Skip to main content

Om oss

Välkommen till oss på oddsbonus360. Vårt mål är att ge dig den bästa guiden till betting online. Vi ger dig all viktig information du behöver känna till för att kunna få den bästa möjliga upplevelsen.
Vi som ligger bakom den här sajten har lång erfarenhet av odds och betting. Faktum är att vi startade med att spela på sport innan det fanns på nätet. Vi gillar de olika oddsmöjligheter Svenska Spel erbjuder runtom i landet. Vi gillar dock betting på nätet ännu mer! Här finns det nästan oändliga möjligheter.

För att göra det lättare för dig att spela på betting på bästa sätt har vi testat en massa sajter. Vi har undersökt såväl svenska spelbolag som utländska spelbolag. Vi har även provat flera nya spelbolag.
Vi har dessutom jämfört odds på de olika sajterna och framförallt vilka olika bonusar det går att få. På den här sajten presenterar vi allt vi kommit fram till. Vi bäddar också in våra läsares åsikter. På det sättet får du en bredare bild av vad som går att få inom odds och betting online.

Vilka är vi egentligen?

För att du ska kunna lita på oss måste vi givetvis låta dig få veta vilka vi är. Teamet bakom oddsbonus360 består framförallt av två sportentusiaster med lång erfarenhet inom spel på sport. Ibland tar vi hjälp av övriga medarbetare. Vi letar ständigt efter nya kollegor. Om du tror att du har vad som krävs för att skriva på vår sajt är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Christian – en content writer med passion för fotboll

Christian RedaktörMitt namn är Christian och jag föddes 1973 i Göteborg. Jag har ända sedan barnsben följt med farsan på fotbollsmatcher. Blåvitt är givetvis favoritlaget. De andra lagen är långtifrån lika bra. Som tonåring spelade jag en del fotboll själv, men karriären blev inte särskilt långvarig. Däremot fortsatte jag gå på fotbollsmatcher, både i Sverige och utanför landets gränser faktiskt. Min kunskap inom fotboll är oerhört stor. Tack vare den har jag också lyckats pricka rätt en hel del gånger inom odds. När jag inte satsar på fotboll gillar jag även andra sporter som hockey och handboll, men fotboll är min stora passion.

Som frilansande content writer har jag många års erfarenhet av att skriva om alla möjliga ämnen. Jag utökar hela tiden min kunskap inom olika områden och gillar kanske lika mycket att lära mig nya saker som jag tycker om själva skrivandet. När jag och Peter bestämde oss för att starta oddsbonus360 fick jag äntligen tillfället att kombinera min stora passion för sport med mitt intresse av att skriva. Slutresultatet är flertalet av artiklarna du hittar på den här sajten. Under årens lopp känner jag att jag lyckats utveckla färdigheten att besöka en spelsajt under några minuter och på direkten veta om den är bland de bättre eller inte. Du är välkommen att läsa mina recensioner och se om du håller med mig!

Peter – en professionell bettare

peter RedaktörJag heter Peter och föddes 1992. Till skillnad från Christian ligger min specialitet inte precis inom skrivande. Jag är däremot bäst på betting. Under årens lopp har jag lyckats betta rätt en hel del. Jag gillar visserligen fotboll, men hockey är min stora grej. Jag gillar internationella tävlingar, men även de inhemska ligorna. När det gäller att satsa på hockey är möjligheterna oftast något större vid satsningar på NHL eller VM, OS och liknande. Det är genom satsningar på NHL som jag lyckats få in mina största vinster.

Jag har fått en stark känsla för att kunna nosa upp de allra bästa oddsen. Du vet väl att många spelbolag erbjuder ökade (boostade) odds lite då och då? Jag hittar dem direkt! Min andra specialitet är bonusar. Där de bästa bonusarna finns – där finns jag! Givetvis delar jag gärna med mig av det jag hittar till dig.

Vi testar – du spelar

Vi har som sagt testat de bästa sajterna nätet har att erbjuda inom odds och betting, så att du slipper göra det själv. Vi presenterar de bästa sajterna med de bästa bonusarna, de flesta marknaderna och de mest spännande funktionerna. Du kan lita på alla spelbolag vi presenterar här. De fula fiskarna sållade vi bort direkt. Välkommen till oddsbonus360. Vi testar – du spelar!