Skip to main content

Bettingsidor utan registrering

Vi listar dagens bästa bettingsidor utan registrering. Läs mer om betting utan konto och kom igång och spela redan i dag. Här hittar du även all information om betting med bank id.

Vi tipsar även om hur du gör snabba uttag med till exempel Trustly eller Swish. Du får självfallet även de senaste nyheterna inom betting utan registrering.

Innehåll

bettingsidor utan registrering

Lista: Bäst bettingsidor utan registrering

Betting utan konto erbjuds av flera spelbolag i Sverige. Om du vill spela utan konto så är vår lista en bra utgångspunkt för att hitta de bästa alternativen. Dessa bettingsidor erbjuder betting utan konto, snabba uttag – och en rad andra fördelar.

Bettingsidor utan konto i Sverige

Det öppnar ständigt nya spelbolag utan konto. Men med så många olika alternativ för den som vill spela utan konto kan det vara svårt att välja rätt. Spelbolag utan registrering erbjuder inte bara olika utbud av odds utan även olika typer av bonusar.

Och det är här som vi kan hjälpa dig att ta ett beslut som passar just dig. Vår stora guide kan nämligen hjälpa dig nämligen att navigera i utbudet av betting utan registrering.

Fast hur går vi tillväga när vi utvärderar betting utan registrering? Det ska vi titta närmare på nu.

Hur vi rankar bettingsidor utan registrering

När vi utvärderar betting utan konto så utgår vi från flera olika faktorer. För det är ju flera olika aspekter som avgör valet av bettingsidor konto. Nedan kan du läsa mer om de viktigaste aspekterna som vi utvärderar när det gäller betting utan konto.

SpelutbudOavsett om vi eller betting utan konto eller traditionell betting så är det givetvis viktigt att det finns ett brett utbud av spel. De spelbolag utan registrering som vi rekommenderar erbjuder alltid många olika sporter och marknader. Du ska kunna logga in direkt med bankid och välja mellan både svenska och internationella toppligor.
BonusarEtt spelbolag utan registrering ska självklart kunna erbjuda olika bonusar för sina spelare. Nya kunder ska till exempel kunna få en välkomstbonus innan de börjar att spela på odds. Det är viktigt att bra villkor erbjuds när det till exempel gäller omsättningskrav och liknande på alla spelbolag med betting utan konto.
FunktionerBetting utan konto erbjuder många fördelar. Ännu bättre blir spelupplevelsen om du har tillgång till olika typer av funktioner. Hit räknas till exempel en bra live streaming, bet builder, cash out och stastik. Allt för att du ska kunna få ut mesta möjligt av din betting utan registrering. Självfallet ska alla funktioner kunna erbjudas på samtliga mobila plattformar.
ServiceSpelbolag som erbjuder betting utan konto ska även kunna erbjuda riktigt bra service. Hit räknar vi till exempel en professionell och lättillgänglig kundsupport. Du ska självfallet även alltid ha tillgång till snabba uttag och en tydlig översikt av som rör ditt spelkonto på bettingsidor utan konto.

Hur fungerar betting utan konto?

Betting utan registrering ger dig som spelade flera fördelar. Och när man pratar om spelbolag utan konto registrering så avses att man kan logga in med sitt bank id. Detta kan jämföras med processen att själv skapa ett konto. Detta innebär ju att man måste ange sitt namn, personnummer, e postadress etc.

bettingsidor utan registrering betinia

Betinia: Bettingsidor utan registrering

Allt detta slipper man alltså när det gäller betting sidor utan registrering. Istället så använder man sitt bank id dig för logga in. Och det är på så sätt som funktionen har fått sitt namn.

Bettingsidor utan konto – snabba transaktioner

Fast betting utan registrering omfattar inte bara själva inloggningen. Det förenklar även allt som rör insättningar och uttag. Tack vare att du använder dig av ditt bank id så kan du nämligen alltid göra snabba uttag.

I vår bettingsidor utan konto-guide ska vi såklart fördjupa oss i allt som rör det praktiska – och kika närmare på allt från inloggning till insättningar och uttag.

Betting utan registrering – bara en trend?

Det har hänt mycket på den svenska spelmarknaden under de senaste åren. Inte minst sedan den svenska licensen infördes 2019. Teknikmässigt så har många nya funktioner också introducerats.

Fast är då betting utan registrering bara en trend? Kommer bankid att ersättas med någonting annat längre fram?

De flesta experter skulle garanterat säga att betting utan registrering inte är en trend. Bettingsidor utan konto har på alla sätt förändrat sättet som vi spelar på. Att välja ett spelbolag utan konto innebär inte bara en högre säkerhet, utan även en smidigare spelupplevelse.

Dessutom så är bettingsidor utan registrering förankrad med kraven som ställs i den svenska spellagen. I samband med denn än infördes så infördes även funktionen att spela med bank id.

Kom igång och spela på bettingsidor utan konto

Bettingsidor utan registrering erbjuder en enkel och smidig spelupplevelse. Så här går du till väga om du vill komma igång på ett spelbolag utan konto.

Välj ett spelbolag utan konto

Det första du ska göra för att kunna spela utan konto är att välja ett spelbolag som erbjuder tjänsten. I vår lista så kan du se några av de absolut främsta alternativen i dag. I listan hit du spelsidor med betting utan konto som erbjuder riktigt bra funktioner, snabba uttag och ett vasst utbud.


Logga in med bank id

För att börja spela krävs att du anger ditt personnummer med 12 siffror. I nästkommande steg så kommer du att få verifiera din inloggning med ditt bank id. Om du brukar använda din e legitimation för verifiering i samband med andra nätköp så vet du precis hur det fungerar!


Gör insättning

Innan du kan börja med betting utan konto krävs så klart att du gör en insättning. Ett spebolag utan konto erbjuder ofta metoder som till exempel Trustly och Swish. Välj den metod som du föredrar för att göra din första insättning för att komma igång med betting utan konto.


Aktivera bonus

Många aktörer som erbjuder betting utan konto erbjuder även bonusar till sina nya spelare. Om du vill aktivera din bonus så kan du i regel aktivera den i samband med din första insättning. Tänk på att det kan finnas särskilda insättningsgränser som måste uppfyllas för att du ska få din bonus.

Erbjuder alla spebolag betting utan konto?

Betting utan konto blir allt populärare. Flertalet av alla svenska spelbolag som erbjuder betting erbjuder även funktionen spel utan konto. Däremot så finns funktionen inte på samtliga spelbolag.

Men med tanke på hur populärt betting utan konto är så är det här garanterat en funktion som det är flesta bettingsidor vill kunna erbjuda till sina spelare. För det blir ju nämligen svårt för bettingsidor att kunna verkar på den svenska spelmarknaden om man inte kan erbjuda snabba uttag och en smidig inloggning på samma sätt som bettingsidor utan registrering kan göra.

Bank id – ett måste för betting utan registrering

För att komma igång med betting utan konto är det alltså ett krav att du har tillgång till ett bank id. Är du redan ansluten till e-legitimationen så kan du alltså komma igång direkt. Saknar du bank id? Följ då dessa enkla steg för att aktivera tjänsten för betting utan konto!

Skaffa bank id

 1. Bank id utfärdas av din bank. Logga in på din internetbank eller besök kontoret.
 2. Efter att din bank har utfärdat ditt bank id så kan du ladda ner appen.
 3. Android-användare laddar ner bank id via Google Play och iPhone-användare via App Store.
 4. Följ anvisningarna och godkänt villkoren.
 5. Så snart bank id är installerat på din telefon så kan du börja spela på bettingsidor utan konto!

Vilka banker är anslutna till bank id?

Visste du att bank id utvecklats gemensamt av de svenska bankerna? Syftet med bank id är att alla svenskar ska ha tillgång till trygga och säkra verifieringar på nätet. Flertalet av alla stora banker är idag anslutna till tjänsten:

 • Länsförsäkringar
 • Bank Nordea
 • SEB Skandiabanken
 • Sparbanken Syd
 • Swedbank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • ICA banken

Är du kund i någon av dessa banker och har tillång till bank id så kan du alltså komma igång med betting utan konto direkt.

För- och nackdelar med bettingsidor utan registrering

Har betting utan konto bara fördelar? Nja, som det mesta så har bettingsidor utan registrering både sina för- och nackdelar. Här listar vi de viktigaste aspekterna.

Fördelar med betting utan konto

 • Trygg och säker inloggning.
 • Snabba uttag.
 • Du slipper reklamutskick.

Nackdelar med betting utan konto

 • Kräver tillgång till bank id.
 • Du måste ladda ner en app.
 • Betting utan konto finns inte på alla spelbolag.

Betalmetoder på bettingsidor utan konto

Vi ska fortsätta vår guide med att titta närmare på betalsätt. För det är givetvis så att snabba utbetalningar är något som efterfrågas av alla spelare.

Betalningsmetoder Ikon

Fast vilka alternativ finns egentligen när det det gäller betting sidor med betting utan konto? Det här är de populäraste alternativen.

Trustly

trustly ikonFör alla som letar efter snabba utbetalning ens så är Trustly en av de mest populära betalmetoderna. Det här är en betaltjänst som syftar till att göra allting som rör insättningar och uttag både snabbare och smidigare.

Det svenska betalningsföretaget har – med all rätt – blivit något av en storfavorit bland svenska spelare.

Hur fungerar Trustly?

Trustly är en betalningstjänst som betyder att direktöverföringar görs direkt från ditt bankkonto till din bettingsida utan konto. Det innebär att du alltså aldrig behöver uppge några kortuppgifter. Istället så använder du dig av ditt bankid för att sätta in pengar via Trustly.

Den stora fördelen är bland annat att flertalet av alla stora svenska banker är anslutna till tjänsten. Därför så kan du komma igång och använda Trustly för att spela på bettingsidor utan konto mer eller mindre omgående.

Gör insättning med Trustly direkt med bankid

Så här enkelt går du till väga för att använda Trustly när du bettar på spelbolag utan registrering.

 1. Börja med att logga in vilket innebär att du anger ditt personnummer.
 2. Fyll i det önskade beloppet och välj Trustly som insättningsmetod.
 3. Verifiera din inloggning och insättning för att börja spela direkt.

Tänk på att rutinerna kan se något olika ut på olika bettingsidor. I vissa fall så får du först logga in och verifiera med bankid – och i nästa steg så gör du din insättning. I det här fallet så sker alltså inloggning och insättning i två olika steg- men båda är garanterat lika smidiga och enkla.

Snabba uttag med Trustly

Snabba utbetalningar är en annan positiv faktor med den här betalningstjänsten. Eftersom du redan är inloggad med ditt bankid så kan du nämligen göra ett uttag direkt. Snabba utbetalningar kan ibland erbjudas på bara 5-15 minter – vilket är en stor anledning till att många spelare föredrar just Trustly.

Betting utan konto med Swish

swish ikonFör alla som gillar snabba insättningar och snabba utbetalningar är även Swish ett självklart val.

Det här är ju en betalningsapp som många av oss använder så gott som dagligen. Och numera så finns det även många nya bettingsidor utan konto som ger dig möjlighet att spela utan registrering och sköta allting direkt med den smidiga betalappen. Bra, eller hur?

Hur fungerar Swish?

Egentligen så tror vi inte att Swish behöver en närmare presentation. Det här är ju nämligen den betalningsmetod som flertalet svenskar föredrar att använda sig av.

Den smidiga appen har utvecklats i samarbete mellan de svenska bankerna. Resultatet blev alltså Swish som från början bara var tillgänglig för privatpersoner. Fast sedan några år tillbaka så erbjuds även tjänsten även för företag liksom på bettingsidor utan registrering.

Gör insättning med Swish

Om du brukar använder dig av Swish till vardags så vet du precis processen för en överföring går till.

 1. Logga in på ditt spelbolag med hjälp av personnummer och bankid.
 2. Ange swish som insättningsmetod.
 3. Välj det önskade beloppet och verifiera.

Uttag med Swish

Allt fler bettingsidor utan registrering börjar nu även erbjuda snabba utbetalningar med Swish. Det är med andra ord goda nyheter för alla som föredrar att göra snabba uttag helt utan fördröjning.

Även om uttagsfunktionen inte erbjuds av alla spelbolag som erbjuder betting med bankid så blir alltså listan allt längre.

Google Pay och Apple Pay

apple pay ikonFör alla som gillar snabba utbetalningar så är även Google Pay och Apple Pay ett alternativ. Däremot så erbjuder långt ifrån alla bettingsidor utan registrering dessa alternativ. Fast med tanke på hur mycket som har skett på betalningsområdet under senare år så kan vi garanterat räkna med att vi får se fler och fler aktörer som erbjuder de populära betalningstjänsterna.

Visa och MasterCard

mastercard ikonMed tanke på att det tillkommit så många nya betalsätt under senare år är det lätt att glömma bort de klassiska betalningsalternativen. Hit räknar vi till exempel Visa och Mastercard. Det här räknar ju som två av världens absolut främsta kontokort. Och när du väljer att spela utan konto så har du ofta möjligheten att även använda dessa kontokorts-alternativ.

Däremot så kan det vara bra att veta att dessa betalsätt har något längre uttagstider. Om du väljer att göra ett uttag med till exempel Visa eller MasterCard så kan uttaget dröja 1 till 3 dagar.

Neteller och Skrill

skrill ikonTvå andra populära betalningsalternativ är Neteller och Skrill. Dessa räknas båda in i kategorin e-plånböcker. Dessa har varit tillgängliga på bettingsidor under många år.

Genom att använda Neteller och Skrill så kan du flytta pengar direkt till ditt spelkonto. Precis som när det gäller de digitala direktbanköverföringstjänsterna behöver du aldrig lämna ut ditt eget bankkontonummer för att spela på bettingsidor utan registrering.

Vad du bör tänka på när det gäller insättningar och uttag

Det finns alltså möjlighet att använda sig av flera olika betalsätt om man spelar på bettingsidor utan konto. Du kan alltid välja det alternativ som passar dig bäst och utföra dina insättningar och utdrag på valfri plattform som erbjuder betting utan konto.

Vi ska gå vidare med att tittar vidare på några andra frågor som rör det här med insättningar och uttag på spelbolag utan konto: Hur ser man till exempel sitt saldo när det gäller betting utan konto? Och måste man betala skatt när man spelar på ett spelbolag utan konto?

Se ditt saldo

När du loggar in med ditt bank id så får du alltid översikt om allt som rör ditt spelkonto. Du kan inte bara se aktuella bonusar utan alltid ha koll på ditt saldo. Du kan även se hur högt belopp som du har möjlighet att ta ut för tillfället.

Du ska enkelt kunna få fram alla uppgifter som rör ditt saldo via kassafunktion – men om du trots det är osäker så kan du så klart alltid välja att kontakta spelbolagets kundsupport.

Håll koll på uttagsgränser

När du aktiverar en bonus för att spela utan konto så kan det hända att bonusen har en insättningsgräns. För att kunna få bonusen krävs alltså att du uppfyller denna insättning. Men när det bettgäller betting med bankid (och traditionell betting för den delen också) så kan det även finnas uttagsgränser, dessa visar alltså den lägsta belopp som du kan ta ut vid ett tillfälle. Vidare så kan det även finnas maxbelopp som visar hur stort utan du kan ta ut under ett tillfälle direkt med bank id.

Svensk licens = ingen skatt

Att komma igång att spela utan registrering är som sagt väldigt enkelt. Fast fördelarna med att spela på nya bettingsidor med svensk licens slutar inte där. När du spelar på bettingsidor med svensk licens behöver du nämligen aldrig betalar någon skatt. Allt spelande på spelbolag med svensk licens är nämligen helt skattefritt.

Detta kan jämföras med att spela hos ett spelbolag med en internationell licens, vilket kan innebära att du som spelare i Sverige förvisso har tillgång till snabba utbetalningar men kan komma att bli skatteskyldig.

Betting med bankid vs betting utan konto

Du kan givetvis alltid välja mellan att bettingsidor utan registrering och sådana med ett traditionellt upplägg. Här ser du de viktigaste skillnanderna dem emellan.

Bettingsidor utan registrering

 • Snabb inloggning. (+)
 • Spela direkt. (+)
 • Färre betalmetoder. (-)
 • Kräver e-legitimation. (-)

Bettingsidor med traditionell registrering

 • Inloggning tar längre tid. (-)
 • Ej möjligt att spela direkt. (-)
 • E-legitimation ej nödvändigt. (-)
 • Fler betalmetoder. (+)

Säkerhet på spelbolag utan konto

saekerhet ikonDin trygghet som spelare är det något som svenska bettingsidor tar på stort allvar. För det är ju viktigt att du alltid kan känna dig trygg när du ägnar dig åt betting utan konto.

När du bettar så kommer du ju göra både insättningar och uttag på nätet. När du väljer en betting sida med svensk licens så kan du vara säker på att bettingsidan kommer att hålla sitt löfte om en säker och trygg spelupplevelse.

Om ett bettingbolag har en svensk spellicens så betyder detta att bettingsidan nämligen kontrolleras regelbundet av den svenska Spelinspektionen. Spelolaget måste alltid följa de gällande svenska reglerna – allt för att garantera ett säker och trygg betting utan.

Och faktum är att just betting utan registrering erbjuder extra hög säkerhet i jämförelse med de tradiotionella. Läs vidare så ska vi förklara varför.

Bank id höjer säkerheten

Att bank id alltid erbjuder en hög säkerhet har vi redan påpekat. Att svenska bettingsidor använder sig av denna e-legitimering för att kunna erbjuda betting utan konto är alltså ett stort plus ett säkerhetsperspektiv.

När du väljer betting utan konto så skyddas dina uppgifter av en dagens absolut främsta legitimeringstjänster.

Insättningar direkt till bankkontot

Redan första gången som du loggar in så kommer din identitet alltså att verifieras.. Därmed finns det inget krav på att du ska skicka in några ytterligare dokument an för att komma igång med betting utan konto.

Du behöver inte styrka din identitet genom att till exempel skicka in olika ID-handlingar. Därför finns det inte heller några uppgifter som kan komma på vift – allt sköts istället helt digitalt när du spelar på bettingsidor utan registrering.

Vad är kyc?

Ett begrepp som man ofta hör i samband med bettingsidor utan registrering är det som kallas know your costumer, förkortat kyc.

Det här är ett begrepp som avser att alla bettingsidor med svensk spellicens i dag måste kunna identifiera sina spelare. Ingen spelare ska kunna spela anonymt, utan varje enskild spelare skall kunna identifieras. En stor fördel med att använda bank id är att detta uppfylla kravet på kyc.

När du loggar in med ditt bank id så kommer ju ditt spelbolag utan konto få all information som det är att behöva för att du ska kunna komma igång och spela direkt och även göra snabba uttag.

Bonus på bettingsidor utan registrering?

Till fördelarna med betting utan konto hör som vi kunnat se en hög säkerhet, snabba uttag och en enkel inloggning. Fast vilka möjligheter finns det att få en bonus för man spelar på en sida som erbjuder betting utan konto? Vi ska fortsätta med att tipsa dig om ett antal aktuella odds bonusar.

betinia vaelkomstbonus gratisspel utan konto

Spela direkt och få en välkomstbonus

På bettingsidor som erbjuder betting utan konto är välkomstbonusar vanliga. Det här är ju ett erbjudande som är tillgängligt för alla nya spelare. Den som öppnar ett konto kan alltså för en extra summa att spela för.

En välkomstbonus är ofta baserad på det belopp som sätts in. På ett spelbolag som erbjuder betting utan konto kan du till exempel få matchningsbonus på 100 %. Det betyder följaktligen att det belopp som du sätter in kommer att fördubblas. Allt du behöver göra är alltså att sätta in pengar, aktivera din bonus och sen kan du börja spela utan registrering.

Välkomstbonusen har många fördelar – och vill du testa på ett nytt spelbolag som erbjuder betting utan registrering så ska du alltså hålla utkik efter aktuella välkomstbonusar. I vår lista så kan du så klart även få tips på nya bettingsidor som erbjuder på välkomstbonusar till sina spelare.

Free bets – gratisspel

Spelbolag som erbjuder betting utan konto kan även erbjuda kampanjar med free bets. Dessa går även under namnet gratis spel. Fast vad är det egentligen free bets?

Enkelt förklarat så kan man säga att spelbolaget kommer ge dig en summa pengar i form av ett gratisspel. Dessa pengar kan du satsa på olika spel och odds.

Om du vinner så kommer du givetvis att behålla dina pengar. Om du inte skulle vinna med hjälp av dina free bets så händer det ingenting. Det är av den anledningen som den här bonusen även kallas för ett riskfritt spel: eftersom du inte gör någon egen insats riskerar du heller inte att förlora några pengar.

Även den här typen av bonus kan du hitta i år en lista – så letar du efter  en bonus med free bets så är det en bra idé att ta en närmare titt där.

Cash out

En annan typ av bonus som du kan ta del av i betting med bank id är cash out.  Att spela på odds innebär ju alltid en risk. I bland vinner man och ibland förlorar man. En stor fördel med spelbolag som erbjuder cash out är att du kan minska risken att förlora pengar. En cash our kommer nämligen att ge dig en del av insatsen tillbaka. Om du märker att din satsning troligtvis inte kommer att blir vinnande så kan du välja att stänga spelet i förtid – och det är alltså detta som kallas för en cash out.

På så sätt så kommer du att få tillbaka en del av pengarna som du annars skulle ha förlorat. På så sätt så kan den här formen av erbjudande också sägas minska risken när du bettar.

Olika typer av cash out

Det finns givetvis flera olika former av cash out. Väljer du till exempel att spela på odds och aktivera en automatisk cash out så bestämmer du i förväg när spelet ska stängas.

Det finns även något som kallas för en delvis cash out. I det här fallet så kommer du inte få hela summan tillbaka – istället gäller din cash out bara en del av insatsen.

Viktigt att kontrollera villkoren

Oavsett vilken bonus det gäller så är det viktigt att du alltid kontrollera gällande regler och villkor.

De är nämligen ofta avgörande för hur bra en bettingbonus faktiskt är – med andra ord så är det viktigt att inte bara titta på bonussumman utan alltid har ett helhetsperspektiv i valet av sportbonus.

Några av de absolut viktigaste faktorerna som du bör överväga innan du väljer att hämta hem en bonus på ett spelbolag som erbjuder betting utan konto ska vi titta närmare på nu.

Omsättningskrav

Det första du bör kontrollera är om din bonus har ett omsättningskrav. Det här är nämligen ett av dom vanligaste villkoren för en bonus. Omen bonus har ett omsättningskrav innebär det att summan måste omsättas ett visst antal gånger. Det är först när omsättningen är avklarad som du har möjlighet att göra ett uttag med riktiga pengar.

Låt oss säga att du till exempel har fått en 0odds bonus på 200 kr. Denna har ett omsättningskrav på 5x. I sådana fall så så betyder det att du måste omsätta totalt 1000 kr innan du har möjlighet att göra ditt uttag. I det här fallet så det beräknades omsättningskravet på den summa som du hade satt in.

Det finns även andra bonusar som beräknar omsättningskravet på den bonussumman som du har fått. I detta fall så läggs alltså både insättning och bonussumma samman.

Att spelbolag med svensk licens erbjuder bonusar med omsättningskrav är inget konstigt. Det här är som sagt ett av de vanligaste villkoren. Men det är viktigt att förstå hur omsättningskravet fungerar för att kunna använda sin bonus smartast.

Bonus utan omsättningskrav

Fast faktum är att det även är möjligt att få en bonus utan omsättningskrav. Du kan till exempel aktivera ett erbjudande som ger dig gratis spel utan omsättningskrav. Du kan även få en matchningsbonus utan omsättningskrav.

Detta innebär att du alltså kan spela direkt utan att behöva oroa dig för den summa som måste omsättas. Om du gör en vinst så får du nämligen behålla hela summan direkt.

Givetvis så ser vi till att alltid inkludera förmånliga insättningsbonusar utan omsättningskrav i vår uppdaterade och aktuella bonuslista.

Minsta odds

Vidare så är det viktigt att även kontrollera det som kallas för minsta odds. Det är nämligen bara odds som uppfyller den här nivån som räknas in i ett eventuellt omsättningskrav. Minsta odds kan även gälla för andra typer av bonusar.

Hittar du en bonus som ger dig möjlighet att spela direkt med minsta odds 1.3 så kan du alltså bara välja sådana spel som uppfyller det här kravet.

Giltighetstid

Tänk på att även kontrollera vilka giltighetstid där som gäller för din bonus. Även om du kan komma igång och spela direkt så kan det hända att bonusen har en begränsning som säger att den bara är giltig under en viss tid.

Det är inte minst viktigt att kontrollera giltighetstiden om man har aktiverat en bonus med ett omsättningskrav. Omsättningskravet måste ju då nämligen uppfyllas inom den angivna tiden.

Insättningsgränser

På bettingsidor utan registrering så kan du alltid göra snabba insättningar. Detta tack vare att du använder dig av din e legitimation för att verifiera insättningen.

Däremot är det viktigt att komma ihåg att det kan finnas särskilda gränser som säger hur stort belopp du måste sätta in för att kunna aktivera din bonus.

Bettingsidor utan registrering uppger alltid denna information tydligt så att du inte riskerar att missa din bonus.

Bäst spelbolag utan konto

Betting utan registrering erbjuds alltså på många spelbolag med svensk licens. Fast vilka är egentligen de bästa alternativen? Det måste konstateras att vissa bettingsidor utan konto har bättre funktioner än andra.

Det kan till exempel handla om än bättre användarmiljö och funktioner som gör det enklare att betta i mobilen.

Det kan även finnas stor skillnader mellan olika bettingsidor utan registrering då det gäller bonusnivåerna. Givetvis så skiljer sig även utbudet av odds på sidor med betting utan konto.

Betting utan konto för alla

Det är också viktigt att komma ihåg att alla spelare har olika önskemål. För vissa är viktigt att det finns ett brett utbud av live betting – medan andra värdesätter andra typer av spel.

Av den anledningen så är det en smart idé att testa sig fram. Det finns alltså inte bara ett spelbolag som är bäst – istället varierar det från person till person.

Den stora fördelen när det gäller betting utan registrering är ju att du väldigt enkelt kan komma igång och spela på olika bettingsidor med svensk licens- och det kommer garanterat göra det lättare att hitta rätt!

Pröva bettingsidor utan konto

Oavsett om du letar efter spelbolag utan konto som erbjuder asian handicap, live betting, spread betting eller något annat så är det alltid en bra idé att kolla in nya spelbolag utan registrering.

Dessa kan ofta erbjuda riktigt bra odds utan registrering. Det är även vanligt att nya spelbolag med svensk licens erbjuder särskilda kampanjer för sina nya spelare.

Dessa spelbolag hardessutom ofta erbjuda särskilda funktioner som till exempel bet builder – vilket garanterat kommer göra din betting utan konto ännu bättre.

I vår lista så ser vi garanterat till att även inkludera nya bettingsidor utan registrering. Och givetvis så måste även nya spelbolag utan konto ta sig igenom vår tuffa granskning för att ta sig in på vår lista.

Med andra ord så är snabba uttag, inloggning direkt med bankid och högkvalitiv betting utan konto alltid ett krav för att  hamna på vår lista.

Är nya bettingsidor utan konto säkra?

Innan man väljer att sätta in pengar på ett spela utan konto är det så klart viktigt att förvissa sig om att detta är säkert. En fråga som många spelare ställer sig är om nya spelbolag utan konto är säkra?

Och här är det så klart viktigt att alltid kontrollera att nya bettingsidor har en svensk licens. Detta är nämligen din garant för att du kan betta utan konto på ett tryggt och säkert sätt.

Den svenska licensen räknas som en av de tuffaste -och genom att kontrollera liceensen så kan du alltid spela tryggt på nya bettingsidor utan konto.

Framtiden för bettingsidor utan registrering?

Hur kommer det då se ut framöver? Bettingsidor utan registrering har på många sätt förändrat sättet som vi spelar på idag. Numera krävs inte längre än krånglig registrering. I stället så kommer vi igång och spelar direkt. Dessutom spelar vi på ett tryggare och säkrare sätt eftersom vi aldirg behöver lämna ut våra uppgifter för att registrera ett konto.

Eftersom det här är en så efterfrågad funktion bland de svenska spelarna så kommer vi garanterat få se fler spelbolag som erbjuder betting utan registrering.

I takt med en ökad konkurrens så kan vi även räkna med bättre erbjudanden. Det ger dig som spelare chansen att till exempel få högre bonusar.

Under de kommande åren lever garanterat även få se flera nyheter sa förenklar och förbättrar spelandet ännu mer.

Och vi kommer självfallet att fortsätta hålla dig uppdaterad om allt som rör nya bettingsidor utan registrering!

Sammanfattning

sammanfattning ikonLetar du efter bettingsidor utan registrering? I vår guide har vi tittat på vilka faktorer du bör ta hänsyn till i valet av bettingbolag.

Att betta utan konto är populärt av flera anledningar. När du väljer att betta utan konto kommer alltid igång väldigt snabbt och kan ta del av odds utan registrering. Dessutom så erbjuds alltid snabba uttag hos bettingsidor utan registrering.

Så varför inte ta chansen att komma igång redan nu? Tack vare en snabb registrering kommer du alltid igång på rekordfart!

Vanliga frågor

Snabb registrering betyder att du kan logga in direkt med din e-legitimering hos bettingsidor.
I vår lista hittar du alltid tips på aktuella kampanjer hos bettingsidor.
Hos bettingsidor utan registrering erbjuds ofta snabba tjänster som till exempel Swish.
Precis samma utbud som hos bettingsidor mer traditionell inloggning.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]