Skip to main content

Bonus utan insättning

Påbörja spelandet med en bonus utan insättning. En bättre start kan du knappast få. Ett insättningskrav saknas, men trots det får du extra pengar på spelkonto. Fast hur gör man för att hitta en bonus utan insättning? Och vilka villkor gäller? Vi har satt samman den här guiden för att besvara alla dina frågor som rör bonusar utan insättningskrav. Och våra spelexperter har valt ut de bästa bonusarna åt dig.

Innehåll

bonus utan insaettning

Lista: Bäst bonusar utan insättning

Vår lista guidar dig till de bästa alternativen just nu. Utvalda är de bonusar utan insättning som ger mest mervärde för dig som spelare. Hämta hem din bonus direkt och börja spela på ett av våra expertutvalda och toppraknade spelsidor.

 • Bonus

  120 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  500 kr

  Villkor

  5x | 1,80 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt
 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  1x | 1,50 | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se & Spela ansvarsfullt – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50 » Regler och villkor

 • Bonus

  100 kr

  Villkor

  N/A | N/A | 60 Dagar

  Bonuskod

  Inte nödvändigt

Så har vi valt ut våra favoriter

I vår lista kan du se några av dom absolut bästa erbjudandena just nu. Dessa är utvalda av våra bettingexperter. Det betyder att dessa spelbonusar erbjuder riktigt bra odds och schyssta villkor. Självfallet har våra spelexperter även tittat närmare på andra faktorer som påverkar spelupplevelsen.

Om du väljer att aktivera en bonus utan insättning, eller no deposit bonusar som de också kallas, som presenteras i vår lista kan du därför vara säker på att det får en riktigt bra spelupplevelse.

Det finns som sagt många olika typer av bonusar utan insättning. Det finns även en rad olika faktorer som är viktiga att ta i beaktning till exempel olika omsättningskrav och minimumodds.

Om man är nybörjare på oddsspel kan det låta krångligt- men bara lugn. Vi har tagit fram den här guiden för att förklara hur olika bonusar utan insättning fungerar.

Vad är en bonus utan insättning?

Precis som namnet antyder så är det här ett erbjudande utan krav på en insättning = no deposit.  Det finns två olika former av bonusar utan insättning. I den här guiden kommer vi självfallet att gå igenom dessa insättningsbonusar:

 1. Välkomstbonus utan insättning
 2. Free bets bonus utan insättning

Dessa bonusar skiljer sig relativt mycket åt och kan se ut på olika sätt. Men det är garanterat en riktigt bra idé att lära sig mer om dessa bonusar. Det kan nämligen ge en hel del fördelar när du bettar.

Välkomstbonus utan insättning

När du väljer att öppna ett spelkonto på svenska bettingsidor är det vanligt att du samtidigt får en välkomstbonus. Det kan till exempel handla om en traditionell matchningsbonus. När du registrerar ditt konto så får du kanske 100 % extra att betta för. Det betyder är att spelbolaget matchar den summa som du har satt in. Har du satt in 500 kr och får 100 % bonus , ja då får du alltså 500 kr extra att spela för. Nackdelen är förstås att det krävs en egen insättning. Detta är även förenat med en risk. För du kan ju alltid förlora densamma som du har valt att spela för.

vaelkomstbonus utan insättning ipad

En man söker efter en bonus utan omsättningskrav på iPad.

Den goda nyheten är att du även kan få en välkomstbonus utan insättning. Det innebär att du då inte behöver göra en egen insättning, men ändå belönas av bettingbolaget. Du kan då till exempel få 50 kr riktiga pengar att spela för – utan kravet att först göra en egen insättning. Med andra ord ger en no deposit bonus många fördelar.

Free bet bonus utan insättning

En annan typ av bonus är den som kallas för  free bets eller gratis bets. Kärt barn har som bekant flera namn.

Dessa no deposit bonusar ger dig alltså möjlighet att spela gratis utan en insättning. Free bets utan insättning kan erbjudas i allt från fotboll till ishockey.

I vårt exempel så har du fått free bets till ett värde av250 kr och det lägsta oddset ligger på 1,50.

Om du skulle vinna så skulle vinsten bli 150 kr baserat på det satta oddset.

Med andra ord så blir den totala vinsten 150 ronor- utan att du behövt satsa en endaste krona.

Villkor för en bonus utan insättning

Även om en bonus utan insättning kan uppfattas som väldigt enkel- du behöver ju inte göra någon insättning – så är det viktigt att komma ihåg att denna ändå kan ha särskilda villkor. Nedan ska vi titta närmare på dem vanligaste för en no deposit bonus.

Omsättningskrav eller ej?

När det gäller en bonus utan insättning så kan den antingen ha ett omsättningskrav, eller vara fri från omsättningskrav.

Det är viktigt att alltid kontrollera just omsättningskravet. Detta visar nämligen hur bra din no desposit bonus egentligen är.

Ett omsättningskrav innebär alltså att man måste omsätta den summan man har fått ett visst antal gånger. Beronde på om du har aktiverat en välkomstbonus eller tagit del av free bet så fungerar omsättningskravet lite olika. Hur ska vi kika närmare på nu.

Omsättningskrav på välkomstbonus utan insättning

Om du har tagit del av en välkomstbonus så kan den alltså ha ett omsättningskrav. Låt oss säga att  omsättningskravet är 20x och att fick 100 kr i bonus. Då betyder det att du måste omsätta 2000 kr innan du har möjlighet att göra ett uttag i form av riktiga pengar.


Omsättningskrav på free bets

Även free bets kan ha ett omsättningskrav. Och denna är kopplad till den summan (värdet av dina free bets) som du fick när du aktiverade din bonus utan insättning.

Men här kan skillnaden mellan olika spelbolag vara stor. Tänk var därför noga med att alltid kontrollera eventuella omsättningskrav.


Tips: Så fixar du omsättningskravet

Bäst är självfallet de insättningsbonusar som inte har något omsättningskrav alls. Fast faktum är att det här är ett väldigt vanligt villkor som för gäller många av dagens bonusar –  inte minst på bonusar utan insättning.

Vårt tips till du är att alltid kontrollera omsättningskravet noggrant. Det andra tipset är att ta det lugnt under spelandet. Ta inga onödiga risker bara för att snabbt uppfylla ett eventuellt omsättningskrav. I längden så kommer detta snarare påverka ditt spelande negativt.


Att tänka på då det gäller odds

Vi vill även ge dig rådet att fundera på vilka spel du väljer ur ett odds-perspektiv. Allra bäst skulle vi säga att det är att spela med lagom höga odds. Väljer du alltför höga odds så är ju risken att du faktiskt förlorar pengarna. Högre odds innebär som bekant en högre risk.

Ett annat tips från många experter är att lägga så kallade kombinationsspel. detta göra att man kan uppfylla omsättningskravet snabbare.

Maxvinst

Ett annat viktigt villkor att hålla koll på är maxvinsten. Detta visar nämligen hur hög vinst du maximalt kan ta hem, efter att du har aktiverat din bonus utan insättning.

Därmed är det inte möjligt att ta hem vinster som överstiger detta belopp. Om det finns ett maxtak så ska detta alltid anges via bonusens villkor och regler.

Giltighetstid

Något annat som är viktigt att komma ihåg villkor som mässigt är giltighetstiden. Denna visar hur lång tid du har på dig att använda din bonus utan insättning. Självfallet så är det bra om bonusen är giltig under längre tid, till exempel 30 dagar eller längre. På så sätt så har du gott om tid att prova på den nya sidan.

30 dagar är det som sagt en relativt vanlig giltighetstid men det finns även det bonusar utan insättning som har både en kortare och längre giltighetstid.

Vad är minium odds?

Innan du tar del av en bonus utan insättning så bör du veta hur minimum odds fungerar.  Detta visar nämligen det lägsta odds som du kan spela för. Väljer du att spela på odds som inte ligger inom den här intervallen, så räknas spelet inte in i omsättningskravet.

Ett skäl till att minimum odds finns är ett skydd för spelbolagen mot så kallade säkra matcher. Med detta avses smärta som har extremt låga odds. Spelaren gör då inte någon större vinst, men en bonus utan insättning kan omvandlas till riktiga pengar. Därför väljer ett spelbolag ofta att ha ett minimum odds. Dettta ligger ofta någonstans mellan 1,50 och 2,00. Men det finns självfallet även nivåer som går både över och under dessa.

Låt oss ta ett exempel för att tydliggöra hur minimum odds fungerar.

 1. Låt oss säga att du har fått en odds bonus som ger 100 kr extra.
 2. Du väljer nu att placera ett odds som ligger på 1,50.
 3. Du kvalificerar nu till spel och kan börja omsätta omsättningskravet.

Odds bonusar utan minimumodds?

En fråga är då så klart om det finns bonusar utan insättningskrav utan minimum odds? Svaret på den frågan är att visst finns det sådana bonusar- men dessa är oerhört sällsynta på spelbolag med en svensk licens.

Så hittar du bäst bonusar utan insättning

I vår lista så kan du ta del av dom absolut bästa alternativen idag. Våra spelexperter har nämligen gjort en sammanvägning för att hitta de förmånligaste alternativen. Det betyder att allt från omsättningskrav till maxbelopp ingår i bedömningen.

Vill du hitta en riktigt förmånlig bonus så är det alltså en riktigt bra idé att börja med att studera förslagen i vår lista.

Titta inte bara på bonussumman

Här har vi alltså lyft fram flera olika faktorer som påverkar hur bra bonusen. Sammanfattningsvis så är det alltså viktigt att ta hänsyn till följande faktorer:

 • Omsättningskrav
 • Maxvinst
 • Minimum odds

Därmed behöver vi knappast understryka hur viktigt det är att kontrollera det finstilta. För även om en bonus utan insättning till en början kan vara riktigt bra, så kan en villkorskontroll visar någonting annat.

Håll utkik efter följande faktorer

 • Du erbjuds ett högt maxbelopp.
 • Odds bonusen en har inget ella låga omsättningskrav
 • Låga odds godkänts för att uppfylla omsättningskravet.

Hur mycket pengar kanen gratis bonus ge?

free bets frågetecken ikonHur hög bonus du har chans att få är så klart upp till ditt spelbolag. Fast när det gäller bonusar utan insättningskrav, så ligger dessa i regel på lite lägre nivåer än andra bonusar. Vilket självfallet är helt logiskt. Du behöver ju inte sätta in pengar för att ta del av din bonus, och därför så blir även bonussumman lite mindre.

Här rekommenderar vi att man gör en avvägning. För vissa spelare passar bonusar utan insättningskrav perfekt. Andra väljer hellre att ta del av andra bonusar som kan ge lite högre bonusnivåer. Hit räknas till exempel en klassisk välkomstbonus som vänder sig till nya spelare. Du måste då göra en insättning, men kan ta del av ett högre belopp. Självfallet så finns det även andra typer av oddsbonusar som du kan läsa om här hos oss.

Så enkelt hämtar du din bonus utan insättning

Om du tittar i vår lista så kan du hitta flera bettingsidor som erbjuder bonusar utan insättning så snart du har hittat ett erbjudande som passar dig kan du aktivera detta snabbt och enkelt. Så här går du tillväga:

 1. Välj ett bettingbolag i vår lista.
 2. Följ länkarna och registrera ett konto.
 3. Godkänn villkoren och logga in.
 4. Nu kan du börja betta!

I regel så är din bonus tillgänglig direkt. Du kan hitta den direkt via funktioner som till exempel ”mina sidor” eller ”mitt konto” .

För- och nackdelar med en gratis bonus

En bonus utan insättningskrav har självfallet både för- och nackdelar.

Fördelar bonus utan insättningskrav

 • Du får chansen att testa på nya och spännande spelbolag.
 • Eftersom du inte gör någon egen insättning så har du inget att förlora på en bonus utan insättning.
 • En bonus utan insättningskrav ger dig chansen att testa på nya typer av odds och spel.

Nackdelar bonus utan insättningskrav

 • En bonus utan insättning ligger i regel på en relativt låg nivå.
 • Bonusen kan ha andra krav som till exempel ett omsättningskrav.
 • Den här bonustypen förekommer sällan på spelbolaf med svensk licens.

Varför är bonusar utan insättningskrav så ovanliga?

Det finns flera förklaringar på den frågan. Till viss del så beror det på gällande lagstiftning som alla bettingbolag måste följa (inkl. sådana med en svensk licens). Men det beror också på att en bonus utan insättningskrav kostar mycket för spelbolagen, detta då det inte finns någon något krav på en insättning med riktiga pengar, så handlar det alltså om en gratis bonus.

Fast även om de kan vara svåra att hitta så dyker de upp då och då –   och så snart du hittar ett nytt erbjudande kan det alltså vara läge att aktivera detta direkt.

Därför kan du få bonus utan insättning på nya spelbolag

Som spelar det idag så kan du välja att spela på många olika typer av i betting bolag.  Om du letar efter just bonusar utan insättningskrav så kan vi rekommendera att du håller ett extra öga på nyöppnade sidor med svensk licens.

Det kan nämligen hända att nya spelare får särskilt förmånliga bonusar utan insättning. Dessa generösa kampanjer utan krav på insättning syftet är så klart till för att välkomna nya spelare. Om du väljer att spela på ett spelbolag med svensk licens kan du till exempel ta del av en bonus utan insättning som ger dig 100 kr extra att spela för, helt utan krav på insättning.

Och självfallet så ser vi till att alltid hålla oss uppdaterade om alla nya spelbolag – så snart vi hittar nya bonusar utan insättning så kommer vi presentera dessa här.

Enkelt att testa olika bettingbolag med no deposit

En stor fördel med dagens nya teknik är att det är väldigt enkelt att komma igång och spela. Mångas bettingbolag med svensk licens erbjuder möjligheten att använda sin e-legitimation.

test betting provicer utan insaettning baerbar dator

Mannen testar spelbolag utan insättning.

Det betyder att du kommer igång och spelar direkt. Ett tips kan därför vara att  hämta hem flera olika kampanjer som ger en bonus utan insättning. På så sätt så kan du testa på olika spelbolag – och hitta din egen favorit.

Testa nya bettingmarknader

En annan fördel med en bonus utan insättning är att du kan testa nya bettingmarknader. Dagens spelmarknad erbjuder mängder av alternativ. Du kan till exempel testa på att spela på mer ovanliga sporter som till exempel dart eller futsal. Eller varför inte prova att spela på en helt ny fotbollsliga? För alla som älskar ssport å erbjuder en bonus utan insättning många möjligheter.

Så väljer du ett spelbolag för dig

En bonus utan insättning ger en bra start på spelandet. Och genom att spela gratis får du som sagt möjlighet att testa på flera olika spelbolag.

Målet är givetvis att du ska hitta det bettingbolag som passar dig allra bäst. Vi tycker att det finns ett antal faktorer som kan vara bra att utvärdera då man testar ett nytt spelbolag.

 1. Hur känns spelmiljön? Vilket första intryck gör spelbolaget? Trivs du på sidan?
 2. Hur ser utbudet av sporter ut? Har du tillgång till dina favoritmarknader?
 3. Finns det andra kampanjer som du kan ta del av efter att du har hämtat hem din bonus utan insättning?
 4. Kan ditt spelbolag erbjuda bra odds? Hur ser oddsen ut i förhållande till konkurrenterna?
 5. Har du tillgång till funktioner som till exempel live odds och live streaming?
 6. Kan spelbolaget erbjuda funktioner som cash out och  kombispel?
 7. Hur bra fungerar de mobila plattformarna?
 8. Vilka alternativ gäller då du ska göra en insättning?
 9. Kan spelbolaget erbjuder snabba uttag?
 10. Kan spelbolaget erbjuda en bra kundservice till sina spelare?

Checklistan kan tyckas lång men det här är så klart viktiga faktorer när du väljer att sätta in pengar och spela på riktigt. När du aktiverar en bonus utan insättning får du så att säga chansen att göra en första spaning innan du väljer att göra en  riktig insättning

Kan jag få flera bonusar utan insättning?

Du kan självfallet välja att aktivera flera olika bonusar. Faktum är det är något vi kan rekommendera eftersom det ger dig möjlighet att testa på flera olika spelbolag. Däremot är det viktigt att komma ihåg att du bara kan aktivera en no deposit bonus per spelbolag och licens. Har du redan tagit hem en bonus i någon form på ett visst spelbolag, kan du inte aktivera en ny bonus utan insättning.

Dessutom är det viktigt att komma ihåg att ett spelbolag kan ha en spellicens som gäller för flera spelsidor. Eller lite enklare förklara: flera bettingbolag delar på en licens. Har du tagit del av en bonus utan insättning på ett spelbolag med licens, så kan du alltså inte ta del av nya välkomstbonusar på andra spelbolag som innehar samma licens.

Så får du ut mest av din bonus utan insättning

”Gratis är gott”. Så lyder ett klassiskt ordspråk. Fast vi tycker att det finns ett antal saker man bör tänka på när det gäller en bonus utan insättning. Följ våra tips så får du ut mer av din gratisbonus och använd ditt no deposit erbjudjudande på bästa sätt.

Spela ansvarsfullt med din gratis bonus

1 ikonÄven om du har fått en bonus utan insättning så är vårt råd att du alltid spelar på ett ansvarsfullt sätt. Även om det så att säga handlar om gratis pengar så har du ingenting att tjäna på ett alltför aggressivt spel. Ta alltså inga onödiga risker bara för att du har fått en gratis bonus

Kontrollera villkoren noggrant

2 ikonOavsett vilken typ av bonus det gäller – en sådan med eller utan insättningskrav – så är det alltid viktigt att kontrollera villkoren.

Spela på sporter som du har kunskap om

3 ikonDina chanser att göra en lyckad satsning ökar självfallet ju mer du vet om spelet. Även om du har fått en gratis bonus så kan det vara klokt att välja en sport som du kan mer om. Kolla gärna upp tidigare statistik för att göra en bra satsning.

Välj rätt odds

4 ikonFundera på vilka odds som är bäst att spela på. Högre odds innebär självfallet också en högre risk – även med en no deposit bonus för nya spelare.

Kan jag ta pengar som jag vunnit med min bonus utan insättning

Om du har vunnit så har du självfallet möjlighet att ta ut din vinst. Fast som vi redan har nämnt så är det alltid viktigt att kontrollera om din bonus utan insättning har ett omsättningskrav. Detta avgör nämligen hur snart du kan ta ut en vinst i form av riktiga pengar.

Om din bonus utan insättning inte har något omsättningskrav så kan du ta ut din vinst i form av riktiga pengar direkt. Du kan i regel använder dig av flera olika metoder.

 1. Kontokort – Gör ditt uttag med traditionella kontokort samt till exempel Visa eller Mastercard.
 2. E-plånböcker – Många bettingbolag erbjuder även uttag med e-plånböcker som till exempel Skrill och Neteller
 3. Direktöverföringar – För den som vill ha en riktigt snabb lösning så kan direkt banköverföringar rekommenderas. Hit räknas tjänster som till exempel Swish och Trustly. Det finns även spelbolag som accepterar uttag med Google Pay och Apple Pay.

Vilka spel kan du ta del efter att ha fått en bonus utan insättning?

Nu har vi gått igenom det mesta som rör villkoren kotapplade till en bonus utan insättning. Vi har även tittat närmare på olika former av gratis bonusar: du har fått information om hur minimum odds fungerar.

Därmed börjar det bli hög tid att hitta en lite närmare på hur du kan använda din bonus utan insättning: det vill säga vilka spel som finns tillgängliga på dagens bästa spelbolag.

Vi tycker att det är viktigt att välja ett spelbolag som har ett mångsidigt utbud. Och bredd är garanterat något som vi verkligen värdesätter. Med detta menar vi att det ska finnas betting inom många olika sporter, men även att du har tillgång till många olika typer av spel och marknader.

Och en sak är klar – det finns garanterat spel som passar för just dig efter att du aktiverat din bonus!

Få en gratis bonus och betta på fotboll

Om det är en sport som du hittar på alla spelbolag så är det fotboll. Det här räknas som världens populäraste sport vilket betyder att du kan ta del av mängder av olika matcher, ligor och funktioner. I jakten på det perfekta bettingbolaget med fotboll kan det vara bra att kolla närmare på faktorer som dessa:

 • Marknader; Erbjuds toppligor som Premier Leauge, Bunderliga och Serie A?
 • Odds. Eftersom fotboll erbjuds på de flesta spelbolag så kan du alltid räkna med riktigt bra odds.
 • Live odds. Kan ditt spelbolag även erbjuda bra live odds?
 • Cash out. Cashout är en bra funktion som kan användas för att stänga spel i förväg.
 • Live Streaming. Många av de stora spelbolagen erbjuder även live streaming av de populäraste matcherna.

De stora spelbolagen brukar erbjuda samtliga av dessa funktioner. Något som blir allt vanligare är även så kallade ”bet exchange” vilket skapar helt nya möjligheter.

betsafe bonus

Betsafe bonus: Ishockey, fotball & tennis

Själv fallet så kan odds nivåerna skilja sig mycket åt mellan olika spelbolag. Vill du få ut så mycket som möjligt av din bonus utan insättning ska du alltså ta en närmare titt på hur bra odds som kan erbjudas.

Bäst gratisbonusar för dig som gillar ishockey

Här i Sverige har du även tillgång till ett brett urval av ishockeyspel. Efter fotboll så är ishockey en av de populäraste sporterna. Viktiga faktorer att kolla närmare på innan man börjar spela just ishockey kan vara dessa:

 • Marknader. Erbjuds toppligor som SHL och NHL?
 • Odds. De bästa bettingsidorna kan självfallet erbjuda bra odds på hockey.
 • Live odds. Ett stort plus är det självfallet om det även erbjuds live odds.
 • Cash out. Cash out är en populär funktion som minskar dina risker när du bettar på hockey.
 • Live Streaming. Många spelbolag ger dig chansen att följa favorit matcherna direkt via deras live streaming tjänst.

I vår bonus lista så kan du hitta flera bra alternativ om det är just ishockey som lockar dig.

Tennis bonus

Även tennis räknas som en av de populäraste sporterna. Välj om du vill betta på Wimbledon eller US Open. Det var självfallet även möjlighet att få en bonus utan insättning innan du spelar på nästa toppmatch mellan Nadal och Federer.

 • Marknader. Vilka marknader erbjuds efter att du fått din bonus?
 • Odds: Vilka odds erbjuder spelbolaget när det gäller tennis? Hur förhåller dessa sig till konkurrenterna?
 • Live odds. Har du även chans att ta del av live odds?

E-sport bonus

Intresset för e-sport växer för varje år som går. Givetvis så har du möjlighet att få en bonus utan insättningskrav för att betta på till exempel på olika turneringar. Nedan kan du se ett antal punkter som vi anser är viktiga när det gäller just e sport.

 • Marknader. Erbjuds CS:GO, League of Legends, Starcraft och andra populära e-sport event?
 • Odds. Hur bra odds erbjuds på de stora turneringarna

Funktioner på spelbolag som erbjuder bonus utan insättningskrav

Dagens spelbolag erbjuder olika funktioner. Genom att använda dessa så kan du få ut mer av din bonus utan insättning. Vi ska fortsätta vår guide med att titta  närmare på det funktioner som vi tycker är allra viktigast:

 1. Livebetting
 2. Cashout
 3. Live streaming
 4. Betbuilder
betbuilder betsson
BetbuilderOdds erbjuds i flera olika former. Numera finns även det som kallas för en”betbuilder”. Detta ger dig alltså chansen att sätta samman ditt eget spel. Letar du efter en möjlighet att boosta oddsen är det här en funktion väl värd att spana in.

Så det här en spelform som kräver lite mer kunskap. Om man är nybörjare så finns det garanterat lite enklare alternativ som passar bättre. Fast för den vane spelaren som vill ha en ny utmaning kan det vara rätt val.
LivebettingVi kan verkligen rekommendera att du använder din bonus utan insättning för att live betta. Detta är ju en spelform som har blivit väldigt populär under de senaste åren.

Många av spelbolagen erbjuder livebetting men urvalet kan variera kraftigt. Det handlar till exempel om hur många matcher som erbjuds men även om det finns funktioner som in-play.

Flera av de stora spelbolagen har riktigt bra live funktioner vilket betyder att du kan betta live direkt via mobilen.

Som medlem har du dessutom ofta möjlighet att ta del av funktioner som live streaming. Det betyder alltså att du följer de pågående matcherna direkt via spelbolagens hemsida.
Cash outInnan du aktiverar din bonus utan insättning kan vi rekommendera att du kollar in om ditt spelbolag erbjuder en cash out funktion. Det är nämligen inte alla spelbolag som erbjuder tjänsten – trots att denna erbjuder många fördelar.

Att använda funktionen cash out är att betyder alltså att du stänger ditt
spel i förväg. På så sätt kan du minimera dina risker.

Om din satsning inte går hem så kan du alltså välja att stänga spelet genom att använda den här funktionen och på så sätt få tillbaka en del av din insats.
Live streamingFölj dina favoritmatcher direkt på spelbolagets hemsida. Många spelbolag erbjuder tjänsten live streaming. Den är tillgänglig för alla betalande kunder som har pengar insatta på sitt konto.

Via spelbolaget så kan du följa många olika sporter och spännande evenemang- live betting direkt på webben.

Om man vill slippa betala dyra abonnemang för olika TV-tjänster, då är det här alltså ett riktigt bra alternativ. Självfallet så kan du även följa all live streaming direkt via mobilen eller surfplattan.

Vilka andra former av bonusar erbjuds på bettingbolag?

Att ta hem en bonus utan insättning ger garanterat en riktigt bra start. Utan att ta pengar ur den egna fickan får nya spelare chansen att kolla in många nya bettingsidor.

Fast som vi nämnt så är det här en bonus som du regel bara kan ta hem en gång på ett bettingbolag med svensk spellicens. Fast det finns ingen anledning att misströsta. Många av de spelbolag som vi nämner i vår lista erbjuder nämligen flera andra typer av bonusar.

Efter att du har fått din bonus utan insättning så finns det alltså flera andra kampanjer att ta del av. Vi ska fortsätta vår guide med att titta närmare på några av de viktigaste.

Bonus med riskfria spelEn särskild form av bonus är den som kallas för riskfria spel. Det är vanligt att en välkomstbonus innehåller riskfria spel. Det positiva med den här bonusen är att nya spelare faktiskt inte kan förlora den summa som de har satsat. Riskfritt spel betyder nämligen att för behålla den summa som du har satsat.

I regel så gäller dessa riskfria spel endast på vissa utvalda matcher. En fördel med den här typen av bonus är att omsättningskravet kan vara ganska lågt, men å andra sidan så är bonussumman inte heller så hög. Precis som för alla andra typer av bonusar är det viktigt att kontrollera alla villkor innan man aktiverar denna bonus.
Förhöjda oddsDå och då har du säkert sett att spelbolag erbjuder bonus i form av förhöjda odds, eller boostade odds som de också kallas. Detta gör satsningen extra förmånlig och nya spelare har chans att vinna en större summa.

Om du till exempel vill spela på matchen mellan Milan och Juventus och får ett boostat odds som ger 4x betyder du att du har chansen att vinna dubbelt så mycket som du skulle ha gjort om oddset istället låg på 2 x. Missa alltså inte denna bonus!
Välkomstbonus med krav på insättningI den här bonus guiden så har vi tittat närmare på hur en bonus utan insättningskrav fungerar. Däremot så finns det ju självfallet även många välkomstbonusar som faktiskt har ett insättningskrav.

Ett exempel på en sådan är en välkomstbonus med matchning. Det betyder att bettingbolaget matchar den summa som du har satt in på spelkontot.

Det finns även välkomstbonusar som bjuder på free bets, men även matchningsbonusar i kombination med free bets.

Sammanfattning: Bonus utan insättning

sammanfattning ikonDagens spelare kan välja mellan många olika typer av bonusar. Fast det finns nog en som lockar lite extra. Nämligen den som kallas för en bonus utan insättning. Denna bonus ges nämligen till spelaren utan krav på att denna ska göra en insättning. Våra spelexperter har valt ut ett antal riktigt bra erbjudanden åt dig som läsare. Det här handlar om sådana bonusar som har schyssta villkor. Självfallet rekommenderas bara sådana spelbolag som erbjuder en trygg och säker spelmiljö. Med andra ord är den presenterade bonuslistan den perfekta utgångspunkten för den som vill göra ett väl övervägt val.

 FAQ: Bonus utan insättning

Det här är en form av ”gratis bonus”. Du behöver alltså inte göra en insättning för att ta del av erbjudandet.
Erbjudandet är giltigt för alla som har fyllt minst 18 år.
De spelbolag som anses ha de bästa erbjudandena hittar du i vår bonuslista.
Det beror på bonusens villkor. Tänk på att den även kan ha ett omsättningskrav. I vår guide kan du läsa mer om hur detta fungerar.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]