Skip to main content

Betinia recension

Häng med när vi tar en närmare titt på Betinia. Hur bra är oddsen? Vilken nivå håller live bettingen? Och finns det en bonus för nya spelare? Det här spelbolaget får ett toppbetyg av oss. Läs vidare i vår utvärdering av Betinia så förstår du snart varför.100% upp till 120 kr
Insättningar 100 kr
Licens för sportspel:
ADM
Ladda ner appen:
Mobile
Kontakta:
chat email
Betalningsmetoder:
mastercard
muchbetter
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa
Wettsteuer:
Nein
Allmänna fakta:
 • Användarvänliga odds och bonus
 • De har snabba uttag
 • Har hyfsad sportbook utbud
100% upp till 120 kr
Insättningar 100 kr
Licens ADM
App
Mobile
Kontakt
chat email
Wettsteuer Nein
 • Användarvänliga odds och bonus
 • De har snabba uttag
 • Har hyfsad sportbook utbud
mastercard
muchbetter
neteller
paysafecard
skrill
trustly
visa

För- och nackdelar

Våra spelexperter har alltså utvärderat Betinia. Här kan du se några av för- och nackdelarna med att spela på Betinia.

Jan erfarenhet Betinia

Fördelar

 • Betinia erbjuder ett brett utbud.
 • Snabba uttag.
 • Innehar en svensk licens.
 • Konkurrenskraftiga odds på toppligorna.
 • Bra utbud av livebetting.
 • Odds från Sbtech.
 • Bonus utan omsättningskrav.

Nackdelar

 • Svensk support endast dagtid.

Betinia betting plattform

Här kan du alltid ta del av den senaste tekniken och välja mellan en rad olika betting marknader. Oddsen levereras av Sbtech – och de bästa betting alternativen för sportälskaren kommer vi alltså att presentera här.

🏠 FöretagBetinia Ltd
🔎 Rättslig formLimited
⏰ Grundandeår2019
🌍 LandCuracao
🙋‍♂️ Anställdaca. 300
💻 Hemsidawww.betinia.se

Odds

Vi ska fortsätta vår recesnion med att kika närmare på oddsen. Och det är som sagt Sbtech som är oddsleverantör på spelbolaget. Och det är garanterat ett tecken på en hög kvalitet på nya bettingsidor. Oddsleverantören är kända för att erbjuda väldigt bra odds på mängder av olika marknader. Att Betinia valt att samarbeta med den här aktören är därför ett stort plus och något som du kan dra stor nytta av.

Betinia odds

Oddsöversikten hos Betinia övertygar oss. Valet är enormt.

Du kan givetvis välja att ta del av många olika spelmarknader. Välj om du vill spela med klassiska odds eller live odds – du har garanterat alltid många olika alternativ att ta del av.

I samband med särskilda event så kan även särskilda förhöjda odds erbjudas. Detta ger dig alltså ännu högre odds på spännande matcher när Sverige till exempel spelar i EM eller VM.
Hos Betinia finns samtliga spelfunktioner och odds som vi efterfrågar. Till exempel har du tillgång till det som kallas för en betbuilder hos Betinia. Detta ger dig möjligheten att sätta samman egna odds på Betinia.

När du använder den här funktionen så har du möjlighet att sätta samman flera odds under till exempel en och samma match. Om du till exempel spelar på fotboll på Betinia så kan du spela på både slutresultatet och den första målgöraren i matchen i kombination med antal hörnor.

Som redan nämnts så erbjuds även ett brett urval av liveodds på Betinia. Dessa presenteras i en egen sektion på hemsidan. På Betinia live betting kan du alltid se vilka matcher som snart ska börja och det aktuella live oddsen för dessa.

Även när det gäller live odds så erbjuds riktigt bra nivåer för alla spelare. Betinia kan erbjuda konkurrenskraftiga odds på de flesta typer av marknader. Detta blir såklart ett stort plus i vår Betinia recension. Liveodds är ju nämligen något som lockar många spelare.

Så varför inte ta chansen att betta live på ligor som Premier League eller Champions League när du spelar på Betinia? Betinia odds ger dig chansen att maximera ditt spelande och ett brett utbud ger dig tillgång till många valmöjligheter.

Sport marknader

Ett måste för dagens spelbolag är såklart att det finns ett brett urval av sport marknader. Spelarna ska kunna välja mellan allt från det är stora sporterna som till exempel fotboll och hockey men även ha tillgång till mer ovanliga spel. Givetvis så efterfrågas möjligheten att spela på såväl toppligor som mindre turneringar. Och vår bedömning visar att Betinia har det mesta man kan efterfråga av ett spelbolag i dag. Vi ska fortsätta med att titta närmare på några av de främsta marknaderna följande sporter hos Betinia:

 • Fotboll
 • Ishockey
 • Tennis
 • Handboll

Fotboll

När det gäller fotboll så kan du alltid se fram emot ett brett urval av spel och riktigt bra odds. För faktum är att fotboll är är den populäraste sporten hos Betinia. Du kan välja att ta del av europeiska toppligor som till exempel Premier League eller Champions League.

Betinia livebet

Hos Betinia kan du placera livespel på en mängd olika sporter.

Givetvis så har du även tillgång till massor av svensk fotboll. Du kan spela på många olika marknader – från klassiskt 1×2 till matchens främsta målgörare via antal hörnor.

Och precis som på många andra spelbolag så kan du räkna med flest bettingmöjligheter i samband med de stora mästerskapen. Inte minst då det blågula laget spelar i EM och VM.

Visste du att du faktiskt har över 200 spelalternativ när du bettar på just fotboll? Minst sagt imponerande! Fotbollsälskare har kort sagt en hel del att se fram emot på hos Betinia, så missa inte att kolla in alla aktuella bettingmöjligheter på fotboll.

Ishockey

Något som garanterat också lockar många spelare är möjligheten att betta på hockey. Givetvis så har du tillgång till flera olika marknader hos Betinia när det gäller hockey. På Betinia har du t,ex, möjlighet att spela på både NHL och SHL.

Hockeysektionen håller en riktigt hög nivå och en jämförelse med konkurrenterna visar att oddsen för hockey ligger på bra nivåer.

När ishockeysäsongen drar igång finns det alltså många skäl att kolla in utbudet hos Betinia.

Tennis

Letar du efter ett spelbolag som erbjuder ett brett urval av tennis? Då ska du inte missa att kolla in det utbud som erbjuds på Betinia. Du har möjlighet att spela på samtliga av de turneringarna från Australian Open via French Open till klassiska Wimbledon.

Även om urvalet av spelmarknader inte är lika stort som när det gäller fotbolll och ishockey så har du ändå tillgång till många intressanta tennismarknader.

Givetvis så kan du även ta del av live betting inom tennis. Håll utkik i samband med de stora mästerskapen för att se vilka live alternativ som erbjuds för tillfället hos Betinia.

Handboll

På Betinia har du alltså tillgång till mängder av olika sporter. Ett annat populärt alternativ är handboll. Det här är ju en sport som lockar en stor publik i Sverige. Självfallet så har Betinia sett till att fylla på med riktigt bra odds på de främsta ligorna i handboll. Så när Sverige spelar nästa stormatch så kan du självfallet välja att göra en insats på Betinia.

Vintersport

I Sverige så är intresset för att betta på vintersport också stort. Och självfallet så ser Betinia till att erbjuda flera olika betting möjligheter. Varför inte betta på de alpina mästerskapen i störtlopp?

Du har alltid tillgång till flera olika marknader. I samband med stora mästerskap som OS kan vi dessutom också räkna med att Betinia kommer att erbjuda ännu fler alternativ för den som vill betta på vintersport. Du kan givetvis även betta på de stora tävlingarna i länggskidåkning.

Basket

Missa inte heller det stora utbud av odds som erbjuds på basket. På Betinia har du till exempel möjlighet att betta på både NBA och FIBA. Euroleague och Liga ACB är två andra favoriter,

Om du letar efter bra basket odds så kan det alltså vara en god idé att kolla vilka alternativ som erbjuds på Betinia.  Och självfallet så kan du även räkna med fler spelmöjligheter i samband med stora evenemang så som EM, VM och OS.

Ett annat tips är även att kolla närmare på vilka olika former av specialspel som erbjuds. För den som vill live betta på basket erbjuder Betinia till exempel över/under spel.

Välkomsterbjudande på Betinia

Innan du börjar att spela hos Betinia så ska du inte missa möjligheten att aktivera din insättningsbonus. Just nu finns nämligen en välkomstkampanj hos Betinia för alla nya spelare. Om du väljer att öppna ett nytt konto på denna Pay N Play sida så kan du få hela 120 kr i gratisspel.

Och inte nog med att du bjuds på ett gratis spel på Betinia. Din Betinia  bonus har dessutom inte något omsättningskrav alls. Med andra ord en klockren bonus utan omsättningskrav för den som är nyfiken på att testa på att spela på det nya och spännande Pay N Play spelbolaget Betinia.

På det här spelbolaget så använder du dig alltså av ditt BankID för att logga in och spela. Fördelen är givetvis att det går väldigt snabbt och enkelt att komma igång.

Du loggar in och scannar av QR-koden och verifierar därefter med ditt BankID efter att du har fyllt i ditt personnummer. Enkelt, eller hur?

För att kunna ta del av dina gratisspel hos Betinia krävs en insättning på minst 100 kr. När det gäller giltighetstiden så råder det inga som helst konstigheter. Ditt erbjudande hos Betinia  är nämligen tillgängligt i hela 60 dagar.

Lite längre fram ska vi kika på hur du gör insättningar på Betinia – liksom hur du går till väga för att göra snabba uttag. Läs vidare i vår Betania recension för att få all information du behöver.

För vem passar då den bonus som just nu erbjuds hos Betinia? Vi tycker att det här är en bonus som många spelare kan dra nytta av. Eftersom du får gratisspel så har du ju inte så mycket att förlora på att aktivera ditt erbjudande hos Betinia.

Att du dessutom inte behöver göra en särskilt hög insats för att kunna ta del av kampanjen hos Betinia är såklart ytterligare en fördel. Den lägsta insättning som krävs hos Betinia för att kunna aktivera bonusen är ju bara 100 kr. Därmed är den kampanj som just nu erbjuds på Betinia även lämplig för alla bettingnybörjare.

Finns det free bets på Betinia?

Den aktuella hos Betinia ger dig alltså möjlighet att ta del av gratis spel. Free bets är givetvis en bonus som ger dig som spelare många fördelar. Så missa inte chansen att aktivera din Betinia bonus och få en riktigt bra start på ditt spelande.

I jämförelse med andra spelbolag på svenska marknaden så erbjuder Betinia helt klart ett väldigt bra upplägg och du har alltid tillgång till många olika sporter.

Med andra ord så kan du använda dina free bets på många olika sätt – en ytterligare fördel med Betinia bonus.

Betinia webbsida

I vår utvärdering av Betinia så har vi självfallet även tagit en närmare titt på användarmiljön. Som ett nyöppnat spelbolag så kan Betinia erbjuda alla funktioner som krävs idag. Du loggar som sagt in snabbt och enkelt och kan börja betta direkt. Även navigering mellan olika funktioner fungerar väldigt smidigt, precis som insättningar och uttag.

Betinia hemsida

Betinia presenterar de många olika sporterna på hemsidan.

Den enhetliga designen hittar helt rätt och det är lätt att trivas som spelare. Upplägget i svart och grönt är både schysst och modernt och spelkänslan är garanterat på topp.

Oavsett om man föredrar att betta live eller med traditionella odds så erbjuder Betinia en enkel och snygg spelmiljö. Alla funktioner på Betinia är självfallet anpassade för att fungera på olika typer av enheter.

Den mobilkompatibla sidan på Betinia lämpar sig lika bra för spel på surfplattan som på dator.

Oavsett om det gäller Android eller iPhone så erbjuder Betinia alltid en hög nivå.

App

Betinia App

Föredrar du en klassisk mobilkompatibel sida eller att spela i en app? Betinia ger dig faktiskt möjlighet att själv välja.  Det nya spelbolaget har nämligen utvecklat en riktigt bra app som är anpassad för alla typer av odds samt live betting. Givetvis har du även tillgång till alla andra tänkbara funktinoner som du kan behöver när du bettar.

Genom att alltid ha tillgång till en app så kan du självfallet spela oavsett var du befinner dig. Ett extra plus blir det i vår Betinia recension för faktumet att appen är så enkel att använda – inte minst då det gäller funktioner som livebetting.

Betalsätt på Betinia

Något som vi alltid utvärderar när det gäller nya spelbolag är dess betalmetoder. Ett nytt spelbolag ska självfallet alltid kunna erbjuda flera olika alternativ när det gäller insättningar och uttag.

Betinia insättnings- och uttagsalternativ

Betinia stöder insättning via Visa, Mastercard och Trustly.

Och på det här området så finns det ingenting att anmärka på. Betinina ger oss tillgång till flera olika funktioner för att sätta in pengar samt snabba uttag. Välj det alternativ som passar dig bäst.

Insättningar

Som spelare på Betinia så kan du alltså välja mellan flera olika alternativ när du vill sätta in pengar på ditt spelkonto. Det absolut snabbaste alternativet är Trustly. Det här är ju en direktbanköverföringsmetod som betyder att du kan sätta in pengar direkt på ditt spelkonto. När du använder dig av Trustly så är den minsta insättning som du kan göra för att kunna spela på Betinia 100 kr.

Det här är nog det betalsätt som de flesta spelare föredrar. Fast givetvis så erbjuder Betinia dig även andra alternativ.

Du kan till exempel välja att göra en insättning med kontokort. Både Visa och Mastercard erbjuds som betaltjänster hos Betinia. Vidare så finns det även möjlighet att använda sig av e-plånböcker. Hos Betinia,  ett spelbolag med svensk licens, godkänns överföringar med både Skrill och Neteller.

Att det finns så många olika alternativ att använda sig av när man spelar på Betinia är givetvis ett stort plus. På så sätt kan alla spelare enkelt välja det alternativ som passar just dem bäst .

Och vill du ha ytterligare information om de olika betalmetoderna så erbjuder Betinia självfallet även detta på sin hemsida. Där kan du till exempel hitta information om särskilda insättningsgränser och liknande.

Och det är alltså en insättning på lägst 100 kr som krävs för att man ska kunna aktivera den bonus som just nu erbjuds till nya spelare på Betinia.

Insättningar som görs med Trustly, Paysafecard, Skrill, Neteller, ecoPayz, Much Better, Visa och Mastercard görs direkt.

Uttag

Något som de flesta spelare på den svenska spelmarknaden föredrar är snabba utt. Uttag som görs med Paysafecard, Skrill, Neteller, ecoPayz eller Much Better, görs direkt. Uttag med Trustly görs på 12 timmar.

Samtliga av de betalsätt som erbjuds på Betinia är självfallet trygga och säkra att använda och godkända på spelbolag med svensk licens.

Fast som du kan se så finns det stora skillnader i hur lång tid ett uttag tar. Därför så råder vi dig alltid att fundera på vilken betalmetod som passar dig allra bäst. Detta för att aldrig behöva vänta i onödan på att göra ett uttag när man spelar på Betinia.

Kundsupport

Något som är viktigt när man spelar på nätet är möjligheten att snabbt kunna få support. Om det dyker upp en fråga om till exempel minsta insättning eller andra regler som gäller för nya kunder är det viktigt att snabbt kunna få svar.

Betinia erbjuder faktiskt en support som finns tillgänglig för dig dygnet runt. Undrar du över något som rör Betinia odds eller någonting kring till exempel e sport så kan du alltid snabbt få svar.

Det enklaste sättet att ställa frågor till Betinia är att använda sig av deras live chatt. Betinia erbjuder en smidig chatt funktion direkt via hemsidan. Öppna bara chatt fönstret på Betinia och ställ din fråga direkt till en av medarbetarna.

📱 HotlineIngen
📩 E-postsupport@betinia.se
💬 LivechattJa
📋 KontaktformulärJa

Du har som sagt möjlighet att få support hos Betinia dygnet runt. Däremot så erbjuds enbart engelsktalande support på nattetid.

Ett krav är dock att spelbolag som har en svensk licens även erbjuder svensktalande support. Och självfallet erbjuds även detta på Betinia. Hör du av dig på dagtid så kan du alltid få support på svenska.

Den spelare som vill kan även välja att kontakta Betinia via e post. Däremot så tar du lite längre tid om man föredrar mailkontakt. Du kan skicka dina frågor till adressen support@betinia.se.

Om din fråga är av en mer generell karaktär kan vi även tipsa om att du kollar in det vanliga frågor och svar som finns publicerade på Betinia hemsida.

Riktiga kommentar från spelare

Betinia Trustpilot

Betinia är fortfarande relativt nytt på Trustpilot. Rankingen är därför ännu inte ett mått.

I den här guiden så har du kunnat ta del av en bedömning gjort av våra spelexperter. Fast vad säger de riktiga spelarna? Hur var deras spelupplevelse på Betinia? Vi tog oss en närmare titt.

Sofia: Kul och bra live betting. Fanns många olika marknader att välja bland och flera olika sporter. Första insättningen funkade väldigt smidigt och jag kunde aktivera en bonus som gav gratis spel för 120 kr direkt.

Axel: Betinia  är ett av flera nya spelbolag som jag har testat under den senaste tiden. En stor fördel var så klart att man kunde få en Betinia bonus som gav gratis spel som var värda 120 kr. Min spelupplevelse så här långt har varit riktigt bra och jag kan rekommendera att man testar att spela på Betinia.

Joel: Om man vill testa ett nytt spelbolag som erbjuder riktigt bra fotboll då tycker jag att Betinia är ett intressant alternativ. När jag speladet fick jag riktigt bra odds på serie a, så man tackar! Har har inte testat så många andra spelmarknader på Betinia men har hört en hel del positivt från andra spelare.

Rolf: Överlag så hade jag en riktigt bra spelupplevelse på Betania. När jag blev medlem på Betinia så kunde man få en välkomstbonus med gratis spel. Och vem gillar inte gratis bousar? Tycker att utbudet inom hockey var riktigt bra, och kommer garanterat att fortsätta spela på Betania.

Sammanfattning

sammanfattning ikonBetinia är ett spelbolag som har det mesta som vi önskar oss av bettingsidor i dag. Logga in och spela direkt. Här slipper du all form av krånglig registrering.

Därefter har du tillgång till ett utbud som innehåller de flesta tänkbara bettingmarknader. Flera av toppligorna erbjuds i fotboll på Betinia. Dessutom så har du tillgång till riktigt bra live betting på Betinia: betta live på t.ex. ishockey, tennis, basket och handboll.

Som spelare på Betinia har du dessutom chansen att aktivera ett välkomsterbjudande som ger dig hela 120 kr i gratis spel. Att din bonus på Betinia dessutom inte har något omsättningskrav är såklart ett ytterligare plus i vår bedömning av Betinia. Därtill så kan du göra uttag och bara 5 till 15 minuter.

Om du vill testa att spela på nykomlingen Betinia så ska du klicka dig vidare för att hämta hem ditt bonuserbjudande direkt!

Frågor och svar

Ja, alla nya kunder har chansen att aktivera ett välkomsterbjudande. Följ våra länkar för att aktivera ditt erbjudande direkt. Tänk på att göra en minsta insättning på 100 kr.
Ja, Betinia innehar en svensk spellicens. Spelbolaget har därmed godkänts av den svenska Spelinspektionen.
De snabbaste uttagsmetoderna erbjuder pengar på kontot inom 5 till 15 minuter. För närvarande är det snabbaste betalsättet på Betinia Trustly.
Vår utvärdering visar att Betinia odds och odds för livebetting håller god nivå, som spelare kan du alltid ta del av konkurrenskraftiga odds.
Den tillgängliga välkomstbonusen gäller endast nya spelare.
På Betinia hittar du det mesta i sportväg – fotboll, basket, handboll, alpint, vintersport och mer därtill.

Alla testrapporter om Betinia

ÄmneBetinia Test
RecensionBetinia Recension
BonusBetinia Bonus


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]