Skip to main content

Spelbolag med svensk licens

Att lägga dina bets på ett spelbolag med svensk licens är det bästa valet 2022. Då är du garanterad säkra överföringar, pålitlig spellicens och svensk support. Vi går igenom allt du behöver veta om sportsbetting på bettingsidor med svensk licens. Här listas även bäst spelsidor med högst odds och bäst utbud. Håll till godo med vår kavalkad av recensioner av bäst bettingsidor med svensk licens och bettingbonusar.

Innehåll

seplbolag med svenks licens

Lista: Bäst bettingsidor med svensk licens

Här har vi listat alla nya spelbolag med svensk spellicens som vi anser borde finnas i var spelares arsenal. I denna topplista finner du bettingsidorna med bäst välkomstbonusar, högst odds, störst utbud och många andra fördelar.

Så har vi recenserat spelbolag med svensk licens

Våra rekommendationer av bettingsidor med svensk licens bygger på en gedigen analys. Våra spelexperter har nämligen utvärderat allt som påverkar din spelupplevelse. Detta för att du få ut det mesta av ditt spelande på spelbolag med svensk licens. Nedan kan du läsa mer om det faktorer som utvärderats.

Spelutbud

1 ikonEtt krav är givetvis att ett spelbolag med licens kan erbjuda ett brett urval av spel. Såväl svenska som internationella ligor ska erbjudas till spelarna. Inte minst inom fotboll är kraven höga eftersom det här är den populäraste sporten på bettingsidor med svensk licens. Fast givetvis krävs även tillgång till andra populära sporter.

Odds

2 ikonVåra spelexperter tittar också närmare på de odds som erbjuds. Ligger dessa på bra nivåer? Och hur väl står sig oddsen i jämförelse med andra spelbolag? Kan särskilt bra odds erbjudas på de stora ligorna? Och på vilka nivåer ligger minsta odds? Allt detta ingår alltid i deras bedömning av bettingsidor med svensk licens.

Transaktioner

3 ikonInsättningar och uttag ska alltid vara lätta att utföra. De flesta spelbolag med svensk licens erbjuder många olika alternativ. Det är viktigt att inga särskilda avgifter tas ut i samband med en transaktion. Dessutom är snabba uttag något som också efterfrågas av alla spelare på spelbolag med svensk spelarlicens.

Bonusar

4 ikonDet är ingen hemlighet att de flesta nya kunder föredrar att aktivera en bonus. En välkomstbonus ger nämligen en riktigt bra start på spelandet. När du väljer ett spelbolag som har en licens i Sverige är det vanligt att du till exempel kan få en matchningsbonus med free bets. Därför utvärderas alltid bonusnivåerna för nya spelare av oss.

Hur fungerar ett spelbolag med svensk licens?

made in sweden licens ikonDet finns i dag flera olika spellicenser. Sedan 2019 så introducerades även spelbolag med svensk licens. Det betyder att dessa bettingsidor har fått en licens utfärdad av den svenska Spelinspektionen. Och detta är goda nyheter för dig som spelare.

Den svenska Spelinspektionen räknas nämligen som en av de tuffaste licensmyndigheterna. Därför kan du alltid vara säker på att allt går rätt till när du väljer att spela på ett spelbolag med svensk spelarlicens.

Ansöka om licens i Sverige

Först och främst måste bettingsidan ansöka om att få en svensk licens. Därefter så kommer den svenska Spelinspektionen även att kontrollera att regler och villkor efterföljs.

Fast fördelarna med ett spelbolag med svensk licens slutar det inte där. Och vi ska fortsätta med att hitta närmare på vad som utmärker spelande på bettingsidor med svensk licens.

Skattefria vinster på spelbolag med svensk licens

Den första fördelen rör det här med skatter. För faktum är att du kan komma att bli skatteskyldig om du spelar på ett internationellt spelbolag. Det är dock inte fallet om du väljer svenska bettingsidor.

I det här fallet så behöver du aldrig betala skatt på dina vinster utan kan istället luta dig tillbaka och njuta av höga odds och ett brett utbud av spel. Du spelar dessutom alltid med svensk valuta när du väljer ett spelbolag med en svensk spelarlicens.

Support på svenska

När man spelar på nätet så kan det såklart dyka upp en och annan fråga. Det kan röra något om hur man till exempel gör för att sätta in pengar. Eller kanske har man en fråga som rör ett uttag.

En stor fördel med bettingsidor med svensk spellicens är att du alltid får svensk support. På plats finns medarbetare som hjälper dig med alla frågor som du kan tänkas ha. Denna är så klart öppen för både gamla och nya kunder. Så om du undrar över något så får du snabbt hjälp.

Spelutbud anpassat till de svenska spelarna

Givetvis så har spelbolag med svensk licens även fördelar rent utbuds mässigt. Här i Sverige så är till exempel fotboll den absolut populäraste sporten. Därför så ser svenska spelbolag givetvis till att alltid erbjuda många möjligheter att betta på till exempel Allsvenskan. Många svenska spelbolag storsatsar även på trav och ishockey som också är populärt just här i Sverige.

Live betting i en bookmaker med svensk licens

Vilken är den bästa formen av betting? Många skulle nog svara livebetting på den frågan. Och givetvis så har du möjlighet att spela live är du väljer ett svenskt bettingbolag. Vi ska titta närmare på möjligheterna till livespel – och ge dig några tips på vägen innan du börjar att betta live.

live betting baerbar dator

Live betting i en bookmaker med svensk licens.

Vad är live betting?

Traditionell betting innebär ju att du spelar innan matchen börjar. Live betting fungerar på motsatt sätt. Du kommer istället att betta under den pågående matchen. Livebetting pågår alltså från det att matchen startar tills de sista minuterna. Oddsen kommer att ändras under matchens gång, vilket gör det här till en spännande spelform – med möjlighet att få höga odds med bra utdelning,

Vilka sporter erbjuds live odds?

När du bettar på svenska spelbolag så har du tillgång till live betting i många olika sporter. Du kan till exempel betta live i fotboll. Självfallet erbjuds live betting även i sporter som till exempel tennis, ishockey, basket, amerikansk fotboll och mycket mer.

Utbudet av live matcher kan variera mellan olika spelbolag – och det är såklart viktigt att spelaren har tillgång till ett brett urval av spel.

Olika live odds

Välj mellan flera olika typer av live odds. Under den pågående matchen erbjuds flera olika alternativ. Du kan till exempel välja att spela på resultatet i både halvtid och fulltid. Eller varför inte spelar på över/under-spel? Du kan betta på till antal mål i matchen eller hur många mål tror det kommer bli under en halvlek. Andra alternativ är att spela på vilket lag som får nästa mål eller nästa hörna.

Appar och live streaming

Det kan alltid gå snabbt i sportens värld. Men när det gäller just live odds så är det viktigt att alltid ha tillgång till snabba funktioner. Detta för att alltid kunna betta på bästa sätt. Många spelbolag erbjuder funktioner som live streaming. Detta ger dig möjlighet att följa matcherna live direkt via spelbolagens hemsida.

En annan fördel när det gäller just live spel är om spelbolaget erbjuder en app. På så sätt kan du enkelt placera dina spel. Du kan även ta del av push notiser som håller dig uppdaterad om det senaste händelserna i matchen. Appar erbjuds självfallet för både iPhone och Android-användare.

Jämförelse: svenska och internationella bettingbolag

Nedan har vi sammanfattat de viktigaste punkterna som visar skillnaderna mellan att spela på ett spelbolag med svensk spellicens och ett sådant som är baserat utomlands. Som du kan se så är skillnaderna relativt stora.

Bettngsida med svensk licens

 • Svensk kundservice. (+)
 • Spel med svenska kronor.(+)
 • Funktioner som spelpaus. (+)
 • Hårdare bonusrestriktioner. (-)
 • Hårdare bonusrestriktioner. (-)

Bettingsida med internationell licens

 • Flera bonustyper (+)
 • Support endast på engelska. (-)
 • Erbjuder ej spel med SEK. (-)
 • Saknar spelaus. (-)

Få en bonus på spelbolag med svensk licens

Aktivera en bonus innan du börjar att spela på odds.  Flertalet av dagens spelbolag erbjuder välkomstbonusar till sina nya spelare. Dessa kan du använda dig av för att testa på olika spelbolag med en licens i Sverige. Vi ska fortsätta med och titta närmare på de vanligaste typerna av bonusar som erbjuds på spelbolag med svensk spellicens.

betinia bonus på spelbolag med svensk licens

Betinia bonus: Spelbolag med svensk licens

Välkomstbonus med matchning

En vanlig typ av bonus är det som kallas för en matchningsbonus. Det här är en insättningsbonus för nya spelare och den matchar det belopp som du sätter in. Om nya spelare till exempel gör en insättning 100 kr och får en matchningsbonus på 100 % betyder det alltså att spelare får 100 kr extra att spela för.

Det betyder alltså att spelbolaget med svensk spellicens kommer att matcha det belopp som du väljer att sätta in. Hur hög matchningsbonusen är varierar förstås så tänk på att alltid kontrollera regler och villkor – men mer om det lite längre fram!

Riskfritt spel

En annan typ av oddsbonus som erbjuds på spelbolag med svensk spellicens är så kallat riskfritt spel. Det här kan beskrivas som en form av gratisspel. Skulle du vinna så får du behålla hela din vinst. Sskulle det däremot bli en förlust så kommer pengarna inte att betalas ut. Istället så betalas insatsen tillbaka vilket är förklaringen till att det kallas för ett riskfritt spel- du riskerar ju inte att förlora några pengar nu du väljer att aktivera en sån här form av bonus på ett bettingbolag med svensk spellicens

Bonus med free bets

En annan typ av bonus kallas för free bet. Denna bonus brukar även kallas för ett gratisspel. Dina free bets innebär alltså att du får spela gratis upp till ett visst värde, till exempel 100 kr. Du kan använda din bonus som för att placera ett spel ofta till ett minsta odds.

Regler och villkor som påverkar bonusen

Som vi har kunnat se så finns det alltså flera olika typer av bonusar. Alla har sina olika fördelar och olika bonusar passar för olika spelare.

Fast vad som är viktigt att tänka på är att alltid kontrollera regler och villkor. Dessa avgör nämligen ofta hur bra bonusen faktiskt är.

Därför ska man aldrig hoppa över det finstilta på bettingsidor innan man aktiverar en bonus. Vi ska gå vidare med att titta på dom viktigaste faktorerna som du bör kontrollera innan du väljer att ta del av en bonus.

Kontrollera omsättningskravet

Om du får en insättningsbonus så är det vanligt att denna har ett omsättningskrav. Detta innebär att du måste omsätta din bonus ett visst antal gånger. Detta kallas även för att ”spela igenom” en bonus.

Först när omsättningskravet är uppfyllt ditt så har du möjlighet att göra ett uttag. Om du till exempel har fått en bonus som har omsättningskrav 5x, så måste du omsätta bonusen 5 gånger.

Exempel omästtningskrav

Låt oss säga att du har fått en bonus på 100 procent och gjort en insättning på 500 kr. Om omsättningskravet är 10x så skulle det betyda att du måste omsätta minst 5000 kr innan du har möjlighet att göra ett uttag.

Det finns även andra bonusar med ettomsättningskrav som inkluderar både insättning och bonus. I fallet ovan så skulle det betyda att du istället var tvungen att omsätta 10 000 kronor. I det här fallet så räknas ju nämligen både insättningen(500 kr) och bonusen (500 kr)  ihop och divideras med omsättningskravet 10x.


Bonussummor

Givetvis är det även viktigt att du kontrollerar att bonussummorna. Även här kan det finnas stora skillnader mellan olika spelbolag. Och som vi redan nämnt så kan även omsättningskravet påverkar den bonussumma som man har möjlighet att få.

Regler och villkor är därför alltid viktiga att kontrollera. Samtidigt är det viktigt att inte bara titta på den faktiska summan utan även i vilka sporter du kan använda din bonus.


Minsta odds

Innan du tar del av en bonus är det även viktigt att du kontrollerar minsta odds. Detta brukar även kallas för ett minimum odds. Det här avser det lägsta accepterade oddset som är godkänd för en bonus. Det vill säga det lägsta oddset som du kan spela för.

Om minst odds ligger på till exempel 1.40 betyder det att odds som ligger lägre än så inte räknas in för spel för att till exempel uppfylla ett omsättningskrav.


Giltighetstid

I bonusens regler och villkor ska du även kunna hitta information om giltighetstiden. Detta visar alltså hur länge din bonus är giltig.

Tänk på att giltighetstiden inte får vara alltför kort eftersom det kan innebära att du inte hinner uppfylla ditt omsättningskrav – och därmed inte har möjlighet att göra ett uttag av den vinst som du har gjort.

Bonusar utan omsättningskrav

Nya spelare har även möjligt att få bonusar utan omsättningskrav. I vår lista kan du till exempel se flera spelbolag med svensk spellicens som inte har något omsättningskrav alls.

Dessa bonusar är så klart extra förmånliga eftersom nya spelare har möjlighet att göra ett uttag direkt.

Däremot så kan spelbolagen ibland välja att dela ut lägre vinstsummor när det gäller bonusar utan omsättningskrav- och lite högre bonusar när det gäller bonusar med omsättningskrav. Det är anledningen till att det alltid är en god idé att göra en jämförelse av olika erbjudanden innan man aktiverar ett erbjudande.

Hitta de bästa oddsbonusarna på svenska bettingsidor

Som du kan se så finns det alltså många olika typer av bonusar. Och det är viktigt att alltid jämföra olika kampanjer med varandra.

Insättningsbonusar, gratisspel och free bets kan ge dig många fördelar. Men det är som sagt även viktigt att kontrollera regler och villkor för att hitta de bästa alternativen.

Du kan använda dig av vår ranking för att alltid hitta de bästa bonusalternativen. Fast tänk på att en oddsbonus kan ändras snabbt och att de i regel ofta är giltiga under endast en begränsad tid.

Kom igång och spela på spelbolag med svensk spellicens

Hur gör man då för att komma igång och spela på en bettingsida med en svensk licens? Svaret är att det är väldigt enkelt att börja spela. Vi visar dig hur du går till väga.

JämförelseBörja med att göra en jämförelse mellan olika svenska spelbolag. Tänk på att alla spelbolag har olika utbud olika odds och olika plattformer. Vill du ha hjälp att hitta ett högkvalitativt alternativ rekommenderar vi att du börjar med att titta på vår lista.
Registrera digEfter att du har valt ett spelbolag med en svensk licens är det dags att öppna ett konto. Många erbjuder möjlighet till snabb registrering och betting utan konto. Det betyder att du inte behöver öppna ett konto i traditionell mening utan kan logga in direkt med ditt BankID.
Få bonusGlöm inte att aktivera eventuella bonusar innan du börjar att spela. De bästa spelbolagen erbjuder olika typer av oddsbonusar till nya kunder. Det kan handla om allt från insättningsbonusar till free bets. Glöm inte att kontrollera eventuella regler och villkor.
Gör insättningInnan du kan börja spela och för att kunna ta del av din bonus krävs att du gör en första insättning. Tänk på att uppfylla eventuella insättningskrav som behövs för att du ska kunna ta del av din bonus. Läs mer på spelbolagets webbplats.

Betalmetoder på spelbolag med en svensk licens

Något som är viktigt när du vill betta på nätet är utbudet av betalmetoder. Det är helt avgörande att du alltid har tillgång till trygga och säkra metoder när du ska göra överföringar av pengar på nätet.

Betalningsmetoder Ikon

Dessutom ska betalsätten inte bara vara säkra utan även smidiga och enkla att använda. Ett annat krav är att det inte tillkommer några särskilda avgifter.

Vi ska gå vidare i vår tingbetguide med att tipsa om några av dom främsta alternativen när det gäller betalningsmetoder på bettingsidor med svensk licens.

BankID bara på svenska spelbolag

Tillgången till BankID är något som gör vardagen betydligt enklare. Och givetvis så kan du även använda ditt BankID när du ska göra insättningar och uttag till ett spelbolag med en svensk licens.

Metoden erbjuder en enkel och smidig identifiering. Dessutom så erbjuder BankID högsta tänkbara säkerhet. Tjänsten har utvecklats av de svenska bankerna. Och faktum är att du bara har möjlighet att använda BankID när du väljer att spela på ett spelbolag med en svensk licens.

Insättningar och uttag med Trustly

trustly ikonEtt populärt alternativ på spelbolag med svensk licens är Trustly. Detta är en snabb och smidig betalningstjänst som ger dig möjlighet att göra insättningar omgående och snabba uttag som inte tar längre än 5 till 15 minuter.

Just snabba uttag är en stor anledning till att många nya spelare använder sig av den här betalningstjänsten.

Insättningar och uttag med Swish

swish ikonDet här är utan tvekan den populäraste betalningsappen i Sverige. Tjänsten används inte bara för odds, sport och betting utan även i många andra sammanhang.

När du spelar på ett spelbolag som har en svensk licens så kan du använda Swish för att göra smidiga insättningar och snabba uttag. Har du redan tillgång till appen så kommer du alltså igång direkt och all verifiering gör du som vanligt med BankID.

Använd e-plånböcker på spelbolag med en svensk licens

Ett alternativ till att använda sig av BankID.är att göra sina insättningar och uttag med e-plånböcker. En digital plånbok fungerar som en mellanhand mellan dig och ditt spelbolag.

Insättningar och uttag med Skrill

skrill ikonSkrill är en e-plånbok som har använts under många år på bettingbolagen. Du kan gör snabba och enkla insättningar det direkt med din e-plånbok. Ett uttag med det här betalsättet tar i regel 1 till 3 dagar.

Insättningar och uttag med Neteller

neteller ikonEtt annat populärt alternativ när det gäller e-plånböcker är Neteller. Denna tjänst fungerar på ett liknande sätt som Skrill. Du kan ansöka om att öppna ett Neteller konto direkt via deras hemsida.

Digitala direktbanköverföringar

Du kan även andra flera andra typer avdigitala direktbanköverföringar. Den stora fördelen med dessa är att du sköter allt snabbt och enkelt direkt med mobilen. Du kan även använda tjänsterna i flera andra sammanhang.

Insättningar och uttag med Apple Pay

apple pay ikonIphone användaren kan till exempel använda sig av Apple Pay för att göra sina insättningar och uttag till ett spelbolag med en svensk licens. Tänk på att du måste ha ett aktivt Apple ID konto för att kunna använda tjänsten.

Insättning och uttag med Google Pay

google pay ikonGoogle Pay är alternativet för Android-användaren. Tjänsten fungerar på ett liknande sätt som Apple pay och har alltså fördelen att snabba insättningar och uttag kan utföras helt digitalt.

Använd betalkort på spelbolag med med en svensk licens

Även om digitala direktbanköverföringar blir allt vanligare så är det självfallet även möjlighet att använda sig av betalkort. Om du redan har tillgång till ett betalkort så behöver du bara fylla i CVV-koden och kontonumret för att kunna göra en överföring till ett spelbolag som har en svensk spellicens.

Insättningar och uttag med Visa

visa ikonDet kanske vanligaste kontokortet idag är Visa. Givetvis så erbjuds Visa på många svenska spelbolag. Däremot så kan uttagstiden vara närmare 3 dagar vilket alltså är något längre än till exempel vid ett uttag med tjänster som använder sig av BankID.

Insättningar och uttag med Mastercard

mastercard ikonEtt annat alternativ är att använda sig av Mastercard. Detta fungerar på i stort sett samma sätt som Visakort. Precis som när det gäller Visa så är Mastercard väldigt vanligt på spelbolag som innehar en svensk licens.

Du behöver inte betala skatt på svenska spelbolag

Förutom att du alltid har tillgång till snabba insättningar och uttag på svenska spelbolag så behöver du alltså inte heller betala skatt. När du väljer ett bettingbolag med en svensk spellicens så är nämligen alla dina vinster helt skattefria.

Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig för frågan om skatter och vinster som ska tas upp i deklarationen. Detta kan jämföras med spel på spelbolag med en internationell spellicens där du kan komma att bli skatteskyldig. I vissa fall är vinstskatten då så hög som 30 % .

Vilket är Sveriges bästa spelbolag?

Idag har du som spelare tillgång till ett enormt utbud av spelbolag med en svensk spellicens. Därför kan det ibland kännas svårt att välja rätt.

Ska man egentligen satsa på ett stort spelbolag med de stora ligorna eller kan man få högre odds om man väljer ett lite mindre spelbolag?

Vi tycker att det är viktigt att alltid göra en helhetsbedömning av flera olika faktorer. Och vår tips till dig är att läsa många olika recensioner för att hitta ett spelbolag som passar dig bäst.

Och vår lista kan garanterat hjälpa dig på vägen. I denna rankas ju nämligen se spelbolag med svensk licens som är bäst enligt våra spelexperter.

Är nya svenska spelbolag bra?

Intresset för betting är stort i Sverige. Det dyker ständigt upp nya spelbolag. Och det är garanterat värt att hålla ett öga på de nya spelbolag som öppnar på spelmarknaden. Det är nämligen vanligt att nya spelbolag erbjuder särskilda bonusar. Dessa bonusar kan du dra nytta av. Aktivera en bonus för att se om du gillar upplägget.

Dessutom så brukar nya spelbolag ävän erbjuda särskilda funktioner. Och det är ju inte så konstigt. Dessa spelbolag måste ju konkurrera med de reda etablerade spelbolagen. Och då krävs någonting extra för att locka nya kunder. Det kan t.ex. handla om nya funktioner som förenklar spelandet.

Vilket bettingbolag är bäst för dig?

Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att bestämma vilket som är det absolut bästa spelbolaget. Förklaringen är ju helt enkelt att alla spelare har olika behov. Medan en del föredrar att betta live så vill andra hellre ha klassiska långtidsspel. Vissa föredrar klassiskt 1×2-spel medan andra gillar asian handicap och spread betting.

Och av det skälet så är det alltså viktigt att prova sig fram för att hitta det alternativ som passar bäst för dig.

Lätt att testa nya bettingbolag

Den stora fördelen med den tekniska utvecklingen är att det är väldigt enkelt att testa nya spelbolag. Du kan enkelt aktivera en bonus, få höga odds och se om du gillar upplägget.

Tack vare e-legitimation så går det väldigt snabbt att komma igång vilket gör det enkelt att prova sig fram och hitta de bäst spelbolagen.

Betting i svensk bettingbolag utan registrering – vad är det det?

Vi har redan varit inne på att det är väldigt enkelt att komma igång att spela på dagens svenska spelbolag. Detta beror nämligen på det som brukar kallas för betting utan registrering.

speedybet betting utan konto

Speedybet: Svensk bettingbolag utan registrering

Begreppet avser att du kan logga in och spela direkt med ditt BankID. Det betyder alltså att du inte behöver göra en registrering där du till exempel anger namn , adress och övriga uppgifter. Istället för spelbolaget tillgång till alla viktiga uppgifter genom att du anger ditt BankID.

Vilka spelfunktioner erbjuder bra svensk bettingsidor?

Något som skiljer olika spelbolag åt är vilka funktioner som de erbjuder. Vissa har bara de grundläggande funktionerna, medan andra erbjuder ett brett utbud av olika specialfunktioner.

Fast det är givetvis inte bara vilka funktioner som erbjuds som är viktigt utan även att funktionerna är enkla och smidiga att använda. Nedan ska vi kika på några av de funktioner som vi tycker är viktigast på nya bettingsidor: statistik, cash out, live streaming och betbuilder.

Bli en bättre bettare med statistikEn statistikfunktion kan hjälpa dig på många sätt. Denna kan ge dig viktig information om om olika matcher och evenemang. De bästa spelbolagen erbjuder statistik i flera olika former till sina spelare. Denna kan du alltså använda dig av för att förbereda dig inför en kommande match eller turnering.
Ta del av live streamingMånga spelbolag ger dig även möjlighet att följa matcherna live. En bra livestreaming-tjänst ger ett stort mervärde. De flesta spelbolag har kravet att du måste ha pengar insatta på ditt spelkonto för att kunna ta del av funktionen live streaming i samband med livebetting. Hur många live evenemang som streamas varierar förstås från spelbolag till spelbolag.
CashoutEn annan populär funktion är det som kallas för cashout. Det finns flera svenska bettingsidor som erbjuder funktionen. Men den är det möjligt att stänga ett spel i förväg. Vidare så finns det många bettingsidor som till exempel erbjuder en automatisk cashout. Men denna är det i möjligt att i förväg bestämma när man vill använda funktionen. Det finns även spelbolag som erbjuder vad som kallas för en delvis cash out. I detta fall så kommer en del av insatsen att betalas tillbaka.
BetbuilderSedan några år tillbaka så erbjuder många svenska spelbolag även funktionen betbuider. Men denna blir det möjligt för dig att sätta samman dina egna spel. På så sätt har du chansen att få högre odds och du får dessutom ännu mer valfrihet när du bettar.

Vilka sporter erbjuds på svenska bettingsidor?

Det finns idag många olika sporter att välja bland på de svenska bettingsidorna. Du kan alltid ta del av många olika alternativ. De bästa spelbolagen är de som kan erbjuda ett bra urval av både svensk och internationell sport, många ligor samt höga odds.

FotbollFotboll intresserar många svenskar och många vill betta på favoritlaget i Allsvenskan. Samtidigt så lockar även Premier League och Champions League många spelare. Du kan så klart välja att spela på 1×2-resultat men även på alternativ som över/under-spel, antal hönor i matchen. antal röda kort etc.
IshockeyVill du spela på NHL, som räknas som världens främsta hockeyliga, så kan du alltid få höga odds. Självfallet så erbjuder många svesnka spelbolag även riktigt bra odds på SHL. Välj om du vill spela på matchvinnaren eller till exempel ett oavgjort resulat. Du kan spela på resultatet inom den ordinarie matchtiden eller inklusive förlängning och straffar.
E-sportEn spelkategori som garanterat växer väldigt snabbt är e-sport. Bara på några år så har den här spelkategorin blivit en av de populäraste på de blågula spelbolagen. Betta på CS:GO, Dota 2, lol eller varför inte FIFA?
TennisPå listan över de populäraste sporterna på de svenska spelbolagen hittar vi givetvis även tennis. Betta och vinn i någon av de fyra grand slam-turneringarna. Du kan alltid få höga odds på Australian Open, franska öppna, US Open och anrika Wimdledon.

För- och nackdelar med spelbolag med svensk licens

Som spelare i dag kan du välja mellan en rad olika bettingsidor. Fast faktum är att det finns otroligt många skäl att alltid välja ett spelbolag med en svensk licens. Här listar vi de viktigaste för och nackdelarna med de svensklicensierade alternativen.

Fördelar

 •  Spelpaus med möjlighet att stänga av sig från spel.
 • Allt på svenska: text, valuta och support.
 • Skatteintäkter. Svenska staten får pengar av bolagen.
 • BankID erbjuder säker registrering med ett knapptryck.

Nackdelar

 • Erbjuder inte alla ligor som finns på de internationella spelbolagnen.
 • Annat bonussystem för nya spelare med andra regler och villkor.
 • Erbjuder en mindre spelmarknad med internationella odds.
 • Färre spelalternativ i jämförelse med intenationell spelmarknad.

Framtiden för svenska spelbolag?

Intresset för att spela ökar. Allt fler svenskar provar på att betta. Vissa väljer att betta i samband med de stora mästerskapen när till Sverige till exempel spelar i fotbolls-VM eller fotbolls-EM.

Andra väljer att satsa lite mer seriöst på sitt spelande. Och dagens spelbolag ger bettarna möjlighet att spela på många olika sätt.

Under de senaste åren så har spelmarknaden förändrats på många sätt. Inte minst tekniskt. Nya funktioner har adderats, vilket har gjort spelandet både säkrare och roligare. Numera kan vi betta precis var vi vill. Det är ju numera en självklarhet att svenska bettingsidor kan erbjuda riktigt bra mobila plattformar.

Under de kommande åren lär vi garanterar att få ta del av fler tekniska innovationer- som gör spelandet ännu bättre.

Sammanfattning

sammanfattning ikonMed hjälp av vår guide så kan du välja ett spelbolag som passar just dig. Dagens spelmarknad erbjuder många olika alternativ. Fast skillnaderna dem emella kan som sagt vara stora. Alla spelbolag erbjuder olika bonusar och oddsen kan också variera.

Att göra en jämförelse mellan olika spelbolag med svensk licens lönar sig därför alltid.

Oavsett om du letar efter ett spelbolag med funktioner som freebets och cash out, eller om du gillar live betting så kan vi tipsa dig om flera alternativ. Ta en titt i vår lista för att komma igång och spela redan i dag.

Frågor och svar

Det finns många bra alternativ – titta i vår lista för att hitta de topprankade alternativen.
Swish och Trustly erbjuder snabba uttag på 5-15 minuter.
Populära bonusar är bland annat välkomstbonusar och free bets.
Att du loggar in med ditt BankID, ingen traditionell registrering krävs.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]