanliga och svåra att hitta.
All information om den första insättningen hittar du via villkoren.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]