Skip to main content

Bettingsidor : Stor guide

Dagens bästa bettingsidor hittar du här. Det här är din kompletta guide om allt som rör spelandet på betting sidor: så hittar du de högsta bonusarna, de bästa bettingsidor med snabba uttag och topprankade spelbolag med live betting och höga odds. Läs mer för att få all information du behöver för att kunna spela på dagens bästa betting sidor.

Innehåll

bettingsidor

Bäst bettingsidor

Våra spelexperter har sagt sitt. Det här är de spelbolag med svensk licens som är bäst. Sveriges bästa bettingsidor uppfyller samtliga krav och rankningen bygger på en tuff bedömning av samtliga aspekter som påverkar din spelupplevelse.

Vilket bettingbolag är bäst?

Det är så klart den fråga som vi vill besvara. Och vi vet att det är många spelare som har exakt samma fundering som oss. Och att det kan kännas svårt att avgöra vilket bettingbolag som är bäst är inte det minsta konstigt.

Det finns nämligen ett väldigt brett urval av bettingbolag. Dessutom så öppnar det ständigt nya betting sidor med svensk licens.

För att göra det lite lättare för dig att hitta de bästa bettingsidorna har vi alltså satt samman den här guiden. Den är framtagen av ett gäng experter på bettingbolag. De har stor erfarenhet av allt som rör spelandet och det har satt samman sina bästa tips till dig så att du kan hitta dagens bästa bettingsidor.

Så här testar våra experter bettingsidor

För våra odds experter är det viktigt att alltid göra en helhetsbedömning. På så sätt så kan du alltid få en rättvis helhetsbild av olika av olika spelbolag – och enkelt väljer vilka bettingsidor du vill testa.

Nedan kan du se vilka faktorer som vi bedömer:

 1. Bonus. Vi kollar inte bara på bonussumman utan även regler och villkor kopplade till erbjudandet.
 2. Användarmiljö och design: Vi är självfallet även intresserade av faktorer som användarvänlighet och design.
 3. Betalningsmetoder: Ett krav på alla svenska bettingsidor är att det finns trygga och snabba alternativ för insättningar och uttag.
 4. Kundtjänst: Självfallet så måste alla svenska bettingsidor som vi utvärderar erbjuda en lättillgänglig kundtjänst.
 5. Licens och säkerhet: Givetvis så är det även ett krav att ett bettingbolag innehar en licens.
 6. Odds: Nya bettingsidor ska kunna erbjuda bra odds på många olika marknader.
 7. Live betting & live streaming: Det här är funktioner som är efterfrågade på alla svenska bettingsidor.
 8. Särskilda villkor och regler: finns det några begränsningar som påverkar möjligheten att spela på just detta spelbolag?

Vår rankning hjälper dig att hitta nya bettingsidor

Som du kan se så krävs det mycket för att en betting sida ska rekommenderas av oss. Det är endast det spelbolag som uppfyller samtliga krav som har en plats på vår lista.

Dessutom utvärderas rankningen ständigt. Detta för att du alltid ska kunna ta del av aktuell information om det är olika alternativ som dagens nya bettingsidor.

Det är också viktigt att komma ihåg att den bästa bettingsidan egentligen inte existerar. För vad som är det bästa spelbolaget för en spelare, passar kanske inte för en annan. Så pröva dig gärna fram för att hitta den bästa bettingsidan för just dig.

Live bettting

Något som är väldigt populärt på bettingsidor är live betting. Och vi vågar faktiskt säga att det är ett måste att dagens betting bolag med svensk licens måste erbjuda live betting för att överleva på den tuffa spelmarknaden.

Även om så gott som alla bettingbolag erbjuder live betting så kan skillnaderna vara stora. Vissa betting sidor är helt bättre enkelt bättre än andra.

Det som framförallt skiljer olika bettingsidor är hur stort utbudet av live betting är, vilka odds som erbjuds för live betting samt hur bra funktionerna för live betting är. Fast Sveriges bästa bettingsidor kan garanterat erbjuda en riktigt hög kvalité.

Bettingsidor med live streaming

Om du är intresserad av live betting så kommer du garanterat även gillar funktionen live streaming. Denna ger dig nämligen möjlighet att följa spelen live direkt via spelbolagets hemsida.

Hur många livesändningar som erbjuds varierar förstås från betting sida till betting sida. De bästa aktörerna erbjuder ett brett urval av toppligor samt live streaming av de mest intressanta turneringarna.

Ökat intresse för bettingsidor

Faktum är att betting ökar ständigt. Allt fler får upp ögonen för denna spännande utmaning. Många väljer att börja att betta stora evenemang som till exempel OS och VM för att därefter fortsätta att spela på andra spel.

En förklaring till att fler och fler börjar betta är det nya tekniken. Denna gör det nämligen väldigt enkelt att komma igång. Även om man inte bettat tidigare så behövs bara ett bankid för att kunna göra sin första satsning.

Nya spelbolag erbjuder dessutom mängder av smarta funktioner som förenklar allt som rör betting. Därmed sänks tröskeln och allt fler spelare upptäcker möjligheterna med odds på nätet.

Bonusar på de bästa bettingsidorna

Vi ska fortsätta med att närmare förklara hur man maximerar sitt spelande på olika bettingsidor.

Vi visar även hur man kan jämföra olika bonusar, för att hitta ett riktigt fördelaktigt alternativ på olika spelbolag.

Vad är en bettingbonus?

Det är nog en fråga som många nykomlingar på betting och odds ställer sig.

Vi ska guida dig genom de olika typer av bonusar som finns tillgängliga för dig på nya bettingsidor!

betway oddsbonus

Nuvarande Betway Oddsbonus

Överblick av bonusar på Sveriges bästa bettingsidor

Alla betting bonusar fungerar som sagt på olika sätt. Därmed så finns det också ett alternativ för alla typer av spelare. Även nybörjaren kan garanterat hitta betting bonus som passar.

Välkomstbonusen vanligast på bettingsidor

oddsbonus free bet ikonDen vanligaste formen av bonus som du hittar på bettingsidor är den som kallas för en välkomstbonus. Ibland kallas det även för en bonus för nya kunder eller en insättningsbonus.

Normalt sett så delas den här bonusen ut när spelare gör sin första insättning. Detta sker alltså första gången som man registrerar ett konto på nya bettingsidor.

En vanlig välkomstbonus är den som ger en matchning. Med andra ord så får du en viss procent extra baserat på det belopp som du har satt in på din bettingsida.

Det gör alltså att du får lite extra pengar i spelkassan innan du börjar spela på odds eller livebetting.

Exempel: Så fungerar en välkomstbonus

Låt oss säga att du hittat spelbolag med svensk spellicens som erbjuder 100 % i bonus med insättning 100 kr.

Det betyder rent konkret att om du till exempel sätter in 100 kr och får en bonus på 100 % så kommer du få 100 kr extra att spela för på din betting sida.

Fast tänk på att ett sådant här erbjudande kan ha ett omsättningskrav. Det innebär att bonusen måste omsättas ett visst antal gånger. Vi ska snart återkomma till regler och villkor för att närmare förklara hur omsättningskravet fungerar.

Bonus utan insättning

Det finns även spelbolag och bettingsidor som erbjuder något som kallas för en bonus utan insättning (no deposit bonus). Med det här erbjudande så behöver du inte göra någon insättning alls.

Du får då istället en form av gratis bonus för att spela på bettingsidor. Det här är självfallet en väldigt förmånlig bonus, fast den är tyvärr väldigt ovanlig på bettingsidor idag.

Exempel: Så fungerar en bonus utan insättning

För att ta del av den här bonusen så behöver du alltså inte göra en första insättning. Istället så krävs att du registrerar ett konto på bettingsidan. Efter att du har registrerat ett konto med ditt Bank ID så har du möjlighet att börja spela direkt med din bonus.

Free bet

En annan form av bonus som förekommer ofta på bettingsidor med svensk spellicens är den som kallas för free bet. Enkelt förklarat så innebär det att du kommer få ett antal gratis spel.

För att du ska kunna ta del av sådana insättningsbonusar krävs i regel att du först gör en insättning.

Exempel: Så fungerar free bet

I det här exemplet så har du hittat ett erbjudande som ger dig free bet till ett värde av 100 kr. Om du gör en insättning så kommer du att så få free bets till ett värde till 100 kr som du kan placera för spel på till exempel live odds.

Cash out

Cash out är annan typ av bonus som du hittar på många bettingsidor. Med hjälp av cash out funktionen så blir det möjligt för spelaren att avsluta spelet i förtid.

Tanken med en cash out är att man ska kunna säkra en vinst men också att begränsa en förlust. Riskfritt spel är ett annat namn för den här formen av bonus.

Cash Out Betfair Ipad

Betfair: Cash Out på Ipad

Cash out är en funktion som vi hittar på många bettingsidor. Fast när det gäller funktionaliteten för din cash out så är det bara att konstatera att bettingsidorna kan skilja sig mycket åt.

Vissa bettingsidor godkänner endast cash out för insatser som gjorts innan matchstart. Andra bettingsidor erbjuder cash out även i samband med live betting.

Det finns också stora skillnader avseende hur stort belopp som betalas ut i form av en cash out.

Exempel: Så fungerar cash out

För att tydliggöra ska vi förklara med ett exempel. Låt oss säga att du har gjort en satsning på 100 kr till oddset 1,8. Trots att matchen börjar bra så presterar laget inte som du hade hoppats. Men funktionen cash out kan du då välja att stänga spelet och få tillbaka 50 kr. På så sätt minskar förlusten med 50 kr.

Testa de bästa bettingsidorna med en bonus

Att ta hem en bonus är en riktigt bra idé. Det ger dig nämligen chansen att testa på många olika bettingsidor.

Bara under de senaste åren så har det öppnat många nya spännande spelbolag. Och vill du testa att spela på några av dessa bettingsidor så ger en bonus dig en riktigt bra start. Den stora fördelen är ju att du inte. Behöver göra en särskilt stor första insättning för att börja spela. Och genom att testa flera bettingsidor kommer du garanterat att hitta det alternativ som passar bäst för dig.

Hur bonusen blir din – så fungerar det

Nu tror vi att du har fått en första överblick av det olika bonusar som erbjuds på bettingsidor. Tyvärr fått en inblick i hur det fungerar och vet vilka skillnader som finns mellan olika kampanjer.

Nästa steg är förstås att hämta hem din bonus och börja betta!

Hämta bonus

1 ikonHur aktiveringen av en bonus går till varierar från olika bettingbolag. Men vi ska gå igenom dem olika stegen så för att hjälpa dig att komma igång. I vår lista hittar du dom bästa valen. Klicka på det alternativ som passar dig bäst. Du förflyttas nu till bettingbolagets hemsida. Nu behöver du logga in eller registrera ett konto.

Registrering på bettingbolag

2 ikonKlicka på funktionen som heter ”logga in” ” registrera” ”snabb inloggning” eller liknande. De flesta svenska bettingsidor erbjuder bank id. Fyll i ditt personnummer. I nästa steg så kommer du få verifiera din inloggning. Öppna ditt bank id och verifiera. Klart!

Gör din första insättning

3 ikonNu är det dags att göra en första insättning. Välj det betalsätt som du föredrar på ditt bettingbolag. Välj därefter belopp för din första insättning. Verifiera din första insättning med hjälp av ditt bank . Pengarna är insatta.

Aktivera din bonus

4 ikonNu är bonusen snart din, men ibland krävs en aktivering. Följ instruktionerna från bettingbolaget för att aktivera din bonus. Du kan ofta aktivera din bonus redan i registreringen. Använd ditt bank id för verifiera att du vill ta emot bonusen. Så snart bonusen är aktiverad kan du börja betta!

Regler och villkor för bonusar

Hos bettingsidor kan du alltså få flera olika bonusar. Fast innan du gör din första insättning och aktivera din bonus är det viktigt att kontrollera om den har några särskilda regler och villkor på bettingsidor utan registrering.

Vi ska gå igenom de viktigaste faktorerna att kontrollera hos bettingsidor.

Hur fungerar ett omsättningskrav?Något som alltid bör kontrolleras är om din bonus på ditt spelbolag med svensk licens har ett omsättningskrav. Detta visar nämligen om du måste omsätta den summa som du har fått i bonus- eller ej. Som vi har beskrivit tidigare så finns det ju välkomstbonusar i båda varianter.

Om det är så att din bonus har ett omsättningskrav så betyder att detta måste uppfyllas innan det är möjligt att ett uttag.
Varför har bettingsidor omsättningskrav?Vi har tidigare pratat om att betting sidor använder sig av bonusar för att hitta nya spelare. Man kan alltså säga att ett välkomsterbjudande fungerar lite som marknadsföring för nya bettingsidor.

Det betyder givetvis att dessa bonusar är Förenade med en relativt stor kostnad för bettingsidor. Därför har bonusen alltså ett omsättningskrav. Det betyder att summan du har fått måste omsättas ett visst antal gånger.
För vilka bonusar gäller omsättningskrav?Omsättningskravet kan gälla flera olika typer av spel. Om du har fått ett välkomsterbjudande så kan detta, som redan nämnts, ha ett omsättningskrav hos bettingsidor med till exempel en svensk licens.

Även en bonus i form av ett riskfritt spel kan ha ett omsättningskrav. Därmed måste du omsätta den summa som bonusen har gett.

Hur beräknas omsättningskravet?

Omsättningskravet beräknas på olika sätt hos bettingsidor. Alla bettingsidor väljer själva hur högt detta omsättningskrav ska vara.

Det finns dessutom två olika typer av omsättningskrav.

 1. Omsättningskrav för bonus. Låt oss säga att du har fått en bonus på 100 % och valt att sätta in 100 kr. Du har då alltså fått 100 kr extra i bonus. Betting sidans regler och villkor säger att omsättningskravet är 4x. Därmed måste du omsätta 400 kr.
 2. Omsättningskrav för insättning och bonus. I det här exemplet så har du gjort exakt samma insättning till samma regler och villkor. Fast däremot så fastställer reglerna att både insättning och bonus ska räknas in i omsättningskravet. Då betyder det att du istället måste omsätta 800 kr innan du har möjlighet att göra ett uttag

Giltighetstid

Förutom omsättningskrav och minsta odds så är det viktigt att även kontrollera giltighetstiden. Denna bestämmer nämligen hur länge din bonus är giltig.

Om giltighetstiden är 60 dagar så betyder det att du har 60 dagar på dig att uppfylla eventuella omsättningskrav.

Så fungerar minsta odds

Det är även vanligt att en betting sida har vad som kallas för minsta odds, eller minimum odds. Detta anger det är lägsta odds som du kan spela för efter att du aktiverat din bonus.

Detta gäller till exempel om du har tagit emot en bonus med omsättningskrav. I sådana fall så är det bara de odds som uppfyller minsta odds som räknas in i omsättningskravet. Om du spelar för odds som har en lägre nivå än minsta odds, så ingår dessa spel därmed inte i ditt omsättningskrav.

Hur högt detta minsta odds är ska givetvis anges av varje bettingsida. I regler och villkor kan du alltid se om det finns ett lägsta odds. I normala fall så brukar det ligga mellan1,50 och 2,00. Fast som alltid så är det viktigt att komma ihåg att skillnader förekommer.

Exempel minsta odds

Låt oss ta ett exempel för att tydliggöra hur minsta odds fungerar.

 1. Du har fått en bonus som ger dig 100 kr extra.
 2. När du ska placera ditt spel så har det ett minsta odds på 1.60.
 3. Det betyder att du enbart kan välja det spel som har lägst 1.60.
 4. Efter att du har omsatt din bonus till minsta odds 1.60 har du möjlighet att göra ett uttag förutsatt att övriga villkor är uppfyllda.

Transparanta villkor viktigt

Alla bonusar har någon form av villkor och regler. Fast det är väldigt viktigt att bettingsidorna är tydliga med dessa. Du som spelare ska enkelt kunna se hur högt omsättningskravet är, om din bonus till exempel har ett minsta odds eller om det finns andra särskilda regler som påverkar.

Om ett spelbolag inte är tydligt med detta så tycker vi att det är en varningssignal att ta på allvar.

Betttingmarknader

Efter att nu ha tittat på vilka bonusar du kan ta del av på de bästa bettingsidorna så ska vi fortsätta med att titta på bettingmarknaderna. Och med en bettingmarknad så avses det olika typer av spel som du kan välja.

Alternativen av bettingmarknader är många. Det ger dig som spelare en rad möjligheter när du spelar på bettingsidor i sverige. Läs mer så ska vi titta närmare på dom olika typerna av spel.

De vanligaste bettingmarknaderna på bettingsidor

För att hjälpa dig att komma igång har vi satt samman en lista med de vanligaste bettingmarknanderna. Tänk på att olika bettingsidor har olika utbud. Och vissa marknder kräver dessutom lite mer kunskaper – medan andra passar nybörjaren.

1×2

Det här är nog den marknad som de flesta känner till. Det handlar helt enkelt om att spela på om man tror att hemmalaget vinner eller om vinsten går till bortalaget. Och i det här fallet så betyder ju x att det blir ett oavgjort resultat.


Dubbelchans

Dubbelchans än en variant av 1×2. Fast istället för att bara spela på ett alternativ så kan du välja flera, till exempel båce 1x och 12.


Över/under

Det bästa bettingsidorna ger dig även möjlighet att spela på det som kallas för över/under. Betta till exempel på om du tror att antalet mål i matchen kommer att överstiga till exempel 3. Fast du kan även spela på över/under spel när det gäller till exempel antal utvisningar, skott på mål, totalt antal hörnor etcetera.


Draw no Bet

En annan populär betting marknad på de bästa bettingsidorna är det som kallas för Draw no Bet. Med denna så får du pengarna tillbaka om resultatet i matchen skulle bli oavgjort.


Båda lagen gör mål

Den här bettingmarknaden förklarar sig nästan på egen hand. Du bettar alltså på huruvida du tror att båda lagen kommer att göra mål i matchen.


Halvtid/Fulltid

En annan spännande betting marknad är det som kallas för Halvtid/Fulltid. Utmaningen här är alltså att försöka förutse vad resultatet kommer vara i halvtidsvilan respektive då slutsignalen hörs.


Asian Handicap

Många bettingsidor i sverige Erbjuder även så kallade Asian Handicap vilket kan ge dig som spelare ett högre odds, bland annat genom att alternativet oavgjort tas bort tack mitt.


Hörnor

På bettingsidor i sverige kan du även spela på hörnor. Hur många hörnor tror du att det kommer bli totalt i matchen? Eller vilket är bloggen kommer först nå till 4 hörnor? Spel erbjuds garanterat i flera olika varianter.


Gula och röda kort

Ibland går det hett till på planen. Och då kan domaren vara tvungen att dela ut både gula och röda kort. När du spelar på bettingsidor i sverige kan du till exempel välja att spela på hur många kort du tror kommer delas ut totalt, alternativt hur många kort ett visst lager kommer att få.


Målgörare

Du har såklart även möjlighet att spela på målgöraren. Det vill säga den spelare som kommer göra mest mål i en match. Det finns även särskilda spel som ger dig möjlighet att betta på den främste målgöraren i en hel turnering.


Scorecast

En alldeles unik betting marknad är det som kallas för scorecast. Din utmaning är att försöka avgöra vem som blir den första målgöraren samtidigt slutgiltiga resultatet i matchen. Scorecast är knappast valet för nybörjaren men en spännande utmaning för den rutinerade spelaren.

Bet builder

Sedan många år tillbaka erbjuds kombinationsspel på bettingsidor. Det betyder att så att du kan spela på flera olika utfall i till exempel en match.

Numera finns även det som kallas för en bet builder. Det kan innebära att man till exempel spelar på såväl den första målskytten som slutresultatet i matchen. Om du till exempel väljer att kombinera slutresultat med första målskytt så kan du alltid få ett högre odds.

betbuilder betsson

Bet builder är en bettingmarknad som erbjuds på flera av dagens bästa spelbolag.

För den med lite större sportkunskaper är det alltså möjligt sätta samman många olika marknader. Varför inte spela på antal mål i kombination med antal hörnor?

För den som vill höja oddsen är bet builder tveklöst ett intressant alternativ.

Bet exchange – odds börs

Något annat som du inte ska missa att spana in är det som kallas för en odds börs. Sedan några år tillbaka så är det nämligen möjligt att själv får stiga in i rollen som bookmaker.

Istället för att du använder det odds som erbjuds av spelbolaget, så sätter du själv dina egna odds. Dessa odds blir sedan tillgängliga i en odds börs, eller en bet exchange som den också kallas.

Det betyder att andra spelare kan välja att acceptera dina odds. Detta kallas för att du ”bokar dina odds” och att en annan spelare i sin tur köper detodds som du erbjuder.

Den här typen av odds är kanske inte försthandsvalet för den som är nybörjare på betting. Fast om du är en van spelare så kan det här vara en tjänst som är väl värd att spana in.

När du sätter ditt odds så får du helt enkelt försöka göra en uppskattning om ett visst utfall på en marknad. I nästa steg så gäller det att hitta en köpare som vill acceptera det odds som du har satt samman.

Tänk på att alltid kontrollera gällande regler och villkor. I regel så tar spelbolaget nämligen ut en kommission.

Metoder för insättningar och uttag på bettingsidor

I valet av bettingsidor med svensk licens så är självfallet tillgängliga metoder för insättningar och uttag väldigt viktiga. Därför har vi gjort en sammanställning av allt som rör insättningar och uttag på bettingsidor. Detta för att du ska kunna ta del av viktig information som påverkar ditt spelande på bettingsidor.

Vilka betaltjänster finns på bettingsidor?

Som spelare idag så kan du ta del av flera olika typer av betaltjänster på bettingsidor. Under senare år så har det nämligen den ser att många nya betaltjänster som kan användas vid spel på bettingsidor.

Fast det är viktigt att veta att det finns många skillnader mellan olika betaltjänster på bettingsidor. De fungerar inte bara på olika sätt. Vi har även olika avgifter och olika långa uttagstider.

Därför är det alltid en smart idé att göra en jämförelse för att hitta ett riktigt bra alternativ när det gäller insättningar och uttag på bettingsidor.

Överblick av betaltjänster för insättningar och uttag

Vi ska börja med att ge dig en sammanställning av olika alternativ. Dessa tjänster finns alltså tillgängliga på olika bettingsidor. Fast kom ihåg:

 • Alla betting sidor har olika betalmetoder.
 • Ditt spelbolag kan även ha särskilda regler som påverkar dina insättningar och uttag.
 • Den tjänst som du använder kan även ha särskilda regler och villkor.
Betalningsmetoder Ikon

Insättningar och uttag på bettingsidor

 1. Kontokort. Den kanske mest klassiska betalmetoden på bettingsidor är kontokort. Den här typen av betalsätt har använts länge på bettingsidor med svensk licens. Den stora fördelen är förstås att om du redan har tillgång till ett kontokort så kan du använda detta direkt för att göra din första insättning. Kontokort kan även användas för att göra uttag på bettingsidor.
 2. E-plånböcker.  Den här formen av betalmetod dök upp för några år sedan. Syftet var att göra digitala överföringar på nätet lite enklare. Detta genom att kunderna flyttade pengar från sitt bankkonto till en valfri e-plånbok. I nästa steg så kunde insättningar och uttag göras till olika bettingsidor.
 3. Direktöverföringar. Efter e-plånböckerna kom det är ett som kallas för direkt överföringar. På så sätt behövs ingen mellanhand mellan kontokortet och spelbolaget. Istället görs en direkt överföring vilken verifieras med bank id.

För- och nackdelar med olika betalsätt

För att hjälpa dig att välja rätt ska vi nu titta närmare på de olika betalmetoderna. Vi ska titta på dess för- och nackdelar samt titta på hur man gör för att använda tjänsten.

Bettingssidor med Visa/Mastercard

visa ikonKontokort räknas som sagt som världens vanligaste form av betalmetod. Numera så har ju så gott som alla tillgång till ett kontokort som till exempel Visa och mastercard. Om du redan använder dessa kontokort så kan du göra alltså även använda dessa för att göra dina insättningar och uttag. Däremot så är det viktigt att komma ihåg att uttagstiden kan vara relativt lång. I vissa fall så kan ett uttag ta 1-3 dagar.

Bettingsidor med Swish

swish ikonFör alla spelbolag som erbjuda spel på den svenska marknaden, så är Swish ett givet val. Det här är ju en betalningsmetod som många av oss använder i vår vardag.

Du kan såklart även använda Swish när du ska göra din första insättning på en bettingsida. Däremot så erbjuder tyvärr inte alla spelbolag här tjänsten-fast vi kan garantera att allt fler spelbolag ger sina spelare möjlighet att använda sig av tjänsten. Att använda sig av Swish är helt gratis.

Bettingsidor med Trustly

trustly ikonEn annan tjänst som är oerhört populär på bettingsidor med svensk licens är Trustly. Det här är en tjänst som använder sig av bank id. Det är att betyder att du kan göra insättningar direkt, och att uttag faktiskt inte behöver ta längre än 5-15 minuter. Därtill är tjänsten helt avgiftsfri.

Bettingsidor med Zimpler

zimpler ikonEn annan populär tjänst på många bettingsidor är Zimpler. Även den här metoden är enkel att använda sig av. Tekniken bygger på att du kopplar samman ditt kontokort med ditt telefonnummer. På så sätt så är integriteten hög, du behöver nämligen aldrig lämna ut dina uppgifter när du vill göra en första insättning med Zimpler på olika bettingsidor.

Bettingsidor med Neteller

neteller ikonEtt annat alternativ tillgängligt för spelare på betting sidor är Neteller. Eftersom det här är en e-plånbok så behöver du aldrig lämna ut dina personliga bankuppgifter.

Vidare så är betalmetoden väldigt snabb, och den godkänns av många olika bettingsidor. Däremot så kan det finnas vissa begränsningar när det gäller bonusar. Vissa spelbolag godkänner nämligen inte att Neteller används som insättningsmetod om man vill aktivera en bonus.

Bettingsidor med Skrill

skrill ikonÄven Skrill räknas in i kategorin e-plånböcker. Och faktum är att den här tjänsten fungerar på ett liknande sätt som Neteller. Efter att du har anslutit dig till Skrill så kan du göra en överföring från ditt bankkonto. Därefter är det möjligt att göra insättningar och uttag från olika bettingsidor.

Bettingsidor med paypal

paypal ikonVisste du att paypal faktiskt har över 325 miljoner användare? Tjänsten används av människor världen över. Det finns även bettingbolag som erbjuder möjligheten att göra insättningar och uttag med paypal – fast dessa är i dagsläget relativt få.

Bettingsidor med Paysafecard

paysafecard ikonEtt annat alternativ när det gäller betalningar är att använda sig av Paysafecard. Det här är en betalfunktion som är väldigt vanlig internationell, men inte lika vanlig på bettingsidor med svensk licens. Enkelt förklarat så fungerar Paysafecard som ett kontantkort. Innan du börjar att spela så fyller du alltså på ditt kontantkort med en viss summa pengar.

Därefter gör du en överföring till ditt spelkonto. Även om det är enkelt att använda sig av den här betalmetoden för insättningar så är det viktigt att komma ihåg att den inte kan användas för uttag.

Bettingsidor med Apple Pay

apple pay ikonAnnat alternativ som du kan använda dig av för att ta del av till exempel live odds och live streaming är Apple Pay. En smidig och snabb betallösning som alltid erbjuder en hög säkerhetsnivå.

I dagsläget är det däremot relativt få spelbolag som erbjuder möjligheten att göra insättningar och uttag med Apple Pay.

Bettingsidor med Google Pay

google pay ikonGoogle Pay är alternativet för Android-användaren. Tjänsten fungerar på ett liknande sätt som Apple Pay. Även i det här fallet så är antalet spelbolag som erbjuder tjänsten i dagsläget relativt få.

Bästa valet för dig?

Alternativen är alltså många. Därför kan du garantera att alltid hitta en betallösning som passar just dig på spelbolag med svensk licens.

Vissa föredrar att alltid använda det betalmetoder som erbjuder snabba uttag – och då är metoder som till exempel Swish och Trustly att föredra. Lite längre fram i vår guide ska vi återkomma till hur man använder sig av dessa betalsätt när man spelar på det som kallas för betting utan konto.

Samtidigt så finns det andra spelare som föredrar mer traditionella lösningar som till exempel Visa och Mastercard.

Bästa valet för dig?Alternativen är alltså många. Därför kan du garantera att alltid hitta en betallösning som passar just dig på spelbolag med svensk licens.

Vissa föredrar att alltid använda det betalmetoder som erbjuder snabba uttag – och då är metoder som till exempel Swish och Trustly att föredra. Lite längre fram i vår guide ska vi återkomma till hur man använder sig av dessa betalsätt när man spelar på det som kallas för betting utan konto.

Samtidigt så finns det andra spelare som föredrar mer traditionella lösningar som till exempel Visa och Mastercard.
Gränser för insättningar och uttagInnan du börjar att spela på nya bettingsidor så är det viktigt att även kontrollera om det finns några särskilda gränser för insättningar och uttag.
Lägsta och högsta insättningsgränserLåt oss börja med att titta på insättningsgränserna. Vissa bettingsidor har till exempel en lägsta gräns på 100 kr. Det betyder att det inte är möjligt att göra en lägre insättning än så för att börja spela. Det finns även spelbolag med svensk spellicens

Som har en gräns på 50 kr – och sådana som inte har någon lägsta insättningsgräns alls.

Något som också kan påverka insättningsbeloppet är eventuella bonusar. Om ditt spelbolag med svensk spellicens erbjuder en insättningsbonus för odds så har den ofta en lägsta insättningsgräns. Detta visar alltså det lägsta belopp du kan sätta in för att kunna ta del av din bonus. Om detta krav inte uppfylls så kan inte heller bonusen aktiveras.
Lägsta och högsta uttagsgränserPrecis som att det finns lägsta insättningsgränser så finns det även regler gällande uttagsgränser. Vissa spelbolag har till exempel en lägre gräns som måste uppfyllas innan man kan göra ett uttag.

Av säkerhetsskäl så har spelbolag i regel också en högsta uttagsgräns. Denna visar hur stort belopp man kan ta ut under till exempel en veckas tid, eller under en period som motsvarar 30 dagar.
Vilka valutor kan jag spela med på nya bettingsidor?Vilken valuta du har möjlighet att spela med på nya bettingsidor beror på vilken licens som innehas. När det gäller spelbolag med svensk spellicens så sker allt spel med den svenska valutan. Du gör dina insättningar med svenska kronor, satsar med svenska kronor och gör följaktligen även dina uttag med samma valuta.

Internationella spelbolag kan även erbjuda möjlighet till insättningar och uttag med till exempel Euro. Intresset för att spela med kryptovalutor ökar dessutom.

Vilka bettingsidor har bäst odds?

Hur går man då till väga för att hitta de bästa oddsen? Det är nog ens fråga som nästan varenda bettare ställer sig. För det är ju med bra odds som vinsten blir som störst. Och man vill naturligtvis inte välja en betting sida som inte kan erbjuda konkurrenskraftiga odds.

Våra erfarna spelexperter har självfallet närstuderat de är bästa oddsen. Läs vidare så får du ta del av deras bästa tips.

Bäst odds på dagens bettingsidor

Först och främst vill vi säga att vi förstår att det inte är en enkel uppgift att navigera bland alla odds. Det finns idag mängder av olika bettingsidor. Att behålla överblicken är inte enkelt. Flera av bettingbolagen påstår sig dessutom att ha de absolut oddsen – och hur vet man vilka faktorer som egentligen är avgörande?

Våra spelexperter har som sagt gått igenom mängder av olika odds, för att kunna presentera de bästa alternativen för dig.

Genom att följa våra råd så är du bättre förberedd inför kommande spel.

Hur skiljer sig oddsen mellan olika bettingsidor?Oddsen kan skilja sig åt på flera sätt. Olika bettingsidor använder sig till exempel av olika och leverantörer. Detta påverkar både minsta odds och urvalet av höga odds.

En annan skillnad är på vilka marknader som oddsen erbjuds. Erbjuds till exempel bara klassiska odds eller även live odds? Och vilka är de tillgängliga marknaderna?

Vi värdesätter alltid när det finns en mångsidighet. Många olika sporter och flera odds alternativ ger dig större valfrihet.
Du ska till exempel kunna för bra odds både innan matchstart samt bra odds under live spel.

Ett ytterligare plus är om det till exempel ges förhöjda odds i samband med särskilt viktiga matcher.
Bettingsidor med höga oddsMånga letar självfallet efter höga odds, då dessa har potential att ge större vinstutdelningar. Det handlar dels om klassiska bets, men även möjligheten att få höga odds i samband med särskilda kampanjer.

Du kan även få höga odds om du väljer så kallade kombinationsspel på bettingsidor.

I vår lista så hittar du flera bettingsidor som kan erbjuda konkurrenskraftiga höga odds på till exempel live betting.
De bästa oddsen – för vem?Det odds som erbjuds påverkar som sagt den möjliga vinsten. Därför är det alltid viktigt att göra en jämförelse för att kunna hitta de bästa oddsen.

Fast hur ska man då tänka som nybörjare när det gäller odds? Hur stor skillnad är det egentligen på odds 1.80 och odds 1.90 för live betting?

Vi kan förstå att det kan låta som en liten skillnad. Och om man spelar med mindre belopp på bettingsidor så kan man kanske tänka att det inte spelar så stor roll. Fast vi tycker ändå att det är bra att lära sig att förstå hur odds fungerar – och att alltid eftersträva att hitta de bästa oddsen för så väl traditionell betting som live betting.

Om du fortsätter att betta och kanske går in med större insatser, ja då är bra odds garanterat de som kommer göra hela skillnaden.

Vad är förhöjda odds?

Ett begrepp som du kanske har hört tidigare är det som kallas för förhöjda odds. Fast vad är egentligen detta? Och hur fungerar förhöjda odds?

Man kan säga att det här är en form av specialkampanj på bettingsidor. Denna ger dig som spelare extra bra odds på särskilda matcher.

betway foerhoejda odds

Betway: Förhöjda odds

Om det är en ny toppmatch på gång så kan det hända att bettingsidorna försöker locka nya spelare genom att ge dem extra förmånliga odds -förhöjda odds.

Få gratispel

Förhöjda odds – eller boostade odds som de också kallas – har alltså flera fördelar. Du kan få riktigt bra odds på spännande matcher. Det finns även särskilda kampanjer som innebär att förhöjda odds betalas ut i form av gratisspel. Dessa kan du alltså använda för att fortsätta betta på spelbolaget – utan att betala för de enskilda insatserna.

Om du vill testa att spela med förhöjda odds kan vi rekommendera att du kollar in det bettingsidor som vi har rekommenderat i vår lista. I samband med stora mästerskap så delar de nämligen ofta ut förhöjda odds till sina medlemmar.

Tips för att få bäst odds

Vi har nu tittat på de viktigaste faktorerna att tänka på när det gäller odds. Och när du väljer ett av våra rekommenderade bettingsidor så har våra spelexperter självfallet utvärderat det är bäst de bästa oddsen.

Här följer några tips som du kan använda dig av för att alltid hitta bra odds:

 1. Om du är nybörjare rekommenderar vi att du tar lite tid på dig att lära dig hur odds. För du vill garantera att inte gå miste om de bästa oddsen. Det är dessa som kan ge dig de högsta vinsterna.
 2. Jämför alltid olika bettingsidor för att se vad du hittar de bästa oddsen.
 3. Var gärna registrerad på flera bettingsidor. Vissa spelbolag erbjuder de bästa oddsen på ishockey. Andra bettingsidor har bra odds på fotboll och live betting.
 4. Var medveten om att ett spelbolag inte kan ha bäst odds på allt.
 5. Dra nytta av dina specialkunskaper för att hitta det bästa oddsen inom din favoritsport.
 6. Använd bonusar på ett smart sätt för att få tillgång till de bästa oddsen.

Vad är betting utan konto?

Något du garanterat kommer att stöta på när du letar efter dagens bästa bettingsidor är uttrycket ” betting utan konto”. Fast vad är egentligen det? När man pratar om betting utan konto så avses att spelaren kan logga in direkt med sitt bank id.

speedybet betting utan konto

Speedybet: Betting utan konto

Tidigare fanns ett krav att spelaren var tvungen att uppge många uppgifter samtidigt exempel namn, adress och telefonnummer för att kunna registrera ett konto på betting sidor.

Fast tack vare funktionen betting utan konto så går det betydligt snabbare. Allt som behövs för att börja spela och ta del av betting utan konto är att man anger sitt personnummer och därefter loggar in.

Förklaringen till att inloggningen kan göras så enkelt och att man kan spela utan konto är att bank id ger bettingsidorna är att den information som de behöver.

Dessutom är uttagen väldigt snabba om du väljer att spela utan konto. Vi ska fortsätta vår guide med att fördjupa i betting utan konto – för det här är något som garanterat är väldigt vanligt på dagens bästa betting sidor.

Vad krävs för att spela utan konto på betttingsidor?

För att kunna spela utan konto krävs att du är ansluten till bank id. Om du redan har tjänsten så kan du använda den direkt.

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder betting utan konto.
 2. Logga in genom att ange ditt personnummer.
 3. Verifiera genom att använda ditt bank id.

Nu är du som spelare verifierad och du kan börja spela.

Skaffa bank id för spela på betting sidor

Om du ännu inte är ansluten till bank id så kan du enkelt ordna din e-legitimation genom att kontakta din bank.

Numera är flertalet av de svenska bankerna anslutna till bank id. Beställningar för att få tillgång till tjänsten kan göras både via internetbank och på kontor.

Efter att beställningen är gjord krävs också att du laddar ner appen bank id till din telefon.

Insättningar på bettingsidor utan konto

Innan du börjar att spela på bettingsidor krävs självfallet är att vi gör en insättning. När det gäller bättring utan konto så fungerar det lite annorlunda. För i regel så görs alla transaktioner med Trustly.

Den digitala betalningslösningen är väldigt enkel att använda. I samband med din första insättning så verifierar du bara med ditt bank id. Trustly är också ansluten till de flesta banker så därför behöver inte ansluta dig till tjänsten.

Det finns alltså inget krav på registrering utan du kan använda Trustly för att göra dina insättningar och spela utan konto direkt.

Fördelar att göra Trustly insättningar för att spela utan konto

 • Tjänsten är gratis att använda.
 • Flertalet av de svenska bankerna är anslutna.
 • Insättningar görs direkt.
 • Verifiera din insättning direkt med bank id.

Uttag på bettingsidor utan konto

Att spela utan konto är populärt av flera skäl. Ett av de främsta är kanske att det tillåts att göra riktigt snabba uttag. Förklaringen till detta är att bank id används. Därmed så finns det inga krav på att spelaren ska skicka in kopior på till exempel sitt körkort. Istället kan spelaren välja att göra snabba uttag direkt med Trustly.

Allt du behöver göra är att navigera till uttags funktionen och välja önskat belopp. Därefter så kommer du verifiera med ditt bank id.

Att använda sig av den här metoden betyder att snabba uttag alltid utförs – i regel behöver det inte ta längre än 5-15 minuter.

Fördelar att göra Trustly uttag för att spela utan konto

 • Inga avgifter tillkommer vid snabba uttag.
 • Du behöver inte skicka in några i de handlingar för att göra snabba uttag.
 • Verifiera ditt uttag direkt med bankid.
 • Pengarna på kontot inom cirka 5-15 minuter.

Säkerhet på bettingsidor utan registrering

saekerhet ikonDin säkerhet som spelare är självfallet oerhört viktig. Du ska alltid kunna känna dig säker när du loggar in och spelar på olika bettingsidor. När det gällde just bettingsidor utan registrering så har dessa flera fördelar ur ett säkerhetsperspektiv.

Den höga säkerheten kan förklaras av användandet av bank id. Det här är nämligen en tjänst som har utvecklats av de svenska bankerna. Tillsammans har de tagit fram den här funktionen som numera finns i de flesta svenskars mobiltelefoner.

Bank id används självfallet inte bara för betting utan även för nätköp och legitimering i olika sammanhang. Därför är det här ett riktigt tryggt val när man ska verifiera sin inloggning samt sina insättningar och uttag.

Något som vidare höjer säkerheten är ju det som man faktiskt slipper att göra. Du behöver inte skicka in några kopior på ditt körkort. Du behöver inte heller hålla reda på användarnamn och lösenord som kan komma på vift.

Spelmiljö på Sveiges bästa bettingsidor

Spelmiljön är självfallet helt avgörande för att man ska trivas på en ny bettingsida. Och dagens spelare prioriterar verkligen moderna spelfunktioner och en smidig design.

De faktorer som vi tycker är viktigast när det gäller spelmiljö kan du se nedan:

 • Navigation. Självfallet så ska du enkelt kunna sortera olika bettingmarknader och spel. Med några enkla klick ska du hitta fram till det spel du söker.
 • Översikt av spelkupong. Din spelkupong ska alltid ge dig full överblick av aktuella spel.
 • Personliga inställningar. Du ska kunna ställa in dina personliga inställningar via en funktion som mina sidor eller liknande.
 • Spelarvänlig. Miljön ska vara spelarvänlig och väl anpassad till alla de krav som dagens spelare har.
 • Design. Givetvis är också designen väldigt viktig för hemsidan och mobila plattformar.

Bettingsidor med appar

Numera är det så klart en självklarhet att bettingsidor erbjuder riktigt bröd digitala miljöer. Alla bettingsidor erbjuder mobilkompatibla sidor. Du kan alltså logga in och spela på odds och live betting oavsett var du befinner dig.

Många bettingsidor erbjuder även särskilda appar. Dessa förenklar spelandet ytterligare. Logga bara in i appen med hjälp av ditt bank id och ta del av ditt favoritspel. Det kan så klart även sköta alla insättningar och göra snabba uttag direkt via appen.

Fast vilken app är bäst för odds? Läs vidare för att få några tips som hjälper dig att välja rätt.

Svenska bettingsidor med appar

Det finns många fördelar med att använda en app för att spela på odds. Fast det är viktigt att understryka att svenska bettingsidor Självfallet även erbjuder en mobil webbplats. Den öppnas automatiskt när du öppnar bettingsidan på en mobil enhet. Så om man vill så kan man såklart använda denna mobilkompatibla sida för att spela.

Men även om det är möjligt att spela på odds via en mobilkompatibel bettingsida, så har faktiskt en app många fördelar. Du får till exempel tillgång till särskilda funktioner – vilka inte är tillgängliga om man spelar på mobilanpassade bettingsidor.

betting på mobilen unibet

Unibet: Betting på mobilen.

Eftersom du använder dig av bank id, så krävs bara ett enda tryck för att logga in på appen. Du har tillgång till alla funktioner som till exempel live streaming och livebetting. Fast en fördel är förstås att funktioner som dessa ofta funkar smidigare om man väljer svenska betting sidor med en app.

Det är knappast en underdrift att säga att mobil spelandet har förändrat sättet vi spelar på idag. Och vill man få ut så mycket som möjligt av spelande på bettingsidor så är en app ett självklart val.

Fördelar med appar på svenska betting sidor
 • Smidighet: Stor fördel med att spela i en app är den stora smidighet som erbjuds då det gäller till exempel live odds. Här kan du ju ofta gå snabbt, och då är det viktigt att ha en smidig och enkel plattform nära till hands.
 • Design: en enkel design är viktig för användarupplevelsen. Och på det här området så vinner ofta appen över den mobilkompatibla sidan. Designen är enklare, smartare – och snyggare.
 • Användarvänlighet:  Ett krav på bettingsidor idag är en hög användarvänlighet.
 • Funktioner som förenklar spelandet: faktum är att en app kan göra ditt spelande lite enklare. Du kan till exempel ta emot push notiser som ständigt håller dig uppdaterad med re med resultaten. Pris så har du även tillgång till funktioner som cash out via a när du spelar via appen.
 • Snabba uttag: Appar erbjuder även enkla funktioner för att utföra snabba uttag.

Hur installerar man bettingsidor app?

Om ditt spelbolag erbjuder en app så kan denna installeras på din smartphone direkt. I regeln krävs bara att du följer några enkla steg. De flesta betting sidor ger dig även möjlighet att ladda ner deras app via hemsidan.

Ladda ner app för Iphone

 1. Besök Appstore.
 2. Sök efter ditt spelbolag.
 3. Ladda ner appen genom att följa instruktionerna.
 4. Klart!

Ladda ner app för Android

 1. Besök GooglePlay.
 2. Leta upp ditt spelbolag genom att använda sökfunktionen.
 3. Appen laddas ner direkt och du är redo att börja spela!

Vilken är den bästa appen för bettingsidor?

Att använda en app på bettingsidor har alltså många fördelar. Fast givetvis så har alla bettingsidor olika funktioner. Så frågan är då vilken app som egentligen är bäst? Vilken har till exempel bäst funktioner för snabba uttag? Och vilket spelbolag erbjuder bäst live streaming och live betting i appen?

Givetvis så har vi bedömt faktorer som dessa när vi recenserat olika bettingsidor. Vi värdesätter alltid en bra användarupplevelse – oavsett om man väljer ett mobilkompatibelt spelbolag med svensk licens- eller en app.

Så om du vill ha en riktigt bra spelupplevelse så rekommenderar vi att du kollar in våra rekommenderade betting bettingsidorsidor.

Kundtjänst på bettingsidor

support på svenska ikonVi har flera gånger understrukit hur viktigt det är att spela på ett tryggt och säkert bettingbolag.  Tryggheten är något som enligt oss alltid ska komma i första rummet.

Fast säkerhet handlar inte bara om teknik. En trygg och säker spelupplevelse sträcker sig även ut över krypteringar och säkra bank id in Inloggning ä inloggningar. Det handlar lika mycket om möjligheten att få support om man skulle behöva det.

Vilken support erbjuds på bettingsidor?

Det är ett krav att ett spelbolag kan erbjuda kundservice till sina spelare. Om du till exempel spelar på ett betting sida med svensk spellicens så ska du kunna få support av svensktalande medarbetare.

Det här är så klart viktigt eftersom det kan dyka upp många olika frågor under spelandets gång. Kanske har du en fundering av om något som rör dina insättningar och uttag. Eller kanske så vill du ha tillgång till fullständiga regler och villkor för en bonus med riskfritt spel på den svenska marknaden. Då kan du som sagt alltid höra av dig till kundtjänsten.

Så kan du kontakta kundmedarbetarna

De flesta spelbolag och bettingsidor på den svenska marknaden erbjuder support i följande kanaler:

 1. Live chatt. Den absolut vanligaste kontaktvägen är live chatten. Denna är oerhört enkel och smidig att använda sig av. Öppna bara live chatt fönstret och ställ din fråga. Svar får du ofta inom bara några minuter.
 2. E-post och kontaktformulär. Många spelbolag och bettingsidor erbjuder även support via e post och kontaktformulär. Tänk på att försöka beskriva ärendet så utförligt som möjligt. Detta hjälper nämligen medarbetarna att hitta ett bra svar på din fråga.
 3. Telefon. Tidigare var det vanligt att bettingsidor erbjöd support per telefon. Fast numera går vi mot en trend när nya bettingsidor istället väljer att satsa fullt ut på digital kommunikation istället. Vilket knappast är förvånande eftersom support via till exempel live chatt fungerar så bra.
Support även i sociala medier

Numera är det dessutom många bettingsidor som erbjuder support via sociala medier. Många är till exempel aktiva på Facebook, Instagram och Twitter.

Om du har en fråga av mer generell karaktär, så kan du alltså välja att ställa den via de sociala mediekanalerna.

Kolla även FAQ

Fast innan du kontaktar ditt spelbolag så kan vi även rekommendera auto kollar in informationen på deras hemsida. Där kan du ofta hitta en hel del praktisk information. Så chansen är faktiskt stor att svaret på din fråga finns där. Så kolla gärna där först!

Support – en viktig fråga för alla bettingsidor

Att support är en viktig fråga för alla bettingsidor idag råder det ingen tvekan om. I samband med de stora branschgalorna, brukar alltid priser delas ut för det spelbolag som kan erbjuda bäst service till sina kunder. Det här tycker vi är utmärkande för bra kundsupport på bettingsidor:

 1. Spelaren har möjlighet att kontakta bettingsidan på flera olika sätt.
 1. Efter at spelaren har ställt sin fråga så får spelaren en bekräftelse.
 1. Alla spelarfrågor behandlas så snabbt som möjligt.
 1. Medarbetarna har stor kunskap om allt som rör betting.
 1. Nybörjare kan räkna med att få enkel och tydlig kommunikation som förklarar sådant som kan vara oklart.
 2. Det ska självfallet vara enkelt att hitta supportfunktionen – spelaren ska inte behöva leta efter till exempel en live chatt.
 3. Generösa öppettider är också en fördel. Många bettingsidor erbjuder faktiskt support 24/7.
 4. Uppföljning görs gärna för att se hur spelaren uppfattade servicen.

Sammanfattning:

sammanfattning ikonVår expertis handlar alltså om allt som rör betting och odds. I vår stora jämförelse av olika betting sidor har vi gått igenom allt som påverkar ditt spelande. Vår jämförelse omfattar allt från odds till live betting.

Och vår sammanställning visar att dagens spelare har många olika alternativ. Dagens bästa spelbolag ger spelarna möjlighet att ta del av många intressanta bettingmarknader. Genom att jämföra olika betting sidor så kan du få riktigt bra odds på allt från klassiskt 1×2-spel till kombinationsodds.

Tack vare funktioner som till exempel bank id går det dessutom väldigt snabbt att komma igång. Snabba uttag på 5-15 minuter är numera också vanligt. Så välj en av våra rekommenderade bettingsidor – och kom igång och spela redan idag!

FAQ: Vanliga frågor om bettingsidor

I vår lista så kan du se flera olika bettingsidor med bonusar som erbjuder allt från riskfritt spel till välkomstbonusar.
Ditt val av betalsätt påverkar uttagstiden. Snabbast går det med till exempel Trustly som erbjuder uttag på 5 till 15 minuter.
Alla spelbolag har så klart olika utbud. Populära betting marknader är 1×2, kombinationsspel, Asian Handicap och Halvtid/Fulltid.
Det här är en form av bonus som ger dig möjlighet att stänga spelet i förväg.
Även det här är en form av bonus som kan användas för gratis spel, din insats kostar alltså inte något.
Du kan ofta aktivera ditt bonuserbjudande redan första gången som du loggar in för att spela.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]