Skip to main content

Svenska bettingsidor

Letar du efter dagens bästa svenska bettingsidor? Då har du kommit till rätt plats. Vi har nämligen rankat dagens bästa bettingsidor. Läs mer för att du hittar bettingsidor med svensk licens, bra odds, ett stort utbud, betting med Swish och flera andra smarta funktioner. Det här är din kompletta guide till svenska spelbolag med snabb betting.

Innehåll

svenska bettingsidor

Bästa svenska bettingsidor

Våra experter har utvärderat dagens svenska spelbolag. I listan ser du de spelbolag som presterade bäst.

Listan rymmer både traditionella spelbolag i Sverige liksom bettingsidor utan konto. Alla kan erbjuda nya spelare höga odds och en bra bonus.

Vi hjälper dig att välja rätt spelbolag i Sverige

Idag finns det ett brett urval av spelbolag i sverige. Om man är nybörjare på betting kan man lätt bli överväldigad av det breda urvalet av svenska spelbolag. Det finns många olika bettingmarknader och det är inte enkelt att hålla reda på alla alternativ.

Fast vi på oddsbonus360.se kan hjälpa dig att hitta rätt. I den här guiden så kommer vi nämligen förklara skillnaden mellan olika bettingbolag och gå igenom vilka faktorer som är viktigast att tänka på då man väljer  spelbolag.

Och som du snart kommer att se så kan skillnaderna verkligen vara stora. Därför lönar det sig alltid att göra en jämförelse.

Därför ger vi dig våra experttips

made in sweden licens ikonVåra spelexperter hjälper dig alltså att välja ett bettingbolag som uppfyller just dina krav. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet av allt som rör odds och betting. Och de delar där gärna med sig av sin kunskap till dig. På så sätt så kan du enkelt hitta all den informationen för att komma igång och spela på svenska spelbolag.

Oavsett om du är ett bettingproffs eller nybörjare så kan du garanterat hitta det du söker här hos oss. Vårt expertteam har samlat på sig värdefull erfarenhet som du alltså också kan ta del av.

Oddsbonus360.se-experterna delar med sig av sin bästa tips om allt som rör betting. Med hjälp av våra utförliga analyser blir det garanterat lättare för dig att navigera i det stora utbudet av Spelbolag i Sverige. Förutom bonustips så lovar vi att även bjuda på flera användbara tips som garanterat kommer att hjälpa dig på vägen under ditt spelande.

Kort sagt så är det här en praktisk guide som rör allt om spelbolag i Sverige – och genom att börja med att läsa den här artikeln så du väl förberedd för att spela på svenska spelbolag.

Så jämför vi svenska bettingsidor

Något som är väldigt viktigt för oss är transparens. Vi vill att du som läsare alltid ska ha en inblick i hur vi utvärderar och bedömer olika spelbolag i Sverige. Nedan ska vi förklara vilka olika kriterier vi går igenom när vi recenserar olika svenska bettingsidor.

Faktor vi rankar

I jakten på Sveriges bästa bettingsidor så utgår vi från ett antal kategorier. Oavsett om det gäller etablerade eller nya bettingsidor så utvärderas alla spelbolag med svensk licens på samma sätt.

På så sätt blir det lättare för dig att få en helhetsbedömning, och själv välja vilket spelbolag med svensk licens som passar dig bäst.

De är faktorer som vi utgår ifrån när vi gör vår bedömning av svenska bettingsidor är följande:

 • Odds.
 • Live odds.
 • Live betting.
 • Stort utbud av marknader.
 • Bonus som t.ex. cash out och riskfritt spel.
 • Betalmetoder hos bettingsidor.
 • Betting utan registrering.
 • Bettingsidor utan konto.
 • Kundservice.
 • Säkerhet och svensk spellicens för den svenska marknaden.

Genom att utvärdera dessa olika faktorer så får vi ett bra underlag för att kunna ranka Sveriges bästa bettingsidor.

Lönar sig en jämförelse?

Utbudet av nya bettingsidor är som sagt stort. Det kommer ständigt nya bettingsidor vilket kan göra beslutet svårt. Lika svårt är det såklart att besvara frågan vilket av alla spelbolag med svensk licens som verkligen är bäst?

Fast vi kan garantera att det lönar sig att jämföra olika spelbolag med svensk licens. Precis som att vi ofta gör jämförelser mellan olika elpriser och mobiltjänster så lönar det sig även att jämföra olika spelbolag med svensk licens.

Svenska bettingsidor för alla

Till vår sida är alla spelare välkomna. Det spelar verkligen ingen roll om man är ett riktigt bettingproffs eller om man läser om betting för första gången.

Vårt expertteam ser till att ge råd anpassade för spelare på alla nivåer. Och vi kan garantera att deras expertis kommer hjälpa dig på vägen.

Du kan dessutom alltid räkna med att få uppdaterad information. Om vårt spelteam är väl uppdaterade med de senaste trenderna. Du kan till exempel få tips på de bästa apparna som finns på svenska spelbolag – och det vet garanterat allt om betting utan konto.

Stort fokus läggs också på att jämföra olika odds och olika bonusar- detta för att du alltid ska få en så bra spelupplevelse som möjligt.

Vilka spelbolag med svensk licens har bästa utbud?

Det första vi tittar på är såklart utbudet av spel. För oss är det viktigt att ett spelbolag alltid kan erbjuda ett brett urval av odds och bettingmarknader.

Därför kan du vara säker på att de svenska spelbolag som du ser i vår lista erbjuder allt som svenska spelare efterfrågar.

Spelbörs – exchange odds

På många nya bettingsidor kan du även hitta det som kallas för en spelbörs. Till skillnad från när det gäller fasta odds så är det spelarna själva som sätter oddsen.

På så sätt så spelar medlemmarna heller inte mot bettingsidan utan istället mot varandra. Funktionen går även under namnet betting exchange och oddsbörs.

Än så länge så erbjuds alltså inte tjänsten av alla spelbolag på den svenska marknande men det är något som blir vanligare och vanligare. Spelbolagets uppgift blir i det här fallet att fungera som en slags mellanhand mellan spelarna. Därför tar och spelabolaget också ut en mindre kommission i varje spel.

Den stora fördelen med att använda betting exchange är att det ger dig möjlighet att få bättre odds än de som traditionellt erbjuds. Du får dessutom chansen att stiga in i rollen som bookmaker och i det här fallet så gäller ingen limitering. Nackdelen är dock – som vi redan nämnt – att tjänsten inte erbjuds av alla spelbolag samt att du måste betala en kommissionsavgift.

Svenska bettingsidor med betbuilder

Något annat som blir alltmer vanligt är en så kallad betbuilder. Den här funktionen introducerades för några år sedan och ger spelarna chansen att skräddarsy sitt eget spel. Enkelt förklarat så handlar det om att du skapar en egen kupong kopplat till en och samma match.

Tidigare var det inte möjligt att använda en sådan här funktion men betbuilder öppnar som sagt upp nya möjligheter.

Genom att sätta samman olika odds kopplade till en och samma match kan du få betydligt bättre odds än vad du får i vanliga fall. Dessutom är en betbuilder ett bra alternativ för alla rutinerade spelare som vill testa på en ny typ av kombinationsspel.

Funktionen betbuilder finns dock inte tillgänglig på alla bettinsidor men många nya bettingsidor och spelbolag ser till att erbjuda tjänsten för spelarna på den svenska marknaden.

Live betting på svenska bettingsidor

Betting kan upplevas på flera olika sätt. Fast en typ av betting har vuxit rekordsnabbt under de senaste åren. Vi pratar såklart om live betting. Det här är en spelform som garanterat ger en helt annan spelupplevelse: följ matchen live och betta samtidigt.

live betting ipad

Bästa webbplats för live betting på Ipad.

De flesta spelbolag erbjuder ett utbud av live odds. Fast det är viktigt att komma ihåg att det faktiskt kan finnas väldigt stora skillnader mellan olika bettingsidor med svensk licens när vi snackar live odds.

Var hittar jag bäst live odds?

Live betting är som sagt en riktigt spännande spelform. Och allt fler spelare riktar blickarna mot möjligheten att spela med live odds.

Därför ökar även kraven på att spelbolagen ska erbjuda riktigt bra live betting – och mycket krävs för att sticka ut i den tuffa konkurrensen.

När vi har rankar de bästa bettingsidorna, det vill säga de spelbolag som du ser i vår lista, så har givetvis live betting varit ett av kriterierna. Det betyder att de spelbolag som du ser i vår lista kan erbjuda riktigt bra live odds. Utöver att erbjuda  bra odds så plockar det även hem full pott när det gäller följande faktorer:

 • Utbud av live odds.
 • Användarvänlighet.
 • Särskild live odds bonus.
 • Appar och särskild live funktioner t.ex. push notiser.

Nya bettingsidor med live betting

Vi vågar påstå att så gott som alla nya betting bolag erbjuder live betting idag. Det är helt enkelt ett krav från många spelare att det finns möjlighet att betta live.

Många nya bettingsidor är dessutom duktiga på att erbjuda funktioner som till exempel cash out som garanterat gör live betting ännu bättre – och ge större chanser till att vinna.

Fördelar med live odds

 • Mer spänning. Det blir garanterat mer action när man väljer att spela med live odds.
 • Ökad kontroll. Från det att matchen drar igång till den sista minuten så finns det möjlighet att påverka sitt spelande vid live betting. När du till exempel använder funktioner som cash out så har du möjlighet att styra spelet på ett helt annat sätt än vid ”vanliga odds”.
 • Många valmöjligheter. Du har självfallet även möjlighet att spela på flera marknader på samma match.
 • I vissa fall så erbjuder live betting högre odds på bettingsidor.

Nackdelar med live odds

 • När det gäller liveodds så går det alltid snabbt. Därför är det viktigt att fundera om det här är en typ av spelande som passar dig.
 • Live odds ställer också högre krav på sportkunskaperna. Den som har mest att tjäna på live odds är den som har en hög kunskapsnivå.

Bettingmarknader för live odds

När du väljer att betta live så har du tillgång till många olika marknader på bettingsidor. Det betyder alltså att det finns många olika händelser och utfall som du kan betta på.

Den mest klassiska är såklart att spela på slutresultatet, det vill säga vilket lag som kommer att vinna matchen.

Fast i live betting finns det som sagt många fler alternativ. Du kan även spela på antal inkast i matchen. Eller varför inte betta på hur många hörnor det kommer att bli? Andra spelalternativ är att göra en satsning på antalet utdelade röda respektive gula kort. Vidare kan du även spela på matchens första målgörare och hur många mål det kommer bli totalt. Du har även tillgång till bettingmarknader som vilket lag som kommer göra nästa mål och vilket resultat som kommer visas i halvtid. Som du ser så kan listan göras lång.

betsafe live odds

Betsafe: Live odds

Sveriges bästa betting bolag kan garanterat erbjuder dig många olika marknader och specialspel. De flesta spelbolag väljer att ha en viss typ av händelse som du har möjlighet att spela på inom den kommande 10 minuters perioden

Extra rolig live odds vid de stora mästerskapen

Om du gillar livespel så har du mycket att se fram emot inför de stora mästerskapen. Bettingbolagen brukar nämligen sätta ihop riktigt roliga bettingmarknader i samband med populära spel som till exempel fotbolls VM eller EM. Live odds alternativen är då betydligt fler än vid de mindre mästerskpaen.

Bäst live streaming

En anna uppskattad funktion är det som kallas för live streaming. Detta ger dig alltså möjlighet att följa matcherna live via en streaming funktion.

Istället för att betala dyra TV-abonnemang kan du se matcherna i till exempel Premier League direkt på spelbolagens hemsida

Däremot så erbjuder inte alla spelbolag dig möjligheten att ta del av live streaming. Det är framförallt de största spelbolagen som ger dig tillgång till live streamad sport.

Det finns ofta särskilda villkor för att du ska kunna ta del av live funktionen. Vanligtvis att du har pengar på ditt spelkonto alternativt att du har valt att betta på den aktuella matchen.

Kan jag få en live bonus?

Svaret på den frågan är ja. Det finns flera svenska spelbolag som delar ut särskilda live bonusar. Lite längre fram ska vi få fördjupa oss i allt som rör bonusar – och då kommer vi självfallet att fördjupa oss just i frågan om live bonusar och ge tips på några nya bettingsidor med live bonusar.

Strategi för live odds

Om du väljer att spela live så är det bra om du i förväg tänker igenom hur du ska agera utifrån händelser i matchen. Detta gör att du kan ta ett mer genomtänkt beslut –  även om tempot är högt.

Vi kan även rekommendera att du jämför olika live odds. Detta för att hitta de bästa erbjudandena för tillfället. Detta gör du enkelt genom att vara medlem på flera olika bettingsidor.

Något som karaktäriserar livebetting är att det ofta går snabbt. Det gäller därför att kunna agera snabbt – samtidigt som man behåller lugnet. Något som kan rekommenderas är därför att man använder sig av en app när man bettar live. En app är helt enkelt enklare och snabbare att använda än att logga in och spela på den mobila sidan.

Du kan även använda dig av funktioner som cash out när du bettar live. Fast det är viktigt att komma ihåg att cash out ger dig ett lägre odds än vad du får med vanliga odds som inte ger dig möjlighet att stänga spelet i förväg.

Glöm inte att kolla statistiken

När man bettar brukar man alltid få rådet att alltid kolla statistiken. Detta kan nämligen ge ett underlag inför den kommande satsningen. Genom att studera lagets formkurva och hur specifika nyckelspelare har presterat under den senaste tiden så kan man bilda sig en uppfattning om hur chanserna ser ut för en kommande match. Det är viktigt att komma ihåg att göra sin statistikläxa även när det gäller livebetting. För ju mer du vet om ett lag, desto större möjligheter har du att göra en bra satsning även när det går snabbt.

Bäst bonusar på bettingsidor

Innan du börjar spela så ska du inte missa chansen att få en odds bonus. Många spelbolag erbjuder en form av bonus till sina spelare. Fast det är viktigt att vara noggrann i sitt val av bonus. Det kan nämligen finnas stora skillnader när det gäller nivån på din bonus men även när det gäller villkoren. Vi ska gå igenom allt som rör de olika typerna av bonusarna så att du kan göra ett riktigt bra val av spelbolag och bettingsidor. Häng med!

Välkomstbonus på bettingsidor

Den vanligaste typen av bonus på betting sidor är den som kallas för en välkomstbonus. Det här är alltså en bonus som enbart är giltig för nya spelare.

vaelkomstbonus free bets 888sport

888sport Välkomstbonus

Vill man testa att spela på en ny betting sida så är det ofta en bra idé att hämta hem en sådan här bonus. Den ger dig nämligen lite extra pengar på fickan när du börjar att betta.

Det finns givetvis flera olika former av välkomstbonusar och vi ska titta närmare på dom vanligaste.

Matchningsbonus på bettingsidor

En vanlig typ av bonus är det som kallas för en matchningsbonus. Det här är alltså en välkomstbonus som delas ut till nya spelare. Hur stort belopp som de nya spelarna får i bonus beror på hur hög insättning det gör.

Bettingsidan kommer att matcha det belopp som sätts in. Om du får en matchningsbonus som ger 100 % i bonus betyder det alltså att du fördubblar din insättning. Låt oss säga att du har valt att bli medlem på ett spelbolag som ger dig 100 % i bonus och du väljer att sätta in 300 kr. då får du alltså 300 kr extra i bonus.

Bonus utan insättning på bettingsidor

En speciell form av bonus är den som kallas för bonus utan insättning, eller no depost bonus.

Om du väljer att aktivera en sådan bonus behöver du alltså inte göra en insättning. En bonus utan insättning no deposit är därför väldigt eftertraktad, men det är tyvärr relativt ovanligt att den här typen av bonusar erbjuds på olika bettingsidor idag.

Omsättningsfri bonus på bettingsidor

En annan typ av bonus går under namnet omsättningsfri bonus. I det här fallet så kan du också få ett matchat belopp, men skillnaden är att du inte behöver omsätta din bonus.

Det betyder alltså att du har möjlighet att göra ett uttag direkt. Lite längre fram så ska vi kika närmare på hur det här med omsättningskravet fungerar för insättningsbonusar på olika betting sidor.

Boostade odds på bettingsidor

Vad sägs om att ta del av förbättrade och förhöjda odds? Det här är en särskild form av bonus som ger dig chansen att få höga odds. Som spelare så är man ju alltid på jakt efter bra odds och det här är en bonus för dig som värdesätter höga odds på bettingsidor.

I samband med särskilda turneringar så är det vanligt att spelbolag höjer sina odds. Det här är alltså en form av bonus som ger dig chansen till högre vinstnivåer.

Du har chansen att få bostade odds på både singelspel och kombinationsspel. Det finns även kampanjer som erbjuder höga odds på flera marknader under samma match på olika betting sidor.

Live betting bonus på bettingsidor

Är du en spelare som gillar att betta live? Då ska du inte missa chansen att få en liveodds bonus. Det här är alltså en bonus speciellt framtagen för att du ska kunna spela live. Du kan till exempel få en liveodds bonus för att betta på fotboll, hockey, handboll, basket eller något annat.

Free bets på bettingsidor

En helt annan typ av bonus är den som kallas för free bets. Det här är också en populär bonus som du kan använda för att maximera ditt spelande. När du aktiverar den här bonusen så får du alltså ett visst antal gratisspel.

Du använder dina gratis pengar för att betta på en viss marknad. Om du vinner så kommer du att få behålla vinsten. På så sätt så är det här en form av riskfri bonus. Du kan ju nämligen inte förlora något eftersom du inte har betalat för dina free bets.

Cashback på bettingsidor

Slutligen så ska vi kika närmare på det som kallas för en cashback bonus, som också ofta beskrivs som en form av riskfritt spel. Man kan se cashback som en form av ”försäkring” på svenska bettingsidor.

En cashback betyder nämligen att du har möjlighet att få en del av din insats tillbaka om ditt spel inte skulle gå hem. Skulle du till exempel ha spelat på en vinst för hemmalaget men resultatet blir oavgjort så kan en cashback bonus då ge en del av den förlust ju annars skulle ha gjort tillbaka i form av en bonus.

Så hittar du den bästa bonusen på bettingsidor

Som du kan se så finns det alltså flera olika former av bonusar. Som spelare så har du en hel del att tjäna på att jämföra olika kampanjer med varandra.

För som vi skrev inledningsvis så kan det finnas stora skillnader om man studerar bonusarna i sömmarna.

Men frågan om hur man hittar den bästa bonusen handlar inte bara om att försöka hitta den högsta bonussumman. Nej, det är lika viktigt att kontrollera villkoren.

För det är ju nämligen ofta de som avslöjar hur bra bonusen egentligen är.

De viktigaste villkoren som du bör ha koll på

Nedan kan du läsa om de viktigaste villkoren för din bonus på bettingsidor.

Vi ska kortfattat förklara hur villkoren fungerar så att du vet vilka faktorer du bör hålla utkik efter när du spelar på bettingsidor!

Omsättningskrav

Det första du bör kontrollera är om din bonus har något omsättningskrav. Även om det är möjligt att få en omsättningsfri bonus så är nämligen många bonusar på bettingsidor förbundna med ett omsättningskrav.

Detta visar hur många gånger du måste omsätta din bonus innan du har möjlighet att ta del av vinsten, det vill säga göra ett uttag med riktiga pengar.

Om du har fått en bonus som till exempel har ett omsättningskrav på 5x så innebär det att du måste omsätta bonusen 5 gånger.

I exemplet som vi använde ovan där du fick en bonus på 300 kr av din bettingsida så skulle det alltså innebära att du måste omsätta 1500 kr innan du hade möjlighet att göra ett uttag.

I det här fallet så beräknades omsättningskravet på din bonus på den summa du hade satt in, det vill säga 300 kr. Fast det finns även andra villkor som inkluderar både bonus och insättning.

I sådana fall så ökar även den summa du måste omsätta innan du har möjlighet att göra ett uttag på ditt spelbolag.

Det är som sagt inte konstigt att ett bettingbolag erbjuder en bonus med ett omsättningskrav.

Men det är alltid viktigt att du kontrollerar vad som gäller för just din bonus. För om du inte är uppfyller ditt omsättningskrav så kan du inte heller ta ut din vinst.


Minsta odds

Ett annat viktigt villkor på bettingsidor är det som går under namnet minsta odds. Precis som det är viktigt att alltid kontrollera omsättningskrav så är minsta odds också en förutsättning för att du ska kunna omsätta din bonus på ditt spelbolag.

Minsta odds anger alltså det lägsta möjliga oddset som du kan spela för. Om minsta odds ligger på 1,7 så betyder det att enbart de spel som uppfyller detta krav räknas in i ditt omsättningskrav.

Om din bonus har ett minst odds så ska det alltid tydligt anges i regler och villkor på ditt spelbolag.


Lägsta insättning

Något annat du bör kontrollera är den lägsta insättningen. Detta visar alltså det lägsta belopp som du kan sätta in för att kunna aktivera din bonus.

I vissa fall så finns det även krav på vilka betalsätt som du kan använd.

Vissa spelbolag tillåter till exempel inte insättningar med e -plånböcker som Neteller och Skrill i samband med att en insättning.


Giltighetstid

Något annat som är viktigt att kontrollera är om din bonus har en giltighetstid. Detta visar nämligen hur lång tid du har på dig att uppfylla eventuella omsättningskrav.

Det är viktigt att perioden inte alltför kort eftersom det då kan bli svårt att uppfylla de regler och villkor som är förbundna med din bonus.

För- och nackdelar med bonusar på svenska bettingsidor

Vilka för- och nackdelar har då en bonus? Det finns som sagt flera olika typer av bonusar. Beroende på vilken typ av spelupplevelse som man söker på svenska bettingsidor så kan olika bonusar vara lämpliga. Fast precis som alltid så har en bonus sina för- och nackdelar.

Fördelar

 • En bonus ger dig chansen att testa på nya svenska bettingsidor.
 • Att komma igång och spela på nya bettingsidor är enkelt – du kan aktivera din bonus direkt. De bästa svenska bettingsidorna erbjuder alltid snabb registrering.
 • Det finns även svenska bettingsidor som erbjuder bonusar helt utan omsättningskrav.

Nackdelar

 •  En bonus på en betting sida har ofta särskilda regler och villkor.
 • Det kan ta lång tid att uppnå ett högt omsättningskrav på svenska bettingsidor.
 • Vid aktivering av en bonus är inte alla betalsätt tillåtna på svenska bettingsidor.

Våra tips: Så använder du din bonus på bästa sätt

Vi ser till att du kan maximera ditt spelande. Så här kan du använda din bonus på bästa sätt när du spelar på svenska bettingsidor. Oavsett om du är en van spelare eller en odds-nybörjare så hjälper våra råd dig på vägen.

Använd din bonusDet kommer ständigt nya spelbolag. Och ett bra sätt att kolla in dessa bettingsidor är att använda sig av en bonus. Om du hittar ett bra erbjudande som till exempel ger dig en bonus utan omsättningskrav så har du ett guldläge. Aktivera din bonus för att se hur bra den nya bettingsidan är och upplev dom bästa alternativen på den svenska marknadnen.
Kontrollera villkorenDet är alltid viktigt att ha koll på det finstilta. I villkoren så kan du ta del av all information som till exempel rör minsta odds och omsättningskrav. Kolla inte bara på bonussumman utan även hur regler och villkor påverkar värdet av din bonus på bettingsidan. Det är nycklen till att hitta bäst spelbolag!
Störst är inte alltid bästFörsök att ha ett helhetsperspektiv i valet av bonus på dagens bästa bettingsidor. För ofta så är det faktiskt inte den bonus med den högsta bonussumman som är bäst.
Spela smartOm man har tagit del av en gratis bonus kan riskerna i spelandet öka. Bonusen har ju varit gratis så varför inte chansa lite mer i spelandet? Vårt råd är att inte göra det. För att få ut det mesta av din bonus så gäller det att fundera igenom vilka odds du vill spela för och att ha en bra satsningstrategi. På så sätt så maximerar du spelandet på dagens bästa bettingsidor.

Registrering på svenska spelbolag

Har du bestämt dig för vilket spelbolag med svensk licens som du vill spela på? Vet du vilken bonus som du vill aktivera?Då är det dags att gå vidare och göra en registrering.

Och detta är numera en relativt enkel historia. Att registrera ett konto på svenska spelbolag behöver inte ta längre än någon minut.

Fast för tydlighetens skull så ska vi såklart gå igenom de olika stegen.

Så enkelt kommer du igång

Med all information du har kan du bestämma dig för vilken av de nya bettingsajterna med svensk licens du vill spela på. När du väl har gjort ditt val är det dags att börja spela

Steg 1Klicka på länken på vår sida för att komma till bettingsajten. Det är dags att skapa ett konto!
Steg 2Nu får du välja om du vill logga in direkt med ditt bank ID eller om du vill göra en traditionell registrering.
Steg 3I nästa steg kommer du att bli ombedd att verifiera ditt konto. Det snabbaste sättet att göra detta är att välja att logga in med ditt bank-ID.
Steg 4Nu är registreringen på bettingsajten klar och du kan njuta av alla spel som erbjuds.

Två olika verifieringar – vad är skillnaden?

Som du kunde se ovan finns det två olika verifieringar. Den ena handlar om traditionellt konto medan det andra handlar om det som idag benämns som betting utan registrering eller beting utan konto.

Många svenska spelbolag erbjuder båda former, även om det börjar bli betydligt vanligare med att bara erbjuda verifiering med bank id.

Traditionellt konto

Om du väljer är traditionellt konto så kommer du alltså att få ange flera olika uppgifter:

 • Namn.
 • Personnummer.
 • Adress.
 • Telefonnummer.
 • E post.

Efter att dessa uppgifter har lagts in kommer du även att få välja ett användarnamn och ett lösenord.

Du får i regel en länk skickad till den angivna e-postadressen. Denna måste verifieras innan du har möjlighet att börja spela på bettingsidan.

Betting utan registrering

På många nya bettingsidor är det dock betydligt vanligare att man använder så kallad e-legitimation. Det betyder att du inte behöver lägga in uppgifter såsom namn adress etcetera.

Istället använder du bara ditt bank id och uppger ditt personnummer med 12 siffror. I nästkommande steg så kommer du att få verifiera logga in direkt. Mer krävs alltså inte.

Betting utan registrering är ofta ett förstahandsval för många spelare. Detta då tjänsten är väldigt snabb och enkel – och dessutom väldigt säker.

När du väljer inloggning med bank id behöver du inte heller skicka in några former av iD-handlingar när det är dags att göra ett uttag.

Lite längre fram ska vi återkomma till det här med insättningar och uttag – och hur du kan använda din e-legitimation för att allt ska gå riktigt snabbt och smidigt.

Bäst betalfunktioner på spelbolag

Något annat som är viktigt när man spelar på nätet är så klart de transaktioner som du gör till och från ditt spelbolag.

Dagens spelbolag erbjuder många olika alternativ när det är dags för insättningar och uttag. Vi ska beskriva de vanligaste så att du kan välja den metod som passar dig när du spelar på dagens bästa spelbolag.

Visa/Mastercard

mastercard ikonFlertalet av alla spelbolag ger svenska spelare möjlighet att göra insättningar och uttag direkt med ett kontokort som till exempel Visa och Mastercard.

För att göra en insättning på dagens bästa spelbolag så anger du kontokortets nummer samt dess cvc kod.

Du kan även göra uttag genom att använda dig av ett kontokort. Däremot så är det viktigt att komma ihåg att uttagstiden kan vara något lång.

När det här betalsättet används så kan ett uttag ta en till 3 dagar. För svenska spelare som gillar snabba uttag är därför kontorkort kanske inte alltid förstahandsvalet.

Swish

swish ikonEtt väldigt populärt alternativ bland svenska spelare är att använda sig av swish. Det här är ju en betalningsmetod som många använder för små och stora inköp i vardagen.

Sedan några år tillbaka så har svenska spelare även möjlighet att använda sig av Swish i samband med nätspel.

Med andra ord så kan du swisha direkt och börja spela utan fördröjning. På den svenska marknaden finns det även ett antal bettingsidor som erbjuder snabba uttag med Swish.

Trustly

trustly ikonEtt annat populärt alternativ bland svenska spelare är att använda sig av Trustly för spel på betting sidor. Och när det gäller betting utan konto så kan det här faktiskt vara det enda alternativet som är godkänt.

Spelbolag och bettingsidor som erbjuder Trustly har många fördelar. Insättningar görs omgående men det är framför allt dess snabba uttag som imponerar.

När du använder dig av Trustly kan du nämligen göra ett uttag på bara 50 15 minuter. Det som möjliggör den snabba hanteringen är att spelarna använder sig av sitt bank id för spel på betting sidor med svensk licens.

Skrill och Neteller

neteller ikonSkrill och Neteller ääknas in i kategorin e-plånböcker. Även dessa betalsätt kan användas för spel på betting sidor.

Enkelt förklarat så kan det sägas att dessa e-plånböcker fungerar som en ”mellanhand” mellan olika bettingsidor och ditt bankkonto.

Tänk dock på att särskilda avgifter kan tillkomma då du använder dig av e-plånböcker och alltid läsa fullständiga regler och villkor.

Google Pay och Apple Pay

apple pay ikonÄn så länge så är det relativt få bettingsidor som ger svenska spelare möjlighet att använda Google Pay och Apple Pay. Fast av allt att döma så lär vi få se fler bettingsidor introducera dessa snabba och smidiga betaltjänster.

Hög användarvänlighet och snabba uttag hör till fördelarna med dessa betalmetoder.

Zimpler

zimpler ikonEtt annat alternativ för att göra sina insättningar på bettingbolag är att använda sig av Zimpler.

Tjänsten erbjuder en hög säkerhet och du behöver aldrig lämna ut dina personliga uppgifter. När du använder det här betalningssättet så spelar du med faktura vilket betyder att du i efterhand kommer att få betala för de transaktioner som du har gjort på olika bettingsidor. Du har möjlighet att göra dina Zimpler-betalningar med både Swish och faktura.

Särskilda villkor för transaktioner på bettingsidor

Du kan alltså tillgång till flera metoder för sköta insättningar och göra snabba uttag på världens största spelbolag.

Innan du gör din transaktion är det dock viktigt att du har koll på viktiga gränser som rör insättningar och uttag på spelbolag.

Gränser för insättningar på spelbolag

Många spelbolag har till exempel en lägsta insättningsgräns. Detta visar det lägsta belopp som du har möjlighet att sätta in innan du börjar att spela.

En vanling gräns är 100 kr- men skillnader förekommer självfallet också.

Det finns även många spelbolag som inte har någon lägsta insättningsgräns alls.

Gränser för uttag på spelbolag

Det kan även finnas gränser för uttagen. Det här är i regel inte något som påverkar den vanliga spelaren, utan det handlar snarare om extremt höga uttag på spelbolag.

Att det finns lagliga begränsningar som påverkar hur stora uttag du kan göra vid ett tillfälle beror på regler gällande penningtvätt på spelbolag.

Bettingsidor med bäst spelmiljö

Innan du loggar in och börjar spela på en betting sida så tycker vi att det är viktigt att först kolla hur bra spelmiljön är.

Det är viktigt att en bettinsida alltid erbjuder en hög användare vänlighet. För detta påverkar ju på många sätt hur din spelupplevelse blir.

Det handlar dels om vilka funktioner som erbjuds, men även hur bra designen är.

Du kommer ju trots allt att spendera en hel del tid på den bettingsida som du väljer. Och eftersom du faktiskt spelar med riktiga pengar så är det viktigt att du trivs på den sida du spelar på.

Vilka faktorer ska man då titta lite extra på om man vill ha en spelarvänlig bettingsida? Det ska vi titta på nu.

Krav på spelarvänlig bettingsida

 • Design: Hur väl utformad är bettingsidan? Hur enkelt är det att navigera mellan olika odds och bettingmarknader?
 • Inloggning. Hur registreringen går till är också en viktig faktor. Givetvis föredrar de flesta av oss en snabb och smidig inloggning. Som tur är så erbjuder många spelbolag på den svenska marknaden  möjligheterna att logga in med bank id. Funktionen betting utan konto ser garanterar till allt allt som rör inloggningen går snabbt och enkelt.
 • Enkel och intuitiv. Givetvis så föredrar de flesta spelare en enkel och tydlig sportsbook. Ett stort plus är en intuitiv sida som gör att du enkelt kan navigera och hitta det du söker.
 • Nybörjarvänlig. Allt fler spelare intresserar sig för betting och givetvis så ska en bettingsida även designmässigt vara väl anpassad för nya spelare.
 • Enkla kontaktvägar. Dagens bästa bettingbolag ser till att alltid erbjuda en lättillgänglig kundservice. Som spelare ska du inte behöva leta efter kontaktuppgifterna till ditt spelbolag.
 • Mobila funktioner. Givetvis så ska alla funktioner vara väl anpassade för spel på både smartphone och surfplatta.

Hur mobilfunktioner förenklar betting

Att bettingsidor erbjuder möjligheten till mobilspel är idag en självklarhet. Och faktum är att de flesta spelare faktiskt föredrar att spela på sin smartphone. Detta underlättar spelandet på många sätt.

Även om alla bettingsidor erbjuder en mobilkompatibel sida så är det inte säkert att alla erbjuder en app.

Däremot så tycker vi att en sport app har många fördelar. Därför ska vi fortsätta med att kika närmare på hur du kan använda din app för att förbättra ditt spelande – och tipsa om spelbolag som erbjuder riktigt bra appar.

Skillnaden mellan mobilsida och app

I grund och botten så kan man säga att en mobilkompatibel sida erbjuder samma funktioner som en app.

Du kan logga in på samma sätt, göra snabba uttag och söka upp dina favoritmatcher. Fast det finns ett antal funktioner som fungerar betydligt bättre om du använder appen:

 1. Push notiser. Med tillgång till en app så har du även möjlighet att få push notiser. Dessa kan ge dig viktig information om kommande matcher eller pågående spel. På så sätt så blir bettingupplevelsen garanterat bättre.
 2. Live ticker. En annan smart funktion som du har tillgång i många sport appar är så kallad live ticker. Denna ser  garanterat att hålla dig uppdaterad om det senaste.
 3. Snabbare live betting. Du kan givetvis betta live på alla typer av enheter. Fast när det gäller livespel så kan det ju ofta gå väldigt snabbt. Och då är en app att föredra eftersom den ger möjlighet till snabbare insatser.
 4. Mobil live stream. Via din app så kan du enkelt ta del av all live streaming. Oavsett var du befinner dig så kan du plocka upp mobilen för att och följa livesändningen i till exempel någon av dom stora fotbollsmatcherna.
 5. Bättre användarupplevelse. Den stora fördelen är att du ofta kan räkna med en bättre användarupplevelse när om du använder öppen. Navigeringen fungerar oftast smidigare och du har som sagt alltid tillgång till en uppdatering av odds.

Ladda ner app och spela direkt

Om du vill ladda ner en app för att betta så följer du dessa enkla steg.

Ladda ned bettinng app för Iphone

Om du använder dig av en IPhone så kan du ladda ner spel appen via App Store.

 1. Gå in på App Store och sök efter spelbolagets app.
 2. Tryck på funktionen laddar ner.
 3. Nu kommer nedladdningen börja och appen installeras på din telefon.
Ladda ner betting app för Android

Använder du dig av Android enhet? Då följer du dessa steg för att ladda ner din app.

 1. Öppna Google Play.
 2. Sök efter spelbolaget via sökfunktionen.
 3. Ladda ner appen direkt till din enhet.

Är spelbolag med svensk licens säkra?

En fråga som är väldigt viktigt för oss är såklart det här med säkerhet. Det är givetvis viktigt att du alltid spelar på ett tryggt och säkert sätt.

En fördel med att välja ett spelbolag med svensk licens är att det erbjuder en hög säkerhetsnivå. Vi ska gå vidare med att förklara varför det är alltid är ett tryggt och säkert val att välja svenska spelbolag.

Hårda krav på spelbolag i Sverige

Till att börja med så kan vi konstatera att det finns väldigt hårda krav på bettingsidor med svensk licens. De spelbolag som är verksamma på den svenska marknaden måste följa de regler som den svenska spelinspektionen har så att upp.

Det påverkar allt från bonusnivåerna till spelfunktionerna på sidan.

Ansvarfullt spelande

Spelbolag med svensk licens jobbar dessutom hårt med ansvarsfullt spelande. Alla spelare ska nämligen kunna spela på ett tryggt och säkert sätt – det betyder också att spelarna alltid ska kunna spela på ett sunt sätt.

Krypterad information

Det kan också kännas tryggt att veta att du alltid spelar på betting sidor som använder sig av kryptering. Det är ett betyder att alla känsliga uppgifter alltid skyddas och att de inte lämnas ut till tredje part.

Bank id höjer säkerheten

Som vi redan har nämnt så är det ju dessutom vanligt att man använder sig av bankid på svenska spelbolag. Detta höjer säkerhetsnivån på flera sätt:

 1. Du kan logga in utan att använda användarnamn och osäkra lösenord.
 2. Inget krav på att skicka in i ID-handlingar och liknande.
 3. All verifiering sker helt digitalt.

Svenska betting med svensk kundservice

Något som faktiskt hänger ihop med frågan om säkerhet är kundservicen. För när man spelar kan det självfallet dyka upp olika frågor.

Du kanske undrar något om höga odds eller ett riskfritt spel. Och då är det viktigt att det alltid finns en kundtjänst som kan hjälpa dig att besvara eventuella frågor.

Alltid support på svenska

support på svenska ikonEtt krav på spelbolag med svensk spellicens är att dessa ger dig tillgång till svensktalande kundsupport.

På så sätt blir det enkelt för dig att få svar på det frågor du behöver.

För att tvingas till en engelsktalande support om man har ett mer krångligt supportärende är det nog ingen spelare som vill råka ut för.

De flesta svenska spelbolag med svensk licens erbjuder support via live chatt. Allt du behöver göra är alltså att öppna chattfönstret och ställa din fråga.

Och oavsett om du undrar om något något som rör fotboll eller e sport, eller kanske ditt konto hos ditt spelbolag så får du alltid svar direkt.

Många av dagens svenska spelbolag erbjuder även support via e post samt per telefon.

Fast väljer man dessa kontaktvägar får man nog vara beredd på att det kanske tar lite längre tid innan man får svar.

Information i FAQ

Många spelbolag med svensk licens erbjuder såklart även en hel del praktisk information direkt via webbsidan.

Bland annat så kan vi rekommendera att du kollar in deras avdelningar med frågor och svar.

Där kan du hitta mycket information om till exempel frågor som rör snabb betting, snabba uttag mm.

Kolla även sociala medier

Något annat som vi verkligen kan rekommendera är att du kollar vilken information du kan hitta i sociala medier.

Nya bettingsidor är ofta aktiva på bland annt Facebook, Twitter och Instagram vilket betyder att du kan få tips, råd men även tipsa oss om betting bonusar med bäst odds i dessa kanaler.

Så väljer du svenska spelbolag som passar dig

Vårt mål är så klart att du ska hitta en betting sida som passar just dig. Därför har vi satt samman en lista som du kan använda dig av för att hitta den det är ett spelbolag med svensk licens som passar dig allra bäst.

Första intrycket viktigt

1 ikonI alla sammanhang så brukar man prata om att det första intrycket är väldigt viktigt.

Detta gäller också hos bettingsidor. Innan du skapar ett konto hus världens största spelbolag så tycker vi alltid att det är en bra idé att fundera på vilket intryck man får.

Känns det som att du kommer trivas här? Är det här ett nytt spelbolag som kan passa dig?

Spela hos ett spelbolag som har en licens

2 ikonDu ska självfallet alltid kunna spela på ett tryggt sätt hos bettingsidor. Fast det inte bara bäst odds som räknas utan även att du kan spela på ett tryggt och säkert sätt på ett nytt spelbolag.

Kontrollera därför alltid vilka licenser som har tilldelats spelbolaget

Välj svenska betting sidor med ett stort utbud

3 ikonEtt stort utbudet är viktigt av flera skäl. Givetvis gillar väl vi alla att ha flera olika valmöjligheter.

Fast ett stort utbud betyder också att du kan hitta något som passar just dig. Kanske gillar du traditionell fotboll eller vill prova på någonting mer ovanligt – eller kanske e sport?

Ett stort utbud ger dig all den frihet du behöver spelar på ett spelbolag med svensk licens.

Kontrollera betalmetoder på nytt spelbolag

4 ikonNågot annat som är viktigt hos bettingsidor är också att du har tillgång till betalsätt som passar dig. Kanske letar du efter betting med Swish? Eller föredrar du att sköta allt med Trustly?

Kolla alltid upp vilka tillgänglia alternativ som finns så du har möjlighet att göra snabba uttag.

Hur ser framtiden ut för svenska spelbolag?

Hur ser det då ut framöver? Vilka nya tjänster kommer att introduceras och hur kommer spelmarknaden att förändras? Vi har gjort en spaning och identifierat ett par spännande trender.

Nischade bettingsidor

Som spelare på den svenska marknaden så har du mängder av olika bettingsidor att välja mellan. Dessutom så kommer det ständigt nya bettingsidor.

Något som många spelare har märkt att flera av spelbolagen är relativt lika av varandra. Många erbjuder en liknande design och ett liknande utbud av odds. Detta är så klart tråkigt för spelarna: för vem gillar inte mångsidighet?

Nu tycks vi gå mot en trend där bettingsidor vågar nischa sig. Och detta kommer troligtvis bli ett krav för att överleva på den tuffa svenska spelmarknaden. Det finns till exempel bettingsidor som väljer att fokusera på e-sport. Andra som storsatsar på en annan typ av spelupplevelse med social interaktion med de andra spelarna.

För alla oss som gillar att betta är det här såklart goda nyheter. Detta ger chansen till en mer skräddarsydd spelupplevelse. Mer variation och nya spelupplevelser helt enkelt.

Betting utan konto

Den här trenden pågår egentligen sedan flera år tillbaka. Fast det finns knappast något som tyder på att intresset för betting utan konto kommer att avta.

Allt fler spelare väljer nämligen att använda den smarta och smidiga funktionen vilken ger möjlighet till såväl snabba inloggningar som snabba uttag.

Fler specialspel

I den här artikeln har vi redan kikat närmare på det här med oddsbörs eller betting exchange som det också kallas. I takt med att allt fler spelare får upp ögonen för betting är det här en funktion som vi garanterat kommer få se mer av.

Den ger nämligen spelare en helt ny typ av utmaning med möjligheten att själv få agera som bookmaker.

Saker som spelarna ofta förbiser

Med den senaste tidens inflöde av nya bettingsidor med svensk licens kan det vara svårt att veta var man ska börja. Det finns dock några saker du kan tänka på som hjälper dig att komma igång på rätt sätt. Här är några tips som hjälper dig att komma igång med att spela på nya bettingsidor med svensk licens.

Kontrollera villkoren för bonusarDet första tipset är att kontrollera villkoren för bonusar på nya bettingsajter innan du sätter in eller satsar några pengar. Olika sajter erbjuder olika regler för sina bonusar, så se till att kontrollera detta innan du satsar dina pengar. Du bör också vara uppmärksam på viktiga varningar som de kan ha listat i dessa avsnitt.
Gör din forskningFör det andra kan en snabb sökning på internet visa dig vilka nya spelsajter som har bra feedback. Det finns många forum där folk lägger upp sina erfarenheter av vadslagning. Genom att läsa igenom några av dessa kan du få en uppfattning om din egen kunskapsnivå när det gäller att satsa på sportevenemang. Detta är särskilt användbart för dem som vill förbättra sina färdigheter.
Kolla in webbplatsens integritetspolicyFör det tredje bör du kolla in webbplatsens integritetspolicy och cookiepolicy innan du börjar spela eller använda deras tjänster. Dessa dokument berättar för dig vilken personlig information du kommer att dela med dem samt hur de kommer att skydda din integritet när du använder deras tjänster. Se till att allt är okej genom att kolla upp detta innan du binder dig till en annan.

Sammanfatting: Bäst spel på svenska bettingsidor

sammanfattning ikonHur hittar man de bästa svenska spelbolagen? Vilka spel finns på dagens bästa bettingsidor? Och hur gör man för att få en riktigt bra bonus med bra odds?

Det är frågor som vi har tittat närmare på i vår guide om svenska spelbolag. Och det har nog faktiskt aldrig varit enklare och roligare att spela på svenska spelbolag som det är just idag.

Dagens bästa spelbolag kan erbjuda allt från riskfritt spel till snabba uttag. De bästa bettingbolagen på den svenska marknaden har ett stort utbud av höga odds – så varför inte börja spela på svenska spelbolag redan idag?

FAQ – Frågor och svar om svenska bettingsidor

I vår lista hittar du de svenska bettingsidor som har fått högst betyg av våra spelexperter.
Självklart! De flesta av våra topprankade spelbolag erbjuder sina spelare en bonus.
Nya bettingsidor erbjuder ofta flera olika betalsätt. Väljer du till exempel Swish eller Trustly kan uttag göras på 5 till 15 minuter.
Våra spelexperter har självfallet även utvärderat liveodds. Kika i vår lista för att hitta de bästa alternativen.
När du spelar utan konto loggar du in snabbt och enkelt med ditt bank id. En traditionell verifiering är alltså inte nödvändig.
Det här är bonusen som ger dig höga odds. Du får alltså förhöjda odds som ligger på högre nivåer än normalt.
Vi kan tipsa dig om flera svenska spelbolag som erbjuder gratis spel i form av till exempel free bets.
Det här är en betting funktion som ger dig möjlighet att sätta samman flera olika odds under till exempel en och samma match.


Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]