Skip to main content

Betinia bonus

Missa inte din chans att få en Betinia bonus. Nu när Betinia introduceras i Sverige så har du chansen att få en insättningsbonus. Denna ger dig hela 120 kr i gratisspel. I den här guiden får du all information som du behöver för att kunna börja spela på bettingsidan Betinia och aktivera ditt välkomsterbjudande.

Vi har sammanställt all viktig information om omsättningskrav och liknande – så att du kan använda din välkomstbonus på Betinia på allra bästa sätt.100% upp till 120 kr
Insättningar 100 kr
Välkomstbonus:
Bonusvillkor:
0x Bonus
N/A Citat
60 Dagar
Bonuskod:
Inte nödvändigt
Betalningsmetoder:
mastercard
muchbetter
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa
100% upp till 120 kr
Insättningar 100 kr
Bonus
Bonuskod Inte nödvändigt
Villkor 0x Omsättning
N/A Citat
60 Dagar
mastercard
muchbetter
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa

Hur du aktiverar Betinia välkomstbonus

Du hämtar din Betinia bonus snabbt och enkelt. Följ bara nedanstående steg för att ta del av erbjudandet direkt.

Besök Betinia

Klicka på våra länkar. Dessa tar dig direkt till Betinia webbsida. Där hittar du all viktig information om villkor och liknande. Ta del av dessa innan du aktiverar ditt erbjudande.

Hämta bonus

Klicka på funktionen som har namnet ”Hämta bonus”. Denna hittas direkt på hemsidan. Nu kommer du att få aktivera ditt erbjudande. Läs instruktionerna som ges för att öppna kontot.

Skapa konto

Skapa ett Betinia konto genom att följa instruktionerna. Väljer du BankID så får du första ange ditt personnummer. Ange alltid 12 siffor. I nästa steg får du verifiera ditt konto.

Gör insättning

För att ta del av Betinia bonus krävs en insättning på minst 100 kr. Gå vidare genom att välja ditt betalsätt. Fyll i det önskade belopp. Verifiera därefter din insättning för få bonusen.

Betinia väkomstbonus

Få 120 kr gratisspel

Ta chansen att få ett erbjudande som ger hela 120 kr i form av en gratis bonus.

 • Betinia bonus har inget omsättningskrav.
 • Den minsta insättningen för bonusen är 100 kr.
 • Gratisspelet är giltigt i 60 dagar efter första insättning.

För att välkomna nya svenska spelare så erbjuder Betinia nu alltså en sport bonus.  Denna är tillgänglig för alla spelare i sverige över 18 år som öppnar ett konto på Betinia. Erbjudandet gäller för odds och har ett värde på ett 120 kr. Bonusen är enbart giltig för nya spelare som öppnar ett konto hos Betinia.

Betinia välkomstbonus

Den nuvarande Betinia-bonusen ger hela 120 SEK för nya spelare.

Aktivering av denna bonus sker genom att besöka betinia.se. Om du sätter in 100 kr så får du alltså 120 kr extra att spela för i form av ett gratisspel.

Eftersom du kan använda dig av ditt BankID för att logga in och spela så går det väldigt snabbt att aktivera erbjudandet. Därefter har du tillgång till det fullständiga utbudet av sport och odds som erbjuds på det nyöppnade spelbolaget. Med andra ord finns det många skäl att kolla in kampanjen hos Betinia.

Vad du ska undvika när du aktiv

Betinia tillhör kategorin av spelbolag som erbjuder betting utan konto. Därför är det väldigt enkelt att komma igång att spela med hjälp av e-legitimation.

Logga in direkt med ditt Bankid. Du behöver inte registrera ett traditionellt konto med namn e post, namn telefonnummer etc. Inga bonuskoder är nödvändiga – aktivera din bonus direkt vid inloggning.

För alla spelare som föredrar en snabb och smidig inloggnings process är alltså Betinia ett bra val. Hämta ditt erbjudande och spela direkt.

Experttips för hur du använder din Betinia bonus på bästa sätt

För att få ut mesta möjliga av din Betinia bonus så bjuder vi på ett antal tips. Dessa visar vad du kan tänka på när du tar del av ditt erbjudande samma alltså ger 120 kr gratisspel.

 • Tänk på att alltid kontrollera villkoren. Även om det rör sig om en gratis bonus så är det viktigt att förstå hur bonusen fungerar innan man börjar att spela.
 • Eftersom det här är en bonusen inte har något omsättningskrav så behöver du alltså inte tänka på att du ska spela igenom bonusen innan du har möjlighet att göra ett uttag av eventuella vinster.
 • Fundera på vilka sporter du vill använda din Betinia bonus. Den är giltig i både tradiotionell sport och virtuell sport. Vilken sport passar dig? Fotboll, alpint, tennis, golf eller något helt annat?
 • Innan du börjar att spela är det en smart idé att ha en strategi som klargör om du vill göra flera mindre insatser eller en större när du spelar med ditt gratisspel från Betinia.
 • Gör ett genomtänkt val av vilka spel du vill lägga din insats på och få ut så mycket som möjligt av erbjdandet hod Betinia.

Fördelar med Betinia väkomstbonus

Alla odds bonusar har såklart sina för- och nackdelar. Vi ska fortsätta vår artikel med att titta närmare på just Betinia bonus. Detta gör vi för att du alltid ska få en helhetbedömning av de kampanjer och nya bettingsidor som vi tipsar om.

Eftersom det här är en gratis bonus så har den faktiskt många fördelar. Om du sätter in 100 kr så får du ju 120 kr extra att spela för. Och en gratis bonus kan alltid erbjuda en form av riskfritt spel. Om du vinner så får du ju behålla dina pengar.

En annan stor fördel är att bonusen hos Betinia inte har något omsättningskrav. Därmed behöver du alltså inte oroa dig för att du inte ska hinna uppfylla de villkor som krävs innan du har möjlighet att göra ett uttag av eventuella vinster från Betinia.

Eftersom bonusen är giltig i både sport, live betting och virtuell sport så erbjuder erbjudandet även en hel del valfrihet för spelare här i Sverige. Och vem gillar inte att ha många alternativ?

På det här är spelbolaget används Sbtech som oddsleverantör. Det är ett betyder att du alltid har tillgång till konkurrenskraftiga odds på både svenska och internationella marknader.

Nackdelar med Betinia välkomstbonus

Hur ser det då ut när vi tittar på nackdelarna med insättningsbonusar likt dessa? Eftersom det här handlar om en bonus med gratis spel så är summorna ganska låga. Det maximala beloppet som du kan ta del av vid en insättning på 100 kr är som sagt ett gratisspel på 120 kr.

Om du väljer att öppna ett konto så har du alltså inte möjlighet att ta del av en matchningsbonus eller liknande – istället så är det enbart gratis spel som gäller.

Andra bonusar på Betinia

Det här är garanterat ett spelbolag som har mycket att erbjuda. Utbudet av odds är varierat och du kan ta del av allt från fotboll till hockey via handboll, basket, alpint och mycket mer. Dessutom erbjuds som redan nämnts även virtuell sport.

Som spelare så har du möjlighet att ta del av många spännande nyheter och kul aktiviteter som skapar variation i spelandet hos Betinia.

Däremot så tillåts för närvarande enbart välkomstbonusar på svenska spelbolag. Detta är alltså ett krav från den svenska spelinspektionen som fastställer att spelbolag med svensk spellicens enbart för erbjuda välkomstbonusar till nya spelare.

Fast vi kan garanterat räkna nya insättningsbonusar hos Betinia. Den här gången handlar det som sagt om gratis spel. Kommande bonusar hos Betinia kan även erbjuda möjligheten att till exempel få ett matchat belopp på den insättning som spelaren har gjort.

Betinia bonus villkor

Det är som sagt vanligt att en bonus har särskilda regler och villkor. Innan man börjar spela är det viktigt att ha koll på dessa. För det är ju dessa som påverkar hur bra en bonus i slutändan är.

Hos Betinia erbjuds som sagt en bonus utan omsättningskrav. Detta är alltid ett stort plus. Den stora fördelen är så klart att du kan spela direkt och göra snabba uttag. Du behöver inte oroa dig för att uppfylla ett alltför högt omsättningskrav. På så sätt så har man inte särskilt mycket att förlora på att aktivera en bonus utan omsättningskrav.

Dessutom behöver du ju inte göra en särskilt stor insättning för att ta del av ditt erbjudande hos Betinia. Det lägsta belopp som kan sättas in för att spela är 100 kr. Även det är en fördel för spelaren.

Du kan välja att göra din första insättning med flera olika betalsätt. Det absoult snabbaste alternativet är att använda sig av Trustly.

Denna betalmetod är sammankopplad med ditt BankID. På så sätt så kan registrering och första insättning göras väldigt snabbt. Andra tillgängliga alternativ för insättningar är bland annat och Visa och Mastercard.

Spelbolaget erbjuder även insättningar och uttag med e plånböckerna Skrill och Neteller. Vi vill dock observera dig på att dessa betalsätt inte kvalificerar till den bonus som just nu erbjuds till nya spelare som väljer att öppna ett konto hos Betinia.

Betinia bonuskoder

Tidigare var det vanligt att spelare var tvungna att uppge särskilda bonuskoder. Med hjälp av dessa så var det möjligt att aktivera olika kampanjer och erbjudanden. Nu är det dock väldigt ovanligt att bonuskoder behöver uppges.

Betinia bonuskod

Betinia Bonuskod: Spelbolaget fungerar vanligtvis utan tilläggskod.

Istället så kan man logga in, aktivera sitt erbjudande och börja spela direkt. Inget onödigt krångel utan fullt fokus på spelandet!

Detta gäller även hos Betinia. Det här är ett modernt spelbolag med alla funktioner som efterfrågas av dagens spelare.

Som vi redan har nämnt så använder ju du ditt BankID för att sköta det mesta som rör spelandet på den här sidan. Därmed finns det inget krav på att genomgå en krånglig registrering – och det finns inte heller något krav på att uppge bonuskoder.

Om du är en spelare som föredrar en snabb och smidig spelupplevelse, så är det här alltså ett klockrent val för dig.

Vad ska du göra om din bonus inte aktiveras?

Har du stött på några bekymmer med din bonus? Fungerar inte aktiveringen av ditt erbjudande på spelbolaget? I sådana fall så följer du dessa steg för att lösa problemet.

Kontrollera din insättning

Ett krav för att du ska kunna ta del av din insättningsbonus är att du gör en insättning. Denna insättning måste uppstiga till 100 kr. Om du inte uppfyller detta krav så kan bonusen inte heller aktiveras. Steg ett är alltså att kontrollera din insättning och att du faktiskt har gjort en insättning på minst 100 kr.

Använde du rätt betalsätt?

Som redan nämnts så kan du använda dig av flera olika betalmetoder. Betinia ger dig som spelare en rad olika alternativ.  Däremot så är det inte möjligt att göra en insättning med Skrill eller Neteller om du vill ta del av den bonus som erbjuds just nu på Betinia.

Betinia insättnings- och uttagsalternativ

Betinia stöder insättning via Visa, Mastercard och Trustly.

Kontakta kundservice

Om du har uppfyllt kravet på insättning och ändå inte kunnat aktivera ditt erbjudande så rekommenderar vi att du kontaktar spelbolagets kundservice. Du har till exempel tillgång till en live chatt som håller öppet dygnets alla timmar. Vill du ha svensk support så har du den öppet för spelarna under dagtid.

Du kan även mejla direkt till spelbolaget för att få hjälp med verifieringen av din bonus, den svensktalande support nås på support@betinia.se.

För- nackdelar med Betinia bonusar

Vi tycker att det är viktigt att vara transparenta. Nedan redogör vi för både för- och nackdelar med med det bonusprogram som erbjuds på hos Betinia.

Fördelar

 • Betinia erbjuder ett brett urval av spelmarknader. Du har möjlighet att ta del av dessa genom att aktivera ett erbjudande.
 • Betinia erbjuder en väldigt smidig och snabb process. Du kan aktivera dina erbjudanden direkt med din e-legitimation.
 • Betting utan konto är en annan stor fördel. Detta gör allt som rör bonusar smidigt och snabbt.
 • Betinia är tydliga med allt som rör villkor och regler. Det ger dig en tydlig översikt av allt som rör din bonus.

Nackdelar

 • En nackdel är så klart att för närvarande så kan spelbolag med svensk spellicens endast erbjuda ett begränsat urval av bonusar.
 • Vi hade gärna sett att det funnits flera olika typer av bonusar som nya spelare kunde använda sig av.
 • Krav på e-legitmation för de flesta bonusar.
 • Insättningar med e-plånböcker kvalificerar ej till bonus.

Riktiga kommentarer

Vi har alltså gjort en expertbedömning av det populära spelbolaget. Fast vad tycker egentligen spelarna själva? Vi har tagit del av några kommentarer från spelare som har använt sig av den bonus som finns just nu hos Betinia.

Anton R: En riktigt bra bonus tycker jag. Eftersom man får en gratis bonus så har man ju faktiskt egentligen inte så mycket att förlora på att aktivera erbjudandet. Jag använde mina gratis spel för att betta på fotboll – och kommer troligtvis fortsätta att spela på det här spelbolaget.

Tom: Vem gillar inte att få gratis bonusar? Jag brukar alltid passa på att hämta hem kampanjer med gratisspel. Den här gången så fick jag alltså 120 kr extra. En schysst och bra bonus helt enkelt.

Markus N:  Jag gillar att testa nya spelbolag och prövade nyligen att spela på Betinia. Innan jag började spela så tog jag så klart del av välkomstbonusen. Man fick 120 kr i gratisspel, vilket är en rätt bra bonus! Om man vill testa spelbolaget så kan jag rekommendera att inte missar dessa gratisspel.

Pia: Yes! Självklart tog jag delar av min gratisbonus. Det var enkelt att aktivera sina gratisspel. Allt man behövde göra var att logga in med BankID och så kunde man aktivera gratis kampanjen direkt. Superenkelt.

Sammanfattning

sammanfattning ikonI den här guiden så har vi tittat närmare på det bonuserbjudande som erbjuds just nu på Betinia. Det här är ett spännande spelbolag som erbjuder alla tänkbara sporter. Du kan ta del av ett av marknadens bredaste urval av odds. Dessutom är Sbtech dess oddsleverantör vilket garanterat är ett kvalitetstecken för alla svenska bettingsidor.

Du kan använda dina gratisspel som är värda 120 kr på många sätt. Eftersom bonusen inte har något omsättningskrav så behöver du aldrig oroa dig för att inte hinna spela igenom erbjudandet. I jämförelse med andra man kampanjer med ett bonuskrav på kandke 20x eller till och med 30x så är det här erbjudandet så klart väldigt förmånligt.

Dessutom så behöver du bara göra en insättning på 100 kr för att ta del av insättningsbonusen. Det gör att bonusen även passar pefekt för nybörjare och den som kanske spelar med lite lägre insatser.

Och på det här spelbolaget är det som sagt enkelheten som står i fokus. Du behöver aldrig ange några bonuskoder utan loggar in och verifierar direkt med ditt BankID. I jämförelse med andra spelbolag så går det extremt enkelt att komma igång och spela samt aktivera ett bonuserbjudande.

Så vill du ta del av en snabb och smidig spelupplevelse är valet givet. Betinia ger dig tillgång till en rad olika marknader. Betta och vinna på allt från klassiskt 1×2-spel till asian handicap, målspel, antal hörnor, matchens främsta målgörare och mycket mer.

FAQ

Den bonus som du kan ta del av för tillfället är giltig i 60 dagar. Dagarna börjar räknas från det att du gör din första insättning. Observera alltså att dagarna inte börjar räknas första gången du använder bonusen utan från dagen då första insättningen gjordes.
Betinia är ett spelbolag som använder sig av e-legitimation. Det betyder att du loggar in och spelar direkt genom att använda ditt BankID. För att kunna ta del av din bonus så behöver du alltså använda ett BankID. Är du ännu inte ansluten till tjänsten? Kontakta din bank så får du ett BankID omgående.
Självfallet! Du kan logga in och spela på alla typer av enheter. Betinia är ett spelbolag väl anpassat för spel på både Iphone och Android.
Den lägsta insättning du kan göra för att ta del av ditt erbjudande ligger på 100 kr.

Alla testrapporter om Betinia

ÄmneBetinia Test
RecensionBetinia Recension
BonusBetinia Bonus


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]