Skip to main content

Betway bonus

Det brittiska företaget, Betway, hade en blygsam början år 2006 men har idag 2 miljoner användare och nya kunder registrerar sig varje dag. Över 600 anställda och 1300 stödpersonal jobba hårt för att set till att Betway är ett attraktivt alternativ för nya kunder såväl som äldre.
100% upp till 100 kr
Insättningar 100 kr
Välkomstbonus:
Bonusvillkor:
1x Bonus
1,75 Citat
60 Dagar
Bonuskod:
Inte nödvändigt
Betalningsmetoder:
mastercard
neteller
paysafecard
trustly
visa
100% upp till 100 kr
Insättningar 100 kr
Bonus
Bonuskod Inte nödvändigt
Villkor 1x Omsättning
1,75 Citat
60 Dagar
mastercard
neteller
paysafecard
trustly
visa

Betway har skapat Betway bonus för att välkomna nya spelare och göra det enklare för dem att spela mer i början. Betway erbjuder bra för nya kunder och ger olika omsättningskrav för olika spel.

Med ett bra utbud på spel, och en enkel välkomstbonus som nu kallas för flexi-välkomstbonus, så finns det mycket för nya kunder att söka sig till.

Hur man gör anspråk på Betway bonus

Du är berättigad till en välkomstbonus hos Betway som du spelare. Så här gör du för att ta ut den.

Börja skapa ett konto

Gå till Betways hemsida och tryck på knappen högst upp till höger, bredvid logga in, där det står Registrera dig.

Använd ditt BankID för att registrera dig.

Du måste identifiera dig för att skapa ett konto. Du kan enkelt göra detta med BankID eller mobilt BankID.

Fyll i och bekräfta

Fyll sedan i din kontaktinformation, godkänn Betways villkor och bekräfta att du vill ha Betway bonus. Du har nu ett konto!

Gör en insättning

Tryck på insättning. Sätt in minst 100 kr med Trustly, eller med bank/kreditkort hos betway.

Sätt in 100 kr så kommer Betway att ge en 100% bonus

Betway har skapat Betway bonus för att välkomna nya spelare och göra det enklare för dem att spela mer i början. Betway erbjuder bra för nya kunder och ger olika omsättningskrav för olika spel.

Hos Betway erbjuder man en välkomstbonus där Betway matchar din första insättning med 100 procent. Den funkar som så att om du sätter in 100 kr så får du ytterligare 100 kr i bonus. Vilket ger dig 200 kr att spela för.  Du måste göra en insättning på minst 100 kr.

Du måste hämta Betways bonus inom 7 dagar efter att du har skapat ett konto hos Betway. Du accepterar välkomstbonusen under registreringsprocessen. Därefter sätter du in minst 100 kr. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Betway välkomstbonus

Nya kunder får för närvarande en jättestor välkomstbonus på 100 KR hos Betway.

Betway har förutom detta skapat en unik bonus som tillåter att man ta ut dina vinstpengar även om man inte uppnått omsättningskravet. Dock så löper bonusvärdet ut om du tar ut pengar utan att uppfylla omsättningskravet.

 • Bonusen ger dig 100% bonus på din första insättning.
 • Den minsta insättningen hos Betway är 100 kr.
 • Accepterar välkomstbonusen under registreringsprocessen.
 • Du måste acceptera välkomstbonusen 7 dagar efter att du skapat ett konto och bonusen är giltig 60 dagar.
 • Du får endast bonusen om du har använt Trustly eller bank/kreditkort när du gjort din insättning.
 • Omsättningskraven är 1x värdet på den utdelade bonusen.

Vad du bör undvika när du gör anspråk på Betway bonus

Hos Betway behöver man ingen bonuskod då man accepterar välkomstbonusen under registreringen av kontot. Det betyder dock inte att det inte finns saker man bör undvika. Dessa saker är lätta att undvika men svåra att ha information om då inte sidan verkar ge ut instruktioner på ett bra sätt.

Det första du måste veta är att bonusen bara gäller för din första insättning. Att acceptera välkomstbonusen är inte tillräckligt utan man måste sätta in pengar också och att endast din första insättning gäller.

Det andra är att inte alla betalningsmetoder fungerar. Du måste använda Trustly eller ett bank/kreditkort. Annars kommer inte att välkomstbonusen funka. Om du redan har gjort en insättning med andra betalningsmetoder utan att veta detta så kommer du inte kunna ta ut välkomstbonusen senare.

De bästa 3 tipsen för att använda välkomstbonusen

De här är de tre bästa tipsen vi har för nya spelare. Detta är för att de ska få ut det mesta av sin bonus och inte stöta på problem längre fram.

Missbruka inte välkomstbonusen

Att hitta trick för hur man tar sig förbi omsättningskraven finns men vi skulle föreslå att undvika dem. Betway har ingen tolerans för de som försöker att missbruka välkomstbonusen genom att till exempel ha flera konton. Om du gör detta så kommer du att bli av med ditt konto och med stor risk, så kommer du inte kunna skapa ett nytt konto.

Ta inte ut pengarna förens du har avklarat omsättningskravet

Betway erbjuder en välkomstbonus som också kallas för flexi- välkomstbonus som tillåter att du kan ta ut dina vinster oavsett om du har klarat av omsättningskravet eller inte.

Problemet är att gör du det så kommer att gå miste om ditt bonussaldo så det är inte rekommenderat att göra det.

Inte alla spel bidrar till att avklara omsättningskravet

Detta är något som är lätt att missa. Håll koll på vilka spel som hjälper till att klara av omsättningskravet och hur mycket de hjälper till så behöver du inte inse senare att du har spenderat en massa tid utan att kunna få allt du har vunnit.

Om du tittar upp hur många procent på omsättningskravet de spel du är intresserade ger så kan du få en bättre förståelse hur mycket du ska sätta in och spela för.

Betway bonuskampanjer

Betway erbjuder för närvarande en kampanj där vissa odds höjs.

Betway Boosts

Välkomstbonusen är den mest utannonserade av Betways bonusar men inte den ända. Betway Sport har även en slags bonus som heter Betway Boost. Detta är en bonus som är skapad av Betway för sport delen. Betway har här oddsen på utvalda sportmarknader för spelarna genom Betway Boosts.

Du hittar Betway Boosts under flicken med samma namn eller som en liten blixt symbol brevid de utvalda matcherna. Betway Boosts finns endast tillgängliga under begränsade tider och är ett bra sätt för lojala kunder att få en bonus.

Regler och villkor

Något man ska veta om är inte alla dina pengar behöver falla under omsättningskrav. Om du har 200 kr på kontot, 100 kr är vad du har satt in och 100 kr har du fått i välkomstbonus, så är det bara 50% av vadet som faller under omsättningskrav.

Med andra ord, satsar du 100 kr av 200 och vinner 100 kr så går 50 kr till det du har satt in och 50 kr går till bonusen. Du kan ta ut 150 kr utan några extra krav att uppfylla men för att ta ut bonusen som också är på 150 kr behöver du uppfylla omsättningskrav. Med sportbetting så måste du lägga allt från de odds som har 1.3 till 1.75 och ibland högre beroende på hur mycket du satsar.

Innan du får ta ut pengarna måste du dessutom ha satsar bonus summan 1x innan du får ta ut pengarna. Med andra ord, om din bonus är 100 kr så måste du satsa 100 kr en gång innan du får ta ut pengarna.

Utöver detta så tillåter inte Betway att man till exempel har flera konton för att få fler bonusar, att man använde en VPN för att dölja sin plats eller att man på annat sätt försöker att kringgå bettingkraven som man måste möta.

Betway bonuskod

Här ska vi erkänna att bi blev en aning förvirrade. Vad vi kan se så finns det ingen bonuskod. Välkomstbonusen får du genom att registrera och acceptera den under registreringen.

Betway bonuskod

Betway Bonuskod: Spelbolaget fungerar vanligtvis utan tilläggskod.

Men flera sidor säger att de erbjuder bonuskod hos Betway. När vi tittade närmare på dem så verkar det mer vara att de erbjuder välkomstbonusen vilket låter förunderligt med tanke på att man kan hantera det själv. Personligen så fixade vi det genom registreringen så vi är osäkra på om dessa funkar. Det verkar mer praktiskt att göra detta än att ha koder.

Vad ska du göra om du inte får välkomstbonusen?

Några användare vi har mött frågade detta och den vanligaste anledningen till den uteblivna bonusen var att de använde fel betalningssätt. Inte alla ger välkomstbonusen men det enklaste sättet att hantera detta är att höra av sig till kundtjänsten.

Betway föreslår att

 • Du trycker på knappen kundtjänst högst upp på menyn. Den kommer att ta dig till en ny sida.
 • Välj ditt problem bland frågorna.
 • Svara på frågan, hjälpte detta dig.
 • Tryck nej.
 • Så tar de dig till live chatten.
 • Tryck på starta en livechatt

Vi föreslår att

Vi och många andra användare har en negativ erfarenhet med livechatten. Den är bara öppen nio till ett och även under den tiden så är chatten inte bemannad så vi föreslår att du ringer eller mailar Betway istället.

 • Rulla helt enkelt längst ner på hemsidan.
 • Telefonnumret och mailen till supporten är lägst ned på hemsidan.

Fördelar och nackdelar med Betways välkomstbonus

Detta är en snabb genomgång om vad vi anser är de bästa fördelarna och nackdelarna med Betways välkomstbonus.

För att kunna ta ut pengarna så måste du satsa en stor summa för att kunna möta omsättningskraven. Risken finns att du förlorar mer pengar än vad du kommer ta emot vinster.

Vi tycker om den enkla aktiveringen av Betway bonus. Den går på automatik men flera användare verkar ha missat att inte alla insättningsmetoder gäller för välkomstbonusen.

Betway insättnings- och uttagsalternativ

Betway stöder de mest populära betalningsmetoderna som Mastercard, VISA och Neteller.

Så om du sätter in pengar med Trustly, VISA eller Mastercard så får du välkomstbonusen. Gör du det med Zimpler så går du miste om erbjudandet. Det är dessutom lätt att missa att inte alla insättnings alternativ funkar för bonusen.

Fördelar med Betway bonus

 • Den tillåter nya spelare att få fler satsningar hos Betway.
 • Låg insättningskrav.
 • Enkla villkor gäller för omsättningen.
 • Enkel aktivering av bonusen.
 • Bra omsättningskrav att ta del av.

Nackdelar med Betway bonus

 • Få insättnings metoder för att få Betway bonus. Endast Trustly och bank/kredit kort fungerar.
 • På grund av den svenska spellagen så får man bara ta del av en välkomstbonus per spelare så du kommer inte bli erbjuden någon annan slags bonus hos Betway.

Kommentarer från användare

Hör från användarna själva var de tycker om Betway bonus!

Margareta: ”Välkomstbonusen gjorde spelen spännande för nykomlingar. Betway verkar vara de som kommer att sätta trender i framtiden. ”

Samuel: ”Andra sidor använder liknande bonusar men Betway har bland de bästa omsättningkraven och jag tycker om att kunna ta ut pengarna när jag vill.”

Nicklas: ” Jag blev användare efter att ha blivit rekommenderad sidan från min bror. Jag älskade startbonusen för nya spelare och Betway blev genast nr1 för mig!”

Mattias: ”Jag har aldrig besökt en betting sida förut och nu är jag helt hooked! Välkomstbonusen är enkel att få och Boosts gör spelen mer spännande. ”

Sammanfattning

sammanfattning ikonBetway bonus är enkel att ta del av och använda. Du behöver helt enkelt bara skapa ett konto och göra din först insättning med Trustly, eller bank/kredit kort. Om du missar att använda dessa insättningsmetoder så verkar det dock inte finnas mycket du kan göra. Andra användare har försökt att ta kontakt med kundtjänsten men de verkar inte kunna hjälpa en att få välkomstbonusen.

Omsättningskraven de ger oss är att man måste satsa bonussumman 1x i Betway sports. Kraven är rimliga och reglerna är vettiga. Många av dem kan summeras upp till att inte försöka missbruka Betway bonus. Deras välkomstbonus rivaliserar de andra bettingsidorna bonusar och den enda största skillnad vi kunde hitta var att man kunde ta ut pengar även om omsättningskravet inte var uppfyllt. Dock betyder detta att man går miste om bonusen.

Man ska dock anmärka att omsättningskraven är betydligt högre i vissa casino spel och välkomstbonusen verkar nästan funka bäst till sportbetting.

På grund av svensk lag så finns det dock inte andra sorters bonusar hos Betway som i andra länder. Betway har kompenserat genom att skapa Betway Boosts för sportspel. Dessa tillåter att Betway ökar ett spels odds med Betway Boosts finns endast under en begränsad tid.

Allt som allt, så verkar kunde nöjda med välkomstbonusen och personligen så tyckte vi om att den var enkel att få tag på och hade enkla regler för att använda.

FAQ

Tryck på knappen registrera högst upp på menyn och registerara dig med antingen BankID eller mobilt BankID.
Under skapandet av nytt konto. Du accepterar den under registreringen.
Du måste använda Trustly, Bank/kreditkort.
Omsättningskraven är 1x värdet på bonusen.
Betway kan inte ge olika alternativ på bonusar utan de måste använda andra medel istället, som till exempel Betway Boosts.

Alla testrapporter om Betway

ÄmneBetway Test
RecensionBetway Recension
BonusBetway Bonus


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]