Skip to main content

Betting utan konto

Betting utan konto är ett självklart val för dagens spelare. Expressinloggning och snabba uttag är några av fördelarna med att spela på bettingsidor utan registrering. Fast det kan finnas stora skillnader mellan nya bettingsidor utan registrering. Såväl spelutbud som bonusnivåer varierar. om du vill vara säker på att göra ett riktigt bra val är det här guiden för dig.

Innehåll

betting utan konto

Lista: Bäst bettingsidor utan registrering

I vår lista så ser du de absolut främsta alternativen då det gäller betting utan konto. Det här är spelbolagen som erbjuder dagens bästa spelupplevelser och högsta bonusnivåer. Listan uppdateras ständigt för att ge dig aktuell information.

Vad är bettingsidor utan konto?

När vi spelar på nätet vill vi såklart att det ska gå snabbt och enkelt. Fast även om det går undan, så ska det aldrig tummas på kvaliteten. Som tur är finns det numera det som kallas för betting utan konto eller bettingsidor utan registrering.

Det här är garanterat goda nyheter föräldrar som gillar enkelhet – i kombination med högsta tänkbara säkerhet. För när du spelar på betting sidor utan konto så krävs en registrering i traditionell mening inte längre.

Av den anledningen så är det väldigt enkelt att spela på bettingsidor utan registrering. Självfallet så är spelbolag utan konto väldigt uppskattade av spelare idag. I den här guiden så kommer vi titta närmare på allt som rör betting utan konto. Vi kommer bland annat ta upp följande frågor:

 1. Hur se inloggningen är ut där man spelar på ett spelbolag utan konto?
 2. Kan man få en bonus när man spelar på bettingsidor utan registrering?
 3. Hur fungerar uttagen när det gäller betting utan konto?
 4. Och inte minst: vilka är dagens bästa nya bettingsidor utan konto?

Läs vidare för att få all information du behöver för att kunna spela utan registrering!

Bäst betting utan konto

Möjligheten att spela utan konto är som sagt väldigt populär. Därför har det blivit mer eller mindre än självklarhet att dagens bettingbolag ger dig tillgång att spela utan registrering. Självfallet så är alla spelbolagen måna om att erbjuda lösningar som spelarna gillar.

I vår lista så har vi sammanställt de spelbolag som är absolut bäst på betting utan konto. Det här är alternativ som har han plockats av våra spelexperter. De utvalda bettingsidorna utan konto ger dig alltså möjlighet att börja spela direkt. Du har alltid tillgång till dess funktioner som snabb registrering, insättningsbonusar och snabba uttag.

speedybet betting utan konto

Speedybet: Betting utan konto

Men det är självfallet inte bara dessa funktioner som kvalificerar dem till en plats på vår lista. Alla bettingsidor utan konto som vi rekommenderar erbjuder även ett riktigt bra spelutbud och konkurrenskraftiga odds. Om du letar efter riktigt bra nya bettingsidor och med betting utan registrering så är det alltså en bra idé att börja med att titta på vår lista!

Vad betyder det egentligen att spela utan konto?

Innan vi går vidare och tittar på de praktiska frågorna kring inloggning, insättningar och uttag så ska vi titta närmare på vad man egentligen menar när man pratar om att ”spela utan konto”

Vi vet nämligen att det här är ett uttryck som kan förvirra. Har man verkligen inget eget spelkonto när man väljer bettingsidor utan registrering?

Jo självklart så har ett spelbolag utan konto tillgång till alla dina uppgifter. Annars så skulle de ju inte kunna erbjuda dig spelande, och det skulle inte heller kunna göra nu är det överföringar till sidan.

Fast vad man menar när man säger bettingsidor utan registrering är att du som spelare inte behöver uppge namn, adress, telefonnummer, kön etc för att börja spela. Istället så använder du ditt bank id. På så sätt får spelet bolag utan konto tillgång till alla uppgifter som behövs. Med andra ord så här bank id nyckel till att kunna använda bettingsidor utan registrering.

Vad krävs för att kunna spela på spelbolag utan konto?

Att spela på ett spelbolag utan konto är alltså enkelt. Fast för att kunna ta del av betting utan registrering så krävs att du har tillgång till ett bank id. Mer än så behövs faktiskt inte.

Om du ännu inte har tillgång till ett bank id så kan du enkelt aktivera det via din bank.

Hämta bank id på din bank

 1. Beställ tjänsten bank inte är via din internetbank eller genom ett besök på det lokala kontoret.
 2. Därefter får du ladda ner appen till din telefon.
 3. Följ och därefter bankens anvisningar för att aktivera tjänsten.
bank id campobet

Campobet: Fråga efter Bank Id

Betting utan registrering har vuxit snabbt

Som vi har sett så är det alltså väldigt enkelt och smidigt att använda sig av bank id. Utvecklingen med spelbolag utan konto gick väldigt snabbt. På bara några år har vi sett en utveckling som innebär att vi numera ser betting utan registrering som en självklarhet.

Och det finns garanterat ingenting som tyder på att bettingsidor utan registrering kommer att försvinna.

Fördelar med att logga in direkt med bank id

 • Spela på odds direkt, få odds utan registrering.
 • Du kan sätta in pengar direkt.
 • Snabba utbetalningar. Dessutom är uttagen i regel avgiftsfria.
 • Stort utbud.
 • Få bonus på hos bettingsidor utan konto.

Vad är spelbolag med snabb registrering?

Något som du garanterat kommer se ofta är spelbolag med svensk licens som har det som man kallar för snabb registrering. Fast vad är egentligen detta?

Betalningsmetoder Ikon

När man pratar om snabb registrering så avses att man loggar in med sitt bank id. Med andra ord går registreringen betydligt snabbare än i vanliga fall. Därefter har du tillgång till allt från odds till livebetting.

Så snabb registrering är alltså synonymt med betting utan konto. Det handlar bara om olika benämningar.

Vilka betalmetoder kan jag använda på bettingsidor utan registrering?

Vi ska fortsätta vår betting utan konto-guide Med att titta närmare på det här med betalsätt. För hur går man egentligen till väga för att göra sina insättningar och uttag? Och vilka olika betalmetoder erbjuds för betting utan registrering? Läs vidare så får du svar på dessa frågor- och kan välja det betalsätt som passar dig bäst när du ska göra dina insättningar och uttag på spelbolag utan konto.

Så använder du Trustly på bettingsidor utan konto

trustly ikonDen absolut vanligaste betaltjänsten när det gäller betting utan registrering är Trustly. Det svenska betalningsföretaget möjliggör trygga och säkra överföringar från ditt bankkonto till bettingsidor utan konto.

En stor fördel med att använda sig av den här tjänsten är att flertalet av de stora svenska bankerna är anslutna. Är du redan kund i dessa banker, så behöver du alltså inte skapa ett särskilt konto. Du kan istället börja spela på sidan med betting utan registrering direkt.

Dessa banker är anslutna till Trustly

 • Swedbank
 • Nordea
 • SEB
 • Handelsbanken
 • Forex Bank
 • Länsförsäkringar
 • Skandia Banken
 • Sparbanken
 • Sparbanken Syd
 • ICA Banken
 • Danske Bank

Gör insättning med Trustly

För att göra en insättning med Trustly på bettingsidor utan konto så följer du dessa enkla steg.

 1. Logga in med ditt bank id.
 2. Välj din bank och trustly som insättningsmetod.
 3. Välj önskat insättningsbelopp.
 4. Verifiera med ditt bank id.

Pengarna går in på ditt spelkonto direkt och du är redo för betting utan registrering.

Snabba uttag med Trustly

Du har självfallet även möjlighet att göra snabba uttag med Trustly. Och faktum är att just snabbheten är något som får många att föredra det här betalsättet. Du kan se fram emot snabba uttag som inte tar längre än 5-15 minuter.

Så här går du till väga:

 1. Logga in på ditt spelbolag utan konto.
 2. Begär uttag med Trustly.
 3. Fyll i ditt önskade uttagsbelopp.
 4. Verifiera. Klart!

Kan jag använda Swish på bettingsidor utan registrering?

swish ikonEn betalmetod de flesta av oss använder är ju Swish. Flera av oss använder nog den här digitala tjänsten så gott som dagligen. Fast hur ser det ut på bettingsidor utan registrering? Kan man använda Swish på spelbolag utan konto? Och är det möjligt att göra snabba uttag med Swish? Jajamän! Vi visar dig hur.

Insättning med Swish för betting utan konto

 1. Börja med att logga in med ditt bank id på ditt spelbolag utan konto.
 2. I nästa steg väljer du helt enkelt Swish för att göra en insättning.
 3. Verifiera din insättning direkt med bank id.
 4. Nu är din insättning klar och pengarna finns på kontot!

Snabba uttag med Swish

Det är även möjligt att göra snabba uttag genom att använda sig av Swish. Däremot så ska det sägas att det i dagsläget är få bettingsidor utan registrering som erbjuder den här tjänsten.

Fast med tanke på det stora intresset för att göra snabba uttag med Swish så lär vi garanterat få se fler bettingsidor utan registrering med tjänsten. Så här går du till väga för att göra snabba uttag med Swish-appen.

 1.  Logga in på bettingsidan.
 2. Välj uttag.
 3. Fyll i ditt önskade belopp.
 4. Ange Swish som betalsätt.
 5. Verifiera ditt uttag direkt med bank id.

Insättningar och uttag är snabba och säkra

En stor anledning till att många väljer betting utan konto är möjligheterna att göra trygga, smidiga, snabba uttag och insättningar.

Du sköter allt direkt i din mobil när du spelar på ett spelbolag utan konto. Du behöver aldrig oroa dig för att du har glömt att skicka in någon form av verifiering. Alla uppgifter som bettingsidor utan registrering behöver får de via ditt bank id.

Med andra ord så blir det mer tid över till allt det roliga: odds, livebetting och spännande bets. Fast innan du börjar att spela på bettingsidor utan registrering så ska du inte missa chansen att få en odds bonus. Hur det går till ska vi titta närmare på nu.

Gränser för insättningar och uttag vid betting utan konto

Du har alltså tillgång till flera olika alternativ för dina transaktioner. Den stora fördelen är så klart att det går väldigt snabbt och enkelt att göra både insättningar och uttag när det gäller betting utan konto.

Fast hur ser det ut och det gäller gränser för transaktionerna?

Gränser för insättningar vid betting utan konto

Alla spelbolag som erbjuder erbjuder betting utan konto Kan själva bestämma om det finns några insättningsgränser. Vissa har till exempel en lägsta gräns på 100 kr. Det betyder att du alltså måste sätta in minst 100 kr för att kunna spela betting utan konto.

Fast det finns många spelbolag som inte har någon gräns alls – vilket betyder att insättningar under 100 kr också är möjliga.

Kolla om bonusen har en insättningsgräns

Innan man gör sin första insättning på ett spelbolag som erbjuder betting utan konto det vara en bra idé och kolla om det finns någon bonus.

Som vi redan har sett här i vår guide så kan du ju till exempel få en välkomstbonus men även riskfria spel och free bets.

Alla typer av bonusar har särskilda villkor och regler. Ofta så finns det en lägsta insättning som måste uppfyllas för att man ska kunna ta del av bonusen. Så vill du aktivera din bonus så bör du kolla upp vad den lägsta insättningsgränsen är. Därefter är det bara att gå vidare och göra insättningen med den valda betalmetoden.

Särskilda insättningsgränser på spelbolag med svensk licens

Tänk på att spelbolag som har en svensk licens har särskilda insättningsgränser. Dessa insättningsgränser väljer du själv, tanken är att dessa ska förhindra att du spelar för större summor än vad du hade tänkt dig.

Under andra perioder så har den svenska spellicensen även infört särskilda restriktioner som påverkar aktuella insättningsgränser.

Gränser för uttag betting utan konto

Även när det gäller uttag på spelbolag som erbjuder betting utan konto så kan det finnas särskilda gränser.

Dessa visar hur stort belopp du kan ta ut från ditt spelkonto under en viss bestämd tid.

Vissa spelbolag har till exempel en gräns som säger att man bara får ta ut en viss summa under en veckas tid. Andra har månadsbegränsningar.

Spelar man dock på en normal nivå på bettingsidor utan registrering, så är det knappast något som behöver ställa till ett problem.

Det är framförallt när man kommer upp i riktigt höga summor som det kan finnas uttagsregler som  bör beaktas?

Tillkommer avgifter i samband med transaktioner på betting utan konto?

När vi spelar på nätet vill vi såklart behålla så stor del av vinsten som möjligt. Därför är det riktigt trist att se delar av vinsten ätas upp av kostsamma transaktionslösningar.

När det gäller betting utan konto så är det ju framförallt trustly och swish som gäller. Vi har tidigare påpekat hur bra de är då det gäller smidigheten och snabbheten.

Fast fördelarna slutar faktiskt inte där. Dessutom är dessa betalmedel tog det helt gratis att använda!.

Vad är Kyz?

En förkortning som du kanske redan har stött på är KYZ. Denna förekommer nämligen ofta när det gäller betting utan konto.

Förkortningen betyder ”know your costumer”. Detta innebär att alla företag är skyldiga att veta vem deras kund är. Detta gäller självfallet även på spelbolag. När det gäller betting utan konto så behöver ju du aldrig uppge dina personliga uppgifter. Fast trots det så kan spelbolaget som erbjuder betting utan konto alltid får tillgång till den information de behöver – detta genom att du loggar in med bankid.

Betta utan konto – ett mobilvänligt val!

Idag är det ju mer eller mindre en självklarhet att vi bettar på mobilen. Oavsett om det gäller live betting eller klassiska odds, så är mobiltelefonen ofta det är ett val vi föredrar när vi spelar på svenska bettingsidor.

Att betta utan konto är självfallet ett väldigt mobilvänligt val. Hela tekniken är redan från start utvecklad för att passa mobil spelaren.

Du kan självfallet välja att detta utan konto på mobil, surfplatta och dator.

Systemkrav för bank id

Mobilt bank id är kompatibelt med följande system:

 • Ios (ios 12 och högre).
 • Android och Huawei (Android 6 och högre).

Bäst bonusar för betting utan konto

En viktig fråga rör förstås det här med bonusar. För självfallet så vill man ha möjligheten att aktivera en kampanj innan man börjar spela. Detta är oavsett om man väljer ett spelbolag utan konto eller ett traditionellt spelbolag.

Hur ser då möjligheterna ut att få en bonus när det gäller bettingsidor utan registrering? Och finns det egentligen några skillnader om man jämför med den traditionella spelbolagen? Vi ska fortsätta med att reda ut frågan om bromsar och betting utan konto.

betinia vaelkomstbonus gratisspel utan konto

Få en bonus på bettingsidor utan registrering

Först och främst kan det vara läge att reda ut ett missförstånd. Vissa tror nämligen att det inte är möjligt att få en bonus när man spelar på bettingsidor utan konto. Detta då man inte skapar ett traditionellt konto.

Fast den goda nyheten är detta inte stämmer. Du har självfallet möjlighet att ta hem belöning när du spelar på ett spelbolag utan konto.

Vi ska självfallet guida dig till de vanligaste, så att du kan välja ett spelbolag utan konto med en bonus som passar just dig.

Bäst välkomstbonus för betting utan registrering

Den vanligaste formen av bonus som erbjuds på spelbolag utan konto är välkomstbonusen. Det här är alltså en bonus som delas ut till alla nya spelare som väljer att öppna konto på bettingsidor utan registrering. Det finns flera olika typer av välkomstbonusar på bettingsidor utan konto.

Ett vanligt erbjudande är till exempel att du får en matchningsbonus. det betyder att ditt spelbolag utan konto kommer att matcha den som du sätter in. låt säga att du har fått en välkomstbonus som ger dig 100 % i bonus på bettingsidor utan registrering. då kommer alltså den summa som du vill på allt att sätta in, att fördubblas. med andra ord så ger den en riktigt bra start när du börjar spela på bettingsidor utan konto.

Så hittar du en bonus med free bets

När det gäller betting utan konto  så har du även möjlighet att få det som kallas för free bets. Detta brukar även kallas för gratisspel. Det betyder att spelbolaget som erbjuder betting utan konto ger spelaren ett antal gratis spel.

En eftertraktad bonus eftersom du inte behöver göra en egen insättning.

Du kan använda dina free bets för satsningar i vissa specifika matcher. Även här gäller det att tänka på att den kan ha särskilda villkor som till exempel ett omsättningskrav eller ett minimum odds.

Vissa spelbolag som erbjuder betting utan konto brukar ha specialkampanjer då free bets erbjuds till nya spelare  i samband med t.ex. stora mästerskap.

Bäst riskfria hos spelbolag utan registering

Bettingsidor som erbjuder riskfria spel är självfallet också populära. Det här är en bonus som ger dig möjlighet att få din insats tillbaka när du spelar på ett spelbolag utan konto om du skulle förlora ditt bett så kan du alltså få en del av förlusten tillbaka. Därför kan läs det här för riskfria spel.

Bettingsidor som erbjuder riskfria spel har självfallet olika upplägg på sina bonusar. Därför är det alltid viktigt att noga kontrollera eventuella regler och villkor.

Om du får en bonus med riskfria spel så väljer du hur du vill satsa dessa. Skulle däremot din satsning inte gå hem så får du istället pengarna tillbaka.

 Omsättningskrav för riskfria spel

Precis som på bettingsidor som erbjuder välkomstbonusar så kan riskfria spel ha ett omsättningskrav. Har du då gjort en vinst tack vare dina riskfria spel så kan det betyda att du först måste omsätta bonusen ett visst antal gånger. Först när du har uppfyllt ditt omsättningskrav så är det möjligt att ta ut den vinst som ditt riskfria spel har genererat.

Vidare så kan bonusen har ett minimum odds. Detta visar alltså det lägsta odds sett som du kan spela på när du väljer att aktivera riskfria spel på bettingsidor utan registrering.

Betting med bank id på nya spelbolag

Betting utan konto erbjuds i dag som sagt på många olika spelbolag. Det öppnar ständigt nya bettingsidor utan registrering – logga in och börja spela direkt!

Och faktum är att om du är ute efter en bonus så nya bettingsidor extra intressanta för dig.

Förutom att du har möjlighet att börja spela direkt, så kan du även få generösa bonusar.

Nya bettingsidor brukar nämligen ta fram särskilda specialkampanjer för att välkomna alla nya spelare. Och i jämförelse med de mer etablerade spelbolagen med svensk licens, så kan man alltså bonus nivåerna vara högre på dessa.

I vår bonuslista kan du såklart hitta mängder av olika alternativ om du vill spela utan konto – och så snart det dyker upp ett nytt spelbolag med en riktigt bra bonus så får den en plats i vår ranking.

Därför är bonus en bra idé på bettingsidor utan konto

Man kan ju fråga sig varför bettingsidor utan konto väljer att ge bort bonusar av olika slag. Den enkla förklaringen är förstås att det handlar om marknadsföring. Spelbolag utan konto använder sig av dessa bonusar för att nå nya spelare.

Detta är givetvis goda nyheter för dig. Du kan nämligen hämta hem din bonus och börja med betting utan konto direkt. Det ger dig möjlighet att testa på många olika spelbolag utan konto. Fast innan du aktiverar ett erbjudande är det viktigt att du kontrollerar eventuella regler och villkor. Vi har sammanställt de viktigaste faktorerna som du bör ha koll på innan du spelar på betting sidor utan registrering.


Har din bonus ett omsättningskrav?

Oavsett om det gäller betting utan registrering eller spelande på ett traditionellt spelbolag så är det viktigt att alltid kontrollera om bonusen har ett omsättningskrav.

Om en bonus har ett omsättningskrav måste detta uppfyllas innan du kan ta ut riktiga pengar. Om du till exempel har fått en bonus som ger dig 200 kr extra att spela för på ett spelbolag utan konto och bonus som har ett omsättningskrav på 20x måste du omsätta 4000  kronor innan du kan göra ett uttag.

Motsatsen är att spela på bettingsidor är utan registrering vilka erbjuder en bonus utan omsättningskrav. Det betyder att du då istället kan ta ut din vinst direkt.

Självfallet så är omsättningskrav ett kriterium som alltid ingår i våra bedömningar av bonusar på spelbolag utan konto.


Giltighetstid för bonus på bettingbolag

Innan tur aktiverar din bonus på ett spelbolag utan konto, bör du också kontrollera giltighetstiden. denna anger ju hur länge som din bonus är giltig. du måste därmed uppfylla eventuella omsättningskrav kopplade till betting utan konto innan du har möjlighet att göra ett uttag av din vinst.

Villkor för odds bonus

När man spelar på bettingsidor utan registrering och får en bonus så är det vanligt att den är förbunden med det som kallas för minimum odds.

Detta visar ditt lägsta oddset som du kan använda för din bonus. det är alltså inte möjligt att spela på lägre odds än det som anges i villkoren på ditt spelbolag utan konto.


Spelbolag utan konto med schyssta villkor

Alla bonusar har olika villkor och regler. Fast det är viktigt att du alltid kontrollerar vad som gäller. Annars riskerar du att gå miste om dina vinster för att du kanske till exempel inte uppfyllde ditt omsättningskrav, eller valde odds som inte kvalificerade in till minimum oddset.

Till en början kan det kanske låta krångligt att hålla reda på alla villkor när man hämtar hem en bonus på bettingsidor utan registrering.

Fast det finns ingen anledning till oro. Alla spelbolag utan konto är nämligen skyldiga att väldigt tydligt och transparent redogöra för vad som gäller. Detta för att du alltid ska kunna ta ett genomtänkt beslut.

Använd dig av vår guide för att hitta ett bra val. Våra spelexperter har ju redan valt ut ett antal riktigt bra bonusar tillgängliga på bettingsidor utan registrering. Och i deras bedömning har självfallet alla villkor tagits i beräkning.

Traditionell inloggning vs. betting utan konto

För att sammanfatta så finns det alltså en rad skillnader mellan traditionell registrering och bettingsidor utan registrering.

Traditionell registrering

 • Längre registrering som kräver att du fyller i många olika uppgifter till exempel namn, adress telefonnummer etcetera. –
 • Du måste själv skicka in olika dokument för att bekräfta din identitet. –

Betting utan konto

 • Inget krav på att skicka in särskilda uppgifter. +
 • Det enda som behöver anges i registrering är ditt bank id. +

Spelupplevelse betting utan konto

Att betting utan konto blir populärare och populärare råder det alltså ingen tvekan om. Flera av det etablerade spelbolagen har gått över till att erbjuda betting utan registrering.

Sett i ett större perspektiv så har den här funktionen även förändrat sättet vi spelar på.

Bettingsidor utan registrering har nämligen banat väg för en betydligt enklare spelupplevelse. Dagens spelare ställer helt andra krav på funktionalitet och spelmiljö.

Därför har bettingsidor utan registrering verkligen förändrat sätt att vi spelar på. Numera kan vi enkelt plocka upp mobilen för att betta på nästa fotbollsmatch, kolla live odds och hitta spännande spel på spelbolag utan konto.

Allt fler bettar

Och som en följd till den enkla spelupplevelse som betting med bankid erbjuder, så har fler personer börjat att spela.

Att komma igång på nya bettingsidor utan konto är numer väldigt enkelt – och därför sänks tröskeln och nya spelare hittar till dagens spelbolag utan registrering.

Dessutom så är den här typen av tjänst väldigt nybörjarvänlig. Med andra ord så kommer vi garanterat att få se fler svenskar testar på möjligheten att betta på fotboll, hockey eller någonting annat.

En riktigt kul utveckling tycker vi!

Lätt att testa nya bettingsidor

En annan positiv effekt av betting med bank id är inte bara tillströmningen av nya spelare. Det skapar även möjlighet för spelarna att vara medlemmar på flera olika spelbolag utan konto.

Tidigare så var spelare kanske medlemmar på ett eller två spelbolag. Så ser det garanterat inte ut längre. Istället så spelar vi på många olika plattformar för att alltid kunna hitta de bästa bonusarna och de främsta oddsen. På så sätt så kan det faktiskt sägas att tekniken hjälper oss att maximera vårt spelande.

Eftersom det knappast tar längre tid än någon minut, så kan man ju enkelt prova sig fram för att hitta den perfekta platsen för att spela på odds direkt med bank id.

Logga in på ett spelbolag på utan registrering och se om du gillar upplägget! Om du har svårt att välja rätt så kan du följa vår checklista.

Checklista för att spela utan registrering

För att välja ett spelbolag som erbjuder betting utan konto för dig kan du kontrollera följande punkter:

 1. Kan du komma igång och spela direkt? Funkar alla funktioner kring ditt konto smidigt?
 2. Hur bra odds utan registrering kan erbjudas?
 3. Har du tillgång till funktioner som livebetting?
 4. Har du chansen att få en välkomstbonus till exempel riskfritt spel på ditt spelbolag?
 5. Kan du logga in direkt med bank id på alla dina enheter?
 6. Har du tillgång till dina favoritligor? Kanske är det viktigt för dig att du har möjlighet att ta del av ett stort utbud med allt från allsvenskan till Premier League?

Är det säkert att betta utan konto?

saekerhet ikonNu ska vi kika närmare på frågan om säkerhet. För det är ju oerhört viktigt att du alltid känner dig trygg när du spelar på nätet.

Så vilken säkerhetsnivå kan man räkna med hos bettingsidor utan registrering? Och vad är viktigt att tänka på ur ett säkerhetsperspektiv när man väljer spel på sidor som ebjuder betting utan registrering?

Bank id är dagens säkraste verifiering

Numera så sköter vi det mesta på nätet. Vi kan handla middag, beställa kläder och betta online. Det som är gemensamt för dess aktiviteter är att de involverar en transaktion. Pengar ska flyttas från ditt bankkonto någon annanstans.

Den stora fördelen med att spela på bettingsidor som tillåter att du öppnar ett konto genom att använda ditt bank id är den stora säkerheten.

För faktum är att bank id är utvecklat av de svenska bankerna. Dessa gick nämligen samman för att skapa en säker verifieringsmetod för alla former av nätköp.

Idag är flertalet av alla svenska banker anslutna till bank id. Det ger dig en stor säkerhet som spelare.

Slipp skicka dina ID-handlingar

Det bank id gör är att ta bort steget som innebar att du var tvungen att skicka in kopior på dina Id-handlingar. För så såg det ju ut för bara några år sedan. Den som spelar det på nätet var tvungen att skicka in kopior på till exempel sitt körkort eller pass för att kunna göra insättningar eller uttag.

Och det är knappast något som i längden är hållbart och säkert. Även om spelbolagen hade väl utvecklade rutiner, så fanns det alltid en risk för att dina känsliga uppgifter skulle hamna på vift. Och det något som ingen vill råka ut för.

Licenser på spelbolag utan konto

Givetvis så ska man alltid kontrollera vilken licens som finns hos ett spelbolag. Ett spelbolag med svensk spellicens följer självfallet alltid gällande svenska spellagar. Vidare så kontrolleras ett spelbolag med svensk spellicens av den svenska spelmyndigheten.

Det här är med andra ord din viktigaste garanti för att allting går rätt till. Från din första inloggning till det första uttaget så sköts allt enligt rutinerna och under stränga kontroller.

Att ett spelbolag innehar en licens betyder även att betallfunktionerna är trygga att använda.

Hos ett spelbolag med licens finns dessutom särskilda verktyg för att säkerställa att du som spelare alltid spelar på ett sunt sätt. Dagens bettingsidor som erbjuder betting till spelare runt om i världen jobbar hårt med frågan om ansvarsfullt spelande.

Självfallet så är det även viktigt att du själv alltid tänker på att alltid spela på ett ansvarsfullt sätt.

Även om ett spelbolag gör allt för att erbjuda en trygg miljö, så är det viktigt att du själv också reflekterar över ditt eget spelande för att alltid spela på ett säkert sätt.

För en säker spelmiljömiljö

Det finns vissa spelare som felaktigt tror att betting utan konto betyder att spelbolaget inte vet vem spelaren är- men detta stämmer alltså inte.

KYZ -principen har tagits fram med syfte att alltid garantera en trygg och säker spelmiljö som sköts på ett lagligt sätt.

Kundsupporten viktig på spelbolag utan konto

Även kundsupporten är viktig för att skapa en trygg och säker miljö på spelbolag utan konto. Om du undrar över något så ska du självfallet alltid kunna få svar snabbt och enkelt.

De flesta av alla nya bettingsidor erbjuder support via live chatt. Ställ din fråga direkt så får du svar i chatten. Enklare kan det knappast bli.

Andra vanliga kontakt verkar på nya bettingsidor utan registrering är support via e post. Du kan ofta få support även per telefon, även om telefonsupporten är mer begränsad på nya bettingsidor.

För- och nackdelar med betting utan konto

Betting utan konto är uppskattat av många spelare. Vi har redan redan lyft fram flera fördelar när det gäller betting utan registrering. Fast finns det egentligen några negativa aspekter med att välja bettingsidor utan registrering? Vi har satt samman de viktigaste punkterna.

Fördelar med  spelbolag utan registrering

 • Hos bettingsidor utan registrering Så kommer du igång och spelar direkt. En stor fördel är att du inte behöver skapa användarnamn och skicka in olika uppgifter. Hos bettingsidor utan registrering fungerar allt kring inloggning väldigt enkelt!
 • Sidor som erbjuder  erbjuder betting utan registrering erbjuder också möjlighet att göra snabba uttag. Du får vinsterna insatta direkt på ditt konto- utan kravet på att först skicka in särskilda handlingar. Ingen onödig väntan med andra ord.
 • Eftersom du använder din e legitimation så erbjuds alltid hög säkerhet. Och detta är alltid a och o i alla spelsammanhang.

Nackdelar spelbolag utan registrering

 • För att kunna spela på det spelbolag som erbjuder betting utan registrering krävs att du har tillgång till ett bankid. Saknas ett bankid är det inte möjligt att välja spelbolag utan registrering.
 •  Inloggning med bankid hos bettingsidor utan registrering är så klart väldigt enkel. Fast det krävs såklart att din telefon fungerar. Om din telefon är trasig så kan det innebära att du inte har möjlighet att logga in hos bettingsidor utan registrering.
 • En nackdel hos bettingsidor utan registrering är att det ofta erbjuder färre alternativ när det gäller insättningar och uttag. Vissa spelbolag utan registrering erbjuder till exempel enbart betalmetoden Trustly.

Framtiden för betting utan konto

Idag är det nästan svårt att tänka sig hur spelvärlden såg ut innan vi hade tillgång till e- legitimation. Möjligheten att göra verifieringar direkt via bank id har på alla sätt förändrat sättet som vi spelar på. Och det till det bättre.

Därmed så så lär vi fortsätta se fler och fler spelbolag introducera tjänsten betting utan konto. Och vilka möjligheter detta ger vet vi ännu inte. Under kommande år så lär vi garanterat få se spelbolagen använda den nya tekniken för att förenkla och förbättra spelet ytterligare.

Sammanfattning: betting utan konto ger mängder av fördelar

sammanfattning ikonBetting utan konto är idag ett självklart val. Genom att använda vårt bank id blir spelupplevelsen både smidigare och säkrare.

När vi väljer betting utan konto så använder vi helt enkelt fort bankid för att logga in. Därmed försvinner en krånglig registreringsprocess.

Samtidigt ökar också säkerheten. Betting utan konto bygger på tekniken med bank id – som anses vara den säkraste verifieringsmetod vi har tillgång till idag.

Därutöver kan vi självfallet även se fram emot bonusar – och riktigt snabba uttag med till exempel Swish eller Trustly.

FAQ – Vanliga frågor om betting utan konto

Idag så erbjuder många spelbolag dig chansen att spela utan registrering- kolla gärna i vår lista för att hitta några riktigt bra alternativ!
Det vanligaste alternativen är Swish och Trustly – vilka båda är kända för sina snabba uttag.
Självklart! Du har till exempel möjlighet att få en välkomstbonus eller riskfria spel.
Nej, spelbolaget får tillgång till alla uppgifter de behöver genom att du använder ditt bank id.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]